Šta je novo?

Demon's Souls

Može. Provalio sam da je najbolje skupljanje trofeja kada se posle prelaska igre napravi mala pauza. Infamous sam dao Pilcu da obrne i kad mi je vratio eto platinuma posle nedelju dana.

Ma vazi, salji ti tu igru na adresu porucioca! :smackbum:

ocigledno cveja voli kimija i dace mu njegovu sigircu da je obrne,nakon cega ce dobiti nazad istu.

jel ima neko da mene voli toliko?!

Nece mu dati jer je to igrica za mene! :p

Reko sam da ne dajem za multiplatform igre, a ne za dobre PS3 exluzive. Sta ce mi kad cu za 2 dana dobiti Xbox.
Za PS3 exluzive ce se uvek naci para. :)

Miroslav.Cvejic Ima li ova igra trofeje?

Ima ofc

za neke ces morati da obrnes par puta jer su npr (sve magije, sve faith magije etc) sto znaci da ce ti trebati bas dosta vremena, tu su i naravno valuable items armours and weps.. trebace ti dosta zivaca....be prepared ;)..:d ima i platinum ofc.. svakog bossa kad ubijes dobijes Trofej..(ima i gold)..

Poslednja izmena:
Ako mene zovete kao duha, ostavicu vam hint "safe passage" tamo gde je horda cudovista. :p

Stephanie-FuckYeah.gif

KUPIO ZA 43eura SA POSTARINOM!!!

:D

stize za 10ak dana!

Nemoj toliko da se radujes ;)
Igra je veoma teska u single-u (iz opravdanih razloga) a multi jos uvek cekam da probam sa nekim ko je bude dobavio, pa da kidamo zajedno...

pa bas zbog toga sam narucio :)

kao sto sam rekao, dosta mi je "livada" igara, ides, pucas i ne mislis!

cekao sam nesto 'vako, da se mucim, udubim, nerviram, da zadovoljstvo bude 3x vece zbog toga sto je bilo 3x teze preci ;)

Nabavi GoW Collection, isto teska igra na Titan tezini.
To si u pravu za cekanje pravo teske igre.

Vala i mene nerviraju ''livada'' igre (odlicn izraz :)). Jos kada mi je dosao DMC 4 onako lak, izgubio sam veru u teske igre...

p.s. GoW collection cekam za novaka da kupim, taman kad padne MAALO cena, a i necu da uzimam sad, kad tek u martu ili kad vec u 2010 izlazi GoW3...pred trojku da odigram 1,2, tj neposredno PRED izlazak....da me drzi jace :D

hteo sam sad da kupim collection,ali... ovo mi je primarno.

cekao sam nesto 'vako, da se mucim, udubim, nerviram, da zadovoljstvo bude 3x vece zbog toga sto je bilo 3x teze preci ;)

Zato ja svaku igru igram na Hard/Impossible, PES na Top Player/SuperStar, NBA 2K na Hall of Fame etc. Suvise su lagane ove nove igre, kad se setim onih matorih gde ti trebaju brzi refleksi pa jos kad ubace vreme za prelazak nivoa (ono kad te juri mrak :D), to je bila uzivancija igrati (mazohista sam po opredeljenju :p)

Zato ja svaku igru igram na Hard/Impossible, PES na Top Player/SuperStar, NBA 2K na Hall of Fame etc. Suvise su lagane ove nove igre, kad se setim onih matorih gde ti trebaju brzi refleksi pa jos kad ubace vreme za prelazak nivoa (ono kad te juri mrak :D), to je bila uzivancija igrati (mazohista sam po opredeljenju :p)

Pa volim i ja teze igre, ali ne do te mere da postane frustrirajuce. Ako volis teske igre probaj Ninja Gaiden igre, kazu da su jedne od najtezih igara ikada.

RPG nisam siguran da moze biti frustrirajuci, osim boss fight-ova. Tu vidim da je keks samo takav u ovoj igri.

Ranko koliko si presao igre ? Kako ide kad si pazljiv ? Jel si roknup nekog boss-a ?

sto se tezine tice meni se desi da satima ne poginem ni jednom a onda za 5 minuta vezem dve ili tri smrti , nekad i vise...to mi je onda neki signal da prekinem dok se malo ne ohladim, kad ponovo uzmem ide lakse...zahteva dosta zivaca i hladnu glavu, nema nista na brzinu i ni posto hack& slash ne pali u ovoj igri...jer ona to i nije

za sada imam nekih cetrdesetak sati igranja, mislim da sam presao vise od pola ali ne puno vise od pola, neke delove ( bossove) sam presao solo a vecinu uz pomoc jendog ili dva fantoma, pa u poslednje vreme svaki put kad sam u soul formi odem i ja da pomognem nekome i na taj nacin povratim soul, i ako ima jedno dvadesetak onih kamencica pomocu kojih mogu da ozivim...zabavno je mlatiti bossove iznova, a i isplati se zbog novca-soulova ;)

Poslednja izmena:
Ja sam jos uvek u Boletari-i, znaci sam pocetak igre (1-3), stigao do treceg boss-a (Penetrator) pa sada skupljam soulse da se malo nabudzim...
Prvu stazu sam zaginuo jedno 50 puta a kada sam stigao do prvog glavnog igrao sam opusteno (smireno) jer je previse spor pa mozes da smislis taktiku i zavrsio ga za nekih 15 minuta...
Drugi boss mi je pravio probleme jer je kao zgrada velik, tu stazu sam mozda i vise puta pokusavao od prve (ako zagines kod boss-a prc, sve iz pocetka)...
Koliko god neprijatelj izgledao smesan i lagan moras pazljivo da se boris, koriscenje stita, izbegavanje udaraca i napadi u pravom trenutku su kljuc za uspeh, probas li da stiskas dugme za napad neprestano lizaces beton i krenuces iz pocetka, znaci nema opustanja...
Neprijatelji su stvarno extra odradjeni, njihovo kretanje, napadi i odbrana (jaci neprijatelji ce se pri slaboj energiji povlaciti i leciti) i onoliko koliko sam ih video za ove tri-cetri staze su stvarno extra, ne smem ni da zamislim sta ce biti kasnije...
Kao manu bih izvojio cinjenicu da igra nema pause dugme tako da kad udjes u borbu nema vise vremena za razmisljanje, lecenje se odvija dok stojis sto stvarno ume da nervira pogotovo u sred borbe, imao sam par bug-ova sto se zvuka tice, koraci se nekad cuju nekad ne, muzika je mogla malo ubedljivija da bude (kod drugog boss-a sam morao da je iskljucim jer mi je ispirala mozak)...
Sve u svemu jedva cekam da je jos neko dobije pa da prelazimo zajedno jer je mnooogooo lakse kada u borbu ulaze dvojica...

*** ja bi igrao ali Cveji jos ne stize igra! :( :( :(

Ja sam jos uvek u Boletari-i, znaci sam pocetak igre (1-3), stigao do treceg boss-a (Penetrator) pa sada skupljam soulse da se malo nabudzim...

Samo da ti skrenem paznju da posle 1-1 boss-a (phalanxa) ne moras da ides dalje u 1-x svetu. Kao sto si vec video, imas pristup svim ostalim svetovima 2-x, 3-x, 4-x, 5-x. Ovo ti kazem jer je npr. 1-3 penetrator boss tezi od 2-1, 3-1, 4-1, 5-1 bossova. Znaci, one x-3,4 delove svakog sveta mozes ostaviti za kasnije jer oni su tezi.

Sve u svemu jedva cekam da je jos neko dobije pa da prelazimo zajedno jer je mnooogooo lakse kada u borbu ulaze dvojica...

Meni sa axel-a vec drugi put javljaju out-of-stock...bla bla....Valjda ce ovih dana krenuti 'vamo :mad: Jedva cekam da opletem malo sa nasim ljudima....

Cheers...

ja isto sa axel-a kupio :(

:(

juce sam porucio.......koliko tebe dugo zezaju?!
meni npr od juce do danas nisu napisali da je dispechd xD

a jao...da sam znao :(

a ako cancel-ujem,jel mi ostave pare?!

ili su skinute sa racuna vec?!

p.s. ne mogu da vidim na netu, nisam uzeo ono uputsvo za proveru racuna na visa kartici preko neta....pa ako ti znas?
p.p.s. i meni pise kad predjem mishem preko posiljke sledeci txt:

Verifying stock location and availability at our New York, USA location. If currently in s...

jel i tebi isto?!

Nazad
Vrh Dno