Šta je novo?

Dell U2311H IPS

vidim i po sajtu dell a da su misljenja drasticno polarisana - ili su ljudi extra zadovoljni ili su potpuno razocarani... znaci izgleda da je u pitanju od primerka do primerka...

Ja jos uvek, (pu pu :D) nemam nikakvih problema sa mojim dell. I ostale koje znam da su kupili svoje primerke - isto su prezadovoljni..
E sada posto su ti svi bili iz prve serije..mozda kada se sve prodalo ko alva, su uvezli neke falicne - cisto da zarade, a nas ko .....

Ja jos uvek, (pu pu :D) nemam nikakvih problema sa mojim dell. I ostale koje znam da su kupili svoje primerke - isto su prezadovoljni..
E sada posto su ti svi bili iz prve serije..mozda kada se sve prodalo ko alva, su uvezli neke falicne - cisto da zarade, a nas ko .....
Ma nemam ni ja izgleda da je A03 revizija problem, one prve koje sam probao su kao najnovija A03 revizija ako se ne varam. Ovaj je A02 i ovaj je dobar da kucnem u drvo.
A03 se raadi u Kini ako se ne varam

Ja vise nisam pametna sta da radim, taman skupim pare za monitor sutra da ga uzmem, i onda iscitam 5 poslednjih stranica topica i imam osecaj kao da cu da bacim 220 e u kantu...
A do pre tih pet strana to***** imao sam osecaj da skupljam 220 e da kupim nesto sto kosta 550 ...
I ajde sad budi pametan i kupi ili nemoj da ga kupis monitor... Pogotovo sto sam ja iz Nis-a pa mi je jedina varijnata da ga narucim i da se molim bogu da je sve kako treba...

Ja vise nisam pametna sta da radim, taman skupim pare za monitor sutra da ga uzmem, i onda iscitam 5 poslednjih stranica topica i imam osecaj kao da cu da bacim 220 e u kantu...
A do pre tih pet strana to***** imao sam osecaj da skupljam 220 e da kupim nesto sto kosta 550 ...
I ajde sad budi pametan i kupi ili nemoj da ga kupis monitor... Pogotovo sto sam ja iz Nis-a pa mi je jedina varijnata da ga narucim i da se molim bogu da je sve kako treba...

Ako nemas mogucnost da ga isporbas zaobidji ga, ili rizikuj. Defektnih je jako mnogo. Moze da ti zapadne dobar a moze i los.
Ili posalji nekom pare u BG neka ga proba i kupi, i tebi posle posalje u Nis. To je mozda najbole resenje.
Ali bez probe nikako.

Poslednja izmena od urednika:
Ako ćeš da poručuješ možda je još i bolje. Proveri definitivno da li važi ono što pričaju da po novom zakonu imaš pravo da vratiš poručenu robu. Možeš nakon toga i da pitaš tu prodaju u vezi toga...

Uzas :( Dobro jel moze neko da mi kaze jel ovo generalno problem sa Dell-om ili samo sa konkretnim modelom? Posto u nadjoh u jednoj radnji u BG-u i DELL
2209WA skuplji 60 e, ali ako sa njim nemam gore navedeni rizik onda cu ga narucit...

Uzas :( Dobro jel moze neko da mi kaze jel ovo generalno problem sa Dell-om ili samo sa konkretnim modelom? Posto u nadjoh u jednoj radnji u BG-u i DELL
2209WA skuplji 60 e, ali ako sa njim nemam gore navedeni rizik onda cu ga narucit...

Ja sam taj Dell 2209WA hteo da kupim u Monitor Sistemu negde krajem Avgusta 2010god dakle pre par meseci. Porucio otisao u radnju i zatrazio da ga iztestestram na lose pixele, tada mu je cena bila 300e.
Prodavci su negodovali al posto im je monitor stigao u radnju nisu imali kud.
Raspakovali prikljucili i zaglevljeni pixel crvene boje, naravno nisam monotor kupio, oni su malo negodovali kao "sta sad mi raspakovali a ti neces da platis", naravno da ne placam dedfektnu robu.
Tako da bez provere nijedan model ali nijedan zak i onaj najskulji moze da ima problem.
Ili neka firma koja ce se sloziti da ti reklamira monitor ukoliko ubodes los primerak ili da ga prethodno proveris. Mnogo defektnih ima na nasem trzistu, posto roba ne prolazi nikakvu kontrolu svasta moze da ti zapadne.
Moj ti je savet proba pre kupovine, vazi za bilo koiji model.
Nema pravila moze da se desi dobar a moze los, kupujes macku u dzaku ako ne proveris.

danas sam porucio monitor stize sutra brzom postom ,a inace i ja sam iz nisa pa kako bude ako je los vracam ga ,e valjda nisam baksuz ko zna......

^ srecno ti bilo!

I nemoj da te mrzi da napises sutra utiske i sl :)

^ Sa kojim verzijama si ti imao muke ?

Posto vidim da i to ima veze... ( mada mi nikako nece biti jasno ako ga prave sa istim delovima po istoj licenci majku mu!)

^ Sa kojim verzijama si ti imao muke ?

Posto vidim da i to ima veze... ( mada mi nikako nece biti jasno ako ga prave sa istim delovima po istoj licenci majku mu!)

A02 je moja revizija, pa vidi ono sto je bilo lose u rev A00 i A01 su kao ispravili u rev A02.
Da li ima veze ili nema ja vise pojma nemam sta je sta.
Ima ljudi poput mene koji su imali problema a ima i onih koji te probleme nisu imali.
Prosto mislim da nema pravila.
Inace ja mislim da su oni problematicni bili A03 ali nisam siguran nemoj me drzati za rec

pozz narode A02 je moj kinez ,vga,dvi ,usb i napojni kabli u isporuci.Nigde mrtvi i zivi pikseli bar za sada pogledeo ga ja dva minuta i pisem vam sve u svemu zadovoljan sam ,a imao sam pre ovog 22 dvi i vidi se razlika

pozz narode A02 je moj kinez ,vga,dvi ,usb i napojni kabli u isporuci.Nigde mrtvi i zivi pikseli bar za sada pogledeo ga ja dva minuta i pisem vam sve u svemu zadovoljan sam ,a imao sam pre ovog 22 dvi i vidi se razlika

Cool, bitno je da si uboo pravi.
Neka te lepo sluzi.

bio sada moj komsija webb i odusevio se ,hvala vuk125 stvarno dobar monitor

^ vala bas jesam! :)
Tako da cim otvorim oci sutra narucujem sebi ovu zverku.
VELIKO hvala jos jednom komsija! :)

^ atom computers.

Ahh koji bedak rade od 10 previse sam uzbudjen da bi sacekao :D

Bacih pogled na tftcentral i review ovog DELL-a i zacudih se, pa njemu sve sem postolja izgleda skoro ko moj HP-ZR24W, mada kad se prisetim i ja sam muku mucio dok se isravnog nisam primerka ovoh HP-a dokopao... :mad:
Zaista veoma slicno... :trust:

Izgleda mi je promaklo, a pogledao sam upravo i poslednjih par stranica... šta sad odjednom tako krupno ne valja na ovom monitoru, poslednji put kad sam čitao temu bio je hype do yaya? :d

Izgleda da je prvi uvoz bio odlican, niko nije prijavljivao defektne, mada su oni bili iz Ceske.

pratim temu tu i tamo, al ste me sad zbunili poprilicno.. da li postoji nesto bolje da se uzme od ovoga za tih 200 eura? Planiram da uzmem 3 komada za eyefinity i ne planiram kupovinu bez probe na licu mesta... da li Atom to dozvoljava? Kakva je razlika da li je cheshki ili kineski?

I kako ih to testirate tamo na licu mesta? Je l' koristite Dead Pixel Buddy i Eizo Monitor Test? Je l' treba jos nesto sem toga? Ne razumem se bas u sve to, pa ne bih da dajem tolike pare a da posle ispadne da ne valja.

Poslednja izmena:
A odakle si ti uzimao, pa si imao onoliki procenat defektnih? :)

Bel-Computers

Izgleda da je prvi uvoz bio odlican, niko nije prijavljivao defektne, mada su oni bili iz Ceske.

Jel si ti 100% siguran da je uopste bilo revizija iz Ceske, posto se ovaj model sklapa u Kini. U Ceskoj se ovaj model ne sklapa.

pratim temu tu i tamo, al ste me sad zbunili poprilicno.. da li postoji nesto bolje da se uzme od ovoga za tih 200 eura? Planiram da uzmem 3 komada za eyefinity i ne planiram kupovinu bez probe na licu mesta... da li Atom to dozvoljava? Kakva je razlika da li je cheshki ili kineski?

Samo proba pre kupovine.

Izgleda mi je promaklo, a pogledao sam upravo i poslednjih par stranica... šta sad odjednom tako krupno ne valja na ovom monitoru, poslednji put kad sam čitao temu bio je hype do yaya? :d

MOnitor je odlican ali ima mnogo defektnih primeraka to je glavni problem.

Ponesite i neko "ćebence" i sl. (veca neka jakna , pelerina ...) da ga malo pokrijete da napravite mrak (nek pogase i svetla u radnji, sva), ala stari (prastari) fotoaparati, pa da vidite da nema nekog probijanja od lampi sa strane i naravno neki test programcic za mrtve pixele, koji god da ima crnu i belu (minimum) a ako ima i crvenu, zutu, plavu, zelenu odlicno...
I onda polako "udri"...
Prodavci nek se puse od muke...

Naravno da postoji verzija iz cheshke,moj je takav i naravno A02 revizija,bez ikakvih `defekta`,uzet bukvalno na slepo zapakovan u kutiji...za sada kako ja znam postoje samo cheshki i kineski,vrati se na pola teme pa pronadje ss-ove sa poledjine monitora..

Nazad
Vrh Dno