ribolovacr
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.10.2010
- Poena
- 235
Koja su ti podesavanja za monitor?
Kupih i ja ovaj monitor i mogu vam reci da duhova kao sto ste i svi rekli NEMA. Medjutim, zamucenja pri bržim-brzim pokretima itekako IMA. Jel neko igrao codmw2, crysis warhed na njemu? Vidite li zamucenje objekata oko vas kada pomerate pogled levo desno laganim pokretima misa?
Danas sam se malo raspitao o nabavci ovog monitora u Smederevu. I nasao sam na dva mesta, na prvom za 17690 din, a na drugom mestu 17500 din (placanje u kešu), ali moraju da ga nabave prvo. U obe firme su mi rekli da im je problem da se monitor isproba pre kupovine, jer ne mogu posle da ga vrate ako mi se nesto ne svidi. Sta mi preporucujete, da uzimam ili da cekam?![]()
Tamni vilajet
Pripovjeda se kako je nekakav car, dosavsi s vojskom na kraj svijeta, posao u tamni vilajet, gdje se nikad nista ne vidi. Ne znajuci kako ce se natrag vratiti, ostave ondje zdrebad od kobila da bi ih kobile iz one pomrcine izvele.
Kad su usli u tamni vilajet i isli po njemu, sve su po nogama osjecali nekako ositno kamenje, i iz mraka nesto povice: - Ko ovog kamenja ponese- kajace se, a ko ne ponese- kajace se| Gdjekoji pomisli: - Kad cu se kajati, zasto da ga nosim?
A gdjekoji: - Daj barem jedan da ponesem. Kad se vrate iz tame na svijet, a to ono sve bilo drago kamenje. Onda oni koji nijesu ponijeli stanu se kajati sto nijesu, a oni sto su ponijeli sto nijesu vise.
Tako da uzmi druze! ... nek ide zivot![]()
U obe firme su mi rekli da im je problem da se monitor isproba pre kupovine, jer ne mogu posle da ga vrate ako mi se nesto ne svidi. Sta mi preporucujete, da uzimam ili da cekam?![]()
Preporučena cena mu je 250$, treba videti kakva će cena biti kod nas. Mada je zanimljiv i U2412, preporučena cena 300$, mislim da ga vredi sačekati.
Dell daje garanciju na 0 mrtvih/zaglavljenih piksela.![]()
Kupljen pred dan-dva. Zadovoljan sam.
Slika je vukla na crveno. Custom RGB na 87-94-93. ICC profil preuzet sa tftcentral. Gama: MAC (iako radim na PCju). Brightness/Contrast: 21/75.
Slika sada blago vuče ka zelenom. Kad se kalibriše, verujem da će sve da legne na svoje mesto. Uglavnom, posao može da se radi na njemu.
Gledao sam i bolje slike, ali ne toliko bolje koliko je puta bila viša cena. Od mene preporuka!
Da li ti je stigao monitor? Koja je revizija?Verujem da vredi, ali nisam mogao da odolim ceni od 17500 dinara, pa sam ga narucio na slepo i stize mi sutra.Prodavac mi je obecao da ova revizija (koja god da je) uopste nema izrazen glow i da su imali samo jednu reklamaciju zbog toga, a prodali su brdo komada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari