Moj je Češki, nije kinezNije šija nego vrat, isti .....
![]()
Ma nemam ni ja izgleda da je A03 revizija problem, one prve koje sam probao su kao najnovija A03 revizija ako se ne varam. Ovaj je A02 i ovaj je dobar da kucnem u drvo.Ja jos uvek, (pu pu) nemam nikakvih problema sa mojim dell. I ostale koje znam da su kupili svoje primerke - isto su prezadovoljni..
E sada posto su ti svi bili iz prve serije..mozda kada se sve prodalo ko alva, su uvezli neke falicne - cisto da zarade, a nas ko .....
Ja vise nisam pametna sta da radim, taman skupim pare za monitor sutra da ga uzmem, i onda iscitam 5 poslednjih stranica topica i imam osecaj kao da cu da bacim 220 e u kantu...
A do pre tih pet strana to***** imao sam osecaj da skupljam 220 e da kupim nesto sto kosta 550 ...
I ajde sad budi pametan i kupi ili nemoj da ga kupis monitor... Pogotovo sto sam ja iz Nis-a pa mi je jedina varijnata da ga narucim i da se molim bogu da je sve kako treba...
UzasDobro jel moze neko da mi kaze jel ovo generalno problem sa Dell-om ili samo sa konkretnim modelom? Posto u nadjoh u jednoj radnji u BG-u i DELL
2209WA skuplji 60 e, ali ako sa njim nemam gore navedeni rizik onda cu ga narucit...
danas sam porucio monitor stize sutra brzom postom ,a inace i ja sam iz nisa pa kako bude ako je los vracam ga ,e valjda nisam baksuz ko zna......
^ Sa kojim verzijama si ti imao muke ?
Posto vidim da i to ima veze... ( mada mi nikako nece biti jasno ako ga prave sa istim delovima po istoj licenci majku mu!)
pozz narode A02 je moj kinez ,vga,dvi ,usb i napojni kabli u isporuci.Nigde mrtvi i zivi pikseli bar za sada pogledeo ga ja dva minuta i pisem vam sve u svemu zadovoljan sam ,a imao sam pre ovog 22 dvi i vidi se razlika
^ vala bas jesam!![]()
Tako da cim otvorim oci sutra narucujem sebi ovu zverku.
VELIKO hvala jos jednom komsija!![]()
Preko koje firme narucujes ako nije tajna?
A odakle si ti uzimao, pa si imao onoliki procenat defektnih?![]()
Izgleda da je prvi uvoz bio odlican, niko nije prijavljivao defektne, mada su oni bili iz Ceske.
pratim temu tu i tamo, al ste me sad zbunili poprilicno.. da li postoji nesto bolje da se uzme od ovoga za tih 200 eura? Planiram da uzmem 3 komada za eyefinity i ne planiram kupovinu bez probe na licu mesta... da li Atom to dozvoljava? Kakva je razlika da li je cheshki ili kineski?
Izgleda mi je promaklo, a pogledao sam upravo i poslednjih par stranica... šta sad odjednom tako krupno ne valja na ovom monitoru, poslednji put kad sam čitao temu bio je hype do yaya? :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari