Šta je novo?

Dell U2311H IPS

Nokia Monitor Test (ne radi na Win7 64-bit, ne znam za 32-bit)
Eizo Monitor Test
Tireal TFT Test

Dead Pixel Buddy, mali free, imaš sve boje, najbitnija ti je crna i bela.
edit: to je to što je Jovyland dao link, samo sam išao na poslednji pročitani post a poslednji mi je na 10toj strani pa nisam video da ima još dva posta posle toga :).

Poslednja izmena:
Kako da vidim na licu mesta ima li tintinga?

Trazi da ti ugase svetlo u radnji , zamraci prozore i pusti crnu pozadinu :p ili ponesi carsav i ogrni preko sebe i monitora :)

Koja se verzija prodaje kod nas 00 ili 01, na jednom review-u kazu da je ispravljen "IPs glow" na novijoj?

imam ga! nije los :D

Pogledaj na kutiji. Kod mene ima nalepnica, piše "Rev A02". A vidim sad da piše i na monitoru pozadi :).

Poslednja izmena:
***e tek sad vidim zemlja porekla kina.. al aj..

Gde si kupio monitor u kojoj radnji? Kazi barem svima da izbegavaju tog kineza..

vip house, 20200, uzeo tamo juce zbog kinte.. ali radi ok, nema onih spomenutih mana...

jel treba da brinem? :D

i zar ima razlike uopste? u zemljama gde ga sklapaju valjda dobijaju delove od della, ne prave ga sami

Poslednja izmena:
Ne znam sta da radim. Ovde su ljudi mahom zadovoljni monitorom, ali na netu citam svasta! Sta mi znaci ugao od 178, kad sve poplavi, pozeleni!
Kazu da od "ips glow" bole oci i glava!

Pre ce biti da ti monitori koji zelene su iz A00 serije, tj. falicni.

i zar ima razlike uopste? u zemljama gde ga sklapaju valjda dobijaju delove od della, ne prave ga sami
Dobijaju delove iz Kine, Koreje i sl. (odakle bi drugde), a sklapanje u EU se vrši iz ekonomskih a ne tehničkih razloga (drugačije se tretira uvoz sirovina od uvoza gotove robe).

Ljudi svashta pishu :)
Ne znam kad sam postovao proshli put, ali od tada po 10ak sati dnevno, svaki dan, nikakve posledice po oci i glavu, samo mogu reci da sam u odnosu na stari progledao i da uzivam u svakoj prilici :)
Ne radum u Dell-u, ne hvalim ih niti reklamiram, samo iznosim svoje mishljenje.
Ocigledno su neke serije imale problema, ne treba zbog toga globalizovati sve modele kao loshe

+1

U2311H iznutra
Kod:
[url]http://www.pcpop.com/doc/0/541/541061_all.shtml[/url]

Moj je: Made in China, uvezeno iz Holandije, Rev A 02. Napravljen u novemberu 2010. Piše: "model U2311Hb". Na sajtu piše "Product code: U2311Hb"

Nikakave zelene ni plave boje nisam video a ni "glow" u odnosu na prethodni TN monitor (možda ja ne vidim, ograđujem se).

Pogledao sam par monitora, i sam imam jedan.
I mogu reci da svaki ima "glow", samo zavisi u kojoj kolicini, i to se najbolje primecuje kad se gleda iz gornjeg ugla...

dobar monitor ali tesko je nabaviti ga ,dosta se ceka ,dali je kao dobra zamena benq 2420HDBL znaci vec pomenuti u prethodnim postovima samo sa led diodama za 17900 ili se isplati cekati dell.pozzzz

Sacekaj dell, neuporedivo je bolji!

Sent from my NookColor using Tapatalk

Gde mi preporucujete da kupim te koji nisu made in china, ako uopste ima razlike?

Pise malo levo od DVI konektora (vidi se na slici). Kupljen na banovom brdu - Pozeska ulica.

Moj je: Made in China, uvezeno iz Holandije, Rev A 02. Napravljen u novemberu 2010. Piše: "model U2311Hb". Na sajtu piše "Product code: U2311Hb"

Nikakave zelene ni plave boje nisam video a ni "glow" u odnosu na prethodni TN monitor (možda ja ne vidim, ograđujem se).

Jel si uspeo da se navikneš na monitor? :)

Odlicno, hvala na odgovorima. Jel ima razlike u dobavljacima/dilerima u Beogradu ili treba juriti ko prodaje povoljnije?

Poslednja izmena:
I moj je rev. A-02, kinez. Ma sve ti je to isto, samo ga kupi u radnji gde ce da te puste da ga detaljno probas. Ja sam moj testirao nekih 20-tak minuta sa nekoliko programa, cak su mi dozvolili da u posebnoj prostoriji palim i gasim svetlo da vidim probijanje i ips glow.

Nazad
Vrh Dno