Znam ja to sve pratim temu, ali samo komentarišem onih više od 50%, jer da bi to bilo treba više od pola ljudi što su pokupovali dve uvezene ture da se žali a to nije slučaj. A inače moje laičko mišljenje je da su to ostali par monitora koji su već otvarani/probani i vraćani... Pošto je negde moguće probati na licu mesta, a ja nisam to učinio, meni je bila frka da ne dobijem (da mi ne zavale) monitor s lošim pixelima ali srećom nije bilo tako.
Veoma mi se sviđa novi zakon i ono vraćanje online poručene robe u nekom (kojem već, 7 ili 14 dana) roku bez obrazloženja. Mnogo je jednostavnije naručiti i da ti stigne na noge a da ne moraš da se brineš šta ćeš da zatekneš kad raspakuješ, ili da ideš u BG ili NS kad ti nešto treba i onda smaraš i zagledaš... Za običan hardware nije frka, on radi ili ne radi a garanciju dobijaš, međutim monitori su problematični jer razni defekti mogu biti prisutni (da varira od primerka do primerka a na istom modelu) a koji ne podležu garanciji, posebno pixeli i pixel policy je kod svakog proizvođača drugačiji.