Prevara? To je malo grubo ali kapiram sta zelis da kazes. Sa sadasnjojom primenom kriptovalute stvarno nebi trebalo da vrede mnogo ali svi smo svesni da ce uskoro njihova primena biti sve veca. Zbog toga postoje ljudi koji kupuju i cuvaju iste. Kad kazem uskoro mislis na godinu, dve, pet... Nebitno je. Sadasnja cena je cista spekulacija. Ok, neke stvari kasne, to svi vidimo. Sadasnja cena i down trend je odraz toga ali mislim da je jako naivno s tvoje strane sto razmisljas tako. Ti si covek realista, to mi je jasno ali zar ne mozes da pogledas malo unapred? Zar ne mozes da zamislis svet za 5 godina i sebe kako koristis telefon da platis klopu u restoranu npr.?
Ako mislis da ce kriptovalute puci onda prodajes sve. Ako mislis da imaju neku buducnost zar ne mozes da zamislis neku svoju verziju iste?
Ja mogu. Zbog toga me me ne zanimaju stepenice, nemam vremena i ne zelim da se mlatim s trgovinom koliko god mogu. Pravim i gomilam stek i sacekacu vreme da se istovarim. Plan je bio do kraja sledece godine. Mene samo zanima pump kad god bio i nista vise. Sve ovo sto se desava u medjuvremenu je nebitno potpuno.
Koliko ja znam DRK nikada nije bio iznad LTCa. Do duše jeste jedno dva dana pa je otišao duplo dole. Pratio sam ga od samog starta, odličan je za trgovinu pošto mu cena stalno varira. Dođe blizu LTCu pa padne duplo. Ako je to razlog da tvrdiš da je ltc proklet... onda ok. Mogu ti reći da si jako negativan lik i da izbegavam tvoje komentare jel lupetaš pez osnova! Ulivaš uljudima nesigurnost ko pomisli da čita komentar iskusnog kolege. Možda i imaš neko ikustvo ali samo negativno, bar ja to tako vidim. Uredu kada neko upozori na mogući loš scenario ali ti preteruješ u tvojoj glavi je sve crno!
Kad kažeš da svi u LTCu vide BTC, verovatno misliš na 1200 dolara. To nije moguće i niko to nije spominjao. Ja lično čekam 50 dolara i mislim da je to sasvim realno u bližoj ili daljoj budućnosti nije mi bitno čak ni dve godine da čekam. Koliko se sećam na 50$ bio onomad, možda me ni sada sećanje ne služi dobro, kao ni za drk? Hoću da kažem da je bolje da menjaš sport ako u ovom tunelu ne vidiš svetlo na kraju. Nije ti to dobro za živce.
Aj da skratimo pricu... To nije pump koji cekam, to je sitno i to mi nece promeniti zivot. Ja znam da ti to ne mozes da skapiras ali hajde veruj mi na rec da nisam glup, da znam sta radim i da sam svestan svih rizika
Tvoji komentari su negativni jer je negativan trend, kada krene na gore bices pozitivan. O tome se radi. Ti kakvu logiku imas sve kriptovalute bi trebale da propadnu. Ja imam malo drugaciju viziju. Don't mess with another man's vision
BTW, tema je darkcoin, ajmo da se vratimo na to.
iskreno mislim da DKR ponovo krece u nebo barem mi tako deluje situacija ...
jako brzo se vratio na 0.07 tako da ovo ide voerovatno do 0.09-0.1 (baba vanga procena) ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari