Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Posto sam ja jel prodao novcice sad ce cena gore da ide posle ovog implementiranja rc-a :(

Razmisljao sam da prodam na 0,009 pa da obrnem koji DRK,medjutim zeznuo sam se sto nisam. Mislio sam da ce ici do 0,01. MIslim da ce se cena drzati na 0,007-0,008 u narednih par dana...

Ma cuti, nesto se cena iznenadjujuce dobro i drzi jos uvek. Ako ne padne veceras ja se ozbiljno razmisljam da kupim opet jer imam utisak da ce skociti. Vec drugi dan se lomi ali ne ide ispod 0.0075

Daleko je ovo od dobrog drzanja :). Cena ce biti odgovarajuca kada se bude motala oko 0,02, a do tada da se obrne koji DRK :D

BTW, ne znam dali ste pratili ono za instant transakcije... Evan je rekao da je sve to isto moguce i na bitcoinu i bez forka. Covek je genije. Ja zato vec mesecima pricam da je drk sjajan novcic i da ce vredeti kao oko jednog dana. *** retko ko ovde malo ozbiljnije prati drk na forumu i zato pricaju da je shit. Oni koji pricu prate ozbiljnije kao ja mogu da se prebroje na prste jedne ruke sigurno i to bez da se guraju :d Neko ce se sloziti s tim, neko ne. Videcemo ;)

a reci mi šta mi kao "rudari" darkcoin-a dobijamo sa ovim rc5?

Dobijamo full anonimne transakcije i denomizaciju novcica iliti darksend+. Sa RC6 bice i sve ispravke vezane za zastitu i sigurnost novcica posle cega se ide open source. To ce biti jako brzo. K.A. je pisao o tome i Evan je odmah odgovorio skroz profesionalno u vezi svih slabosti novcica i nacinu za resavanje istih u RC6. Kacio sam linkove pa ko zeli moze da procita. Ima tu jako strucnih stvari, malo je obimnije i ozbiljnije stivo ali ko razmislja o ovom novcicu ili ima neku kolicinu bilo bi dobro da procita i da vidi s cim ima posla.

Cena je opet krenula na gore, bojim se da sam napravio ****** sto sam prodavao novcice i da ce cena ici jos gore ali ajd videcemo do sutra. Sad ako kupim idem u lagani minus :S:
Sad vec nije toliko lagani minus, ide cena ko luda :p

Poslednja izmena:
Jel izbacen u medjuvremenu neki novi sgminer za DRK ili se i dalje koristi onaj od pre par meseci sto daje sa r9 270 oko 2,4mhsa, a sa r9 280x oko 4mhsa?

Mislim da nije, neko je već komentarisao na tom polju nema poboljšanja, još uvek te brzine. (za masu, možda neko kopa sa većim brzinama sa optimizovanijim minerom :D)

ili je varijanta, onaj shto ima 1000 grafika pozove wulfa i kaze, evo ti 50 btc, daj mi taj majner ili napravi mi josh brzi....i zato je isplativost kakva jeste za obichnog smrtnika.

Znam pouzdano da 400 komada nije dosta za takvu akciju :(
E,sad,da su ljudi ko sto nisu....

Ja sam kontao da probam ako budem imao vremena i uhvatim neki klon u startu. Nebih ja to kupovao vec bi kopao dan dva. Ne izgubi se tu mnogo. Ako se neki napumpa bice solidne zarade. Naravno sve pod uslovom da imam vremena za to :d

Sjajno, odlicna reklama :)
Ako zakon kaze da je nemocan onda je to dobra stvar. U tome i jeste bila poenta. To sto oni vezuju kojekakve kriminalne radnje za njega je ista prica koju su vezivali i za bitcoin, za silk...
Cek samo da krene dark tor pa da vidis kakve ce price da pricaju. Za dark tor jos uvek nisu culi ali spominjao se letos kao mogucnost.
Trgovci oruzja i drogom, pedofili, ubice i svakam sljam ovog sveta su postojali i pre kriptovaluta pa im nisu doakali. Svaljivanje krivice na nesto novo tu nece pomoci.

Vrh Dno