Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

I to je mozda visoko ali nema veze. Ja sam vec pokupovao novcice, nemam vremena da cekam dno. U plusu sam, to je najbitnije ;)

Mene je juče na cexu us**** da za ltc kupim drk po 0,461, par komada. To je negde oko 0,0053 btca. Već sam ih prodao po 0,00666 btca. Sada čekam da nešto ode dole i ltc i drk su nestabilni ne ulivaju nadu da će da idu gore.

LTC nece skakati skoro, bar ne nesto primetno ali za drk se nikad ne zna. Mintpal V2 bi trebao da krene, bice 0% provizije tako da je svasta moguce kad prorade. Zato sam ja i kupio DRK odmah, nisam hteo da cekam i opipavam dno jer sam odavno u plusu i sigurnije mi je da imam novcice kod sebe.

Ja mislim da taj Mintpal nece nista promjeniti sto se tice DRK-a ko hoce da kupuje/prodaje ima i drugi berzi.

Ma naravno ali 0% provizije ostavlja mogucnost da krene kupovina i prodaja za sitnu razliku. Lako moze da se uveca volume 20x pa i da cena krene na gore. Na to sam konkretno mislio.

Moguce je ali ne mora da znaci. U vakom slucaju i to bi potrajalo nedelju dana pa bi opet pala cena ali ajd, obrnuli bi jos jednu turu novcica.

50% sam siguran da ce biti skok a drugih 50% sam siguran da ce biti pad :d
Imitirao sam naseg belog maga koji je uvek upravu. Covek stvarno ne moze ni da pogresi :D:D:D

jel se zna kad će mintpal proraditi?

piše gore
"Audit is estimated to finish at around 2345 UK time."

naravno, ovo se odnosi na godinu :D

Nadjoh info na btctalk-u da razmisljaju da umanje masternode requirements na 500 coina.

kad izlazi klon? nemam komp da istrazujem, koji cete da cekate

nemam ni net dok ne resim stambeno pitanje :p sve kao brzo cu, masine su mi kod keve i caleta,mada mi 2 grafe ne rade, otkacio sam ih pre mesec dva i mrzi me da ih pustim u rad

Poslednja izmena:
uh, bre, ko nuklearni reaktor da puštaš u rad :p

Diff na DRK-u je oko 2400,kopa se bas lepo poslednja 3 dana, nadam se da ce potrajati :D.

Kakva je isplativost naspram XMR ?

Pa do nedavno sam kopao za struju bukvalno :D, juče mi je pokazivao 20-30% više da bih trebao da dobijem ali pitanje pošto se diff nonstop menja.. sa 30 MH bio oko 1DRK na dan juče oko 1,3 po coinotronu ..

Poslednja izmena:
sa 30 mhsa poslednja 3 dana se dobija oko 1,3-1,4 DRK-a, pod uslovom da koristite najnoviji miner (r9 270 na def - 2,4mhsa...). Ako postoji jos noviji/bolji, javljajte :D.

Vrh Dno