Kakve veze ovo ima sa drk temom?
Je l se javio neko gde je onih milion i po iskopanih na početku?
Sto je teze kopati to ce vise vredi ono sto imamo. Ja tako gledam na situaciju.
Mislim da ce ovo terati cenu gore polako vremenom sve dok ne bude kostao kao oko kao sto sam i rekao da ce biti. Minerima sve manje, onima koji vec imaju dosta ici ce jos vise. Sto vise masternodova vise funkcija i veca je sigurnost a oni koji budu zeleli da kasnije udju u pricu morace da odrese kesu. Ima neke logike sto rade ovo, barem na duze staze. Videcemo![]()
Ja mislim da nisi realan i da cenu nikako nece terati to sto mi tesko kopamo.
Kod tog briga?!
Briga li one koje usvajaju BTC dal sam se ja odrao za 1-2BTC mesecno,NE.
Slozio bi se sa Cacaninom,Gotovo je sa kopanjem za X period.
Ko je tvrdoglav imace samo manjkove.
JEDINI sto bi imalo smisla da kopaju su sledeci:
-Otplacen HW 100%
-Struja se ne placa ni gram
-Masine su na odvojenoj lokaciji pa ne uznemiravaju ukucane
Suma SUmarum,oni kojima masine nista ne trose i ne smetaju.
Opasuljite se malo i ne navlacite nikog.
Mi sto smo ludi,ludi smo ali :RUDARENJE SE TRENUTNO NIKAKO NE ISPLATI!
Ne tacno
Ostaje nesto para kada se plati struja
Ostaje nesto para?
Da arcis hardware od 5,6,7,12,15 hiljada eura za ostane malo para?!
Ja cu ovde da se povucem...
Neko ovde ne razmislja racionalno...
O hvala bogu da ste se opasuljili. Predlog...potrebna je disciplina, naravno...ako vec verujete u kriptovalute, na kraju svakog meseca kupite zeljene novcice u vrednosti racuna za struju koji biste pravili da kopate. Imacete slicnu kolicinu iskopanog bez glavobolje.
Ostaje nesto para?
Da arcis hardware od 5,6,7,12,15 hiljada eura za ostane malo para?!
Ja cu ovde da se povucem...
Neko ovde ne razmislja racionalno...
taj hardwer je otplacen odavno i radi svoj posao , a donosi jednu dobru platu mesecno, pa prema tome nema sanse da cu prekinuti i stvarno nema potrebe da pricate nesto sto nije tacno, jer se isplati (sto vise grafika imas to je bolje i veca je zarada, nije kao sto je bila, ali neko za te pare mora dobro da se oznoji), jer kao i za svaki posao sto vise ulozis vise i imas, e sad neka svako radi ono sto misli da mu je bolje , ali nek ne namece svoje misljenje
Kopaj x11
Znas kako, vecina kopaca je odavno presla na nesto drugo, tj. monero. Mesecima svi to kopamo. Problem je sto ce ovo verovatno dodatno oslabiti snagu mreze i to mi se ne svidja. Ne verujem da ce cena padati, to vec nema smisla ali ako cena ne skoci mreza ce pasti sigurno jos. Akcenat je stavljem na sto veci broj masternodova i ocigledno je da zele da se taj broj jos poveca. Znam da je prvobitna racunica bila oko 2000 komada. Ja nisam uspeo da skupim za MN, nisam ni na pola cak ali to bi bila sjajna dugorocna varijanta. Ja i dalje imam plan da podignem MN jednog dana.Cijena je nikakva a sa ovim ce biti jos gore osim ako cijena ne skoci jer niko nece kopati drk i skupljati mrvice dok ce oni bogati biti jos bogatiji. Vrlo lako se moze desiti pad cijene i prelazak kopaca na nesto drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari