Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Ma znam ali taj ko kopa nije prethodih puta hteo da kaze jer mi smo Srbi takvi, gde da priznamo da smo pogresili jer sve znamo.

Šta da radi čovek ako je neko rešio da ga pomogne, ako sam nevidi da nekopa za sebe nevrede javna upozorenja ....

Mozda mu to vracaju za ukradene koine. Nemaju u valuti pa kroz angazovanu gpu snagu mu vracaju u darkovima.

Ne znam ni kako je taj dosao do mog config-a pa da mu ostane moj user. Ja i ako saljem nekome miner ili podasavanja obavezno brisem adresu ili workera. Samo sam jednom Omniku cini mi se poslao link gde sam zaboravio da obrisem ali ne verujem da je bas on toliko poludeo a video je sigurno kad sam pisao i ranije za ovo, on bar prati temu. Ovo je neko ko ovde i ne ulazi skoro ili ulazi jako retko.

Edit: Mige, morace mnooooooogo dugo da kopa da bi meni vratio sve ukradeno :d

Da ti nije pencha1 user?

Pa u sgmineru koji sam skinuo,u conf su tvoji podatci.Vecina pokrece iz bat fajla sa samo jednim poolom i kad taj zasteka on predje na sledeci iz conf fajla tj tvoj.Nek provere svi koji nisu editovali conf.A moze i da se izbrise ako se pokrece sa bat

A odakle ti taj miner? Jel to s linka koji je Omnik okacio? Dropbox link je bio. To je jedan jedini put kad sam zaboravio da obrisem bas zbog tih stvari.
E moguce je onda da pool zasteka pa da se miner sam povuce podatke iz confa. Aj bar smo nesto odgonetnuli ;)

Verovatno,davno sam to skinuo,uglavnom nek obrate paznju oni koji nisu znali da treba obrisati/promeniti conf cak i ako se koristi bat.A i zasluzio si malo donacija,nije da nisi ;)

Verovatno je to neko ko i nije sa foruma... Ja sam recimo moje confige davao svakome,kolegama,drugarima ko zna ko sve korisiti moj config i sa kojim usernameom dal mojim ili cak nekim sa foruma :D

Nego koja je sad najbolja menjacnica za DRK kad mintpal umro?

Ne znam koja je najbolja, ja to sad na poloniex kupujem.
Ovaj i dalje kopa za mene, masine sljakaju kao sat ;)
Ostoja, 100% je s foruma, nisam ja to nigde ni kacio ili davao osim nasim ljudima. Samo sto je covek lepo podesio ali mu pool verovatno ne radi jer nije uradio update i miner je povukao podesavanja iz config-a. Svaka cast Lediu koji je provalio sta je fora.

Placena skolica :D

sta je ovo na coinotronu isplativost DRK-a 1219.55? jesam ja lud ili je nesto prslo?

Nisam siguran. Nesto je jako mali diff odjednom. Jeste opala snaga ali nije pala toliko. Nesto se desava a ja ne znam sta, nisam pratio zadnja dva dana zbog obaveza i tek sam sada usao u kucu.

Ne znam na koju foru je zalutao. Mada Darkcoin je to, pao mrak pa se ne vidi put :)

Edit, eno sad pokazuje normalan diff. Izgleda da je zabola statistika nesto.

Poslednja izmena:
da, sad deluje ok
i na bittrexu je wallet bio disabled večeras

Ne znam na koju foru je zalutao. Mada Darkcoin je to, pao mrak pa se ne vidi put :)

Edit, eno sad pokazuje normalan diff. Izgleda da je zabola statistika nesto.

svi blokovi otisli u orphane a taman sam se ponadao da za kratko vreme dodjoh do 1.2drk-a :)...e tu je pay per share keva :)

nema, samo pplns i rbpps. pogledaj u onoj tabeli, verovatno misliš da ima zato što ti nudi u onom dropdownu kod workera ali tamo nudi sve opcije za sve coine. samo ltc ima pps (i to ga je zviznuo na 6% :D)

i PPC, prevideh

Poslednja izmena:
A da li vam dobro ocitava Hashrate? Pre 2-3 sata mi je pokazivao upola manje nego na mineru koji prkazuje redovno (reko zabotovo net pa je mozda zato pauzirala masina i pao hesh na polu ,pa dok se digne) medjutim sada za nekih 30 posto manje pokazuje na pulu...

A da li vam dobro ocitava Hashrate? Pre 2-3 sata mi je pokazivao upola manje nego na mineru koji prkazuje redovno (reko zabotovo net pa je mozda zato pauzirala masina i pao hesh na polu ,pa dok se digne) medjutim sada za nekih 30 posto manje pokazuje na pulu...

To je zbog dosta orphan blokova u zadnjih par sati, jer je i kod mene isti slucaj...nesto se desava sa Darkom i diff je prilicno nizak i nestabilan...Valjda ce ga srediti uskoro.

Coinmine nije imao problema, isplate idu redovno, nije bilo orphan blokova
Nerado sam presao sa coinotrona, ali vec mesecima nisu stucnuli :)
A imaju i grafikone i statistiku :)

Na kojoj menjacnici mogu da kupujem DRK za LTC, ranije sam na ovaj nacin kupovao DRK na Mintpalu?

Vrh Dno