Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

zna li neko pozadinu...tj eventualni razlog skoka ...ja sam se dosta opeko kad sam kupio povecu kolicinu na 695k ali konstantnom kupovinom po 500k i nize sam spustio na 630k prosecnu kupovinu...neznam dokle ce ovo da ide ali mislim da necu ispod 899k da ga dam :)

I kod mene radi kao podmazan samo nisam znao da posaljem novcice na menjacnicu jer je bilo potrebno pri dnu walleta prebaciti sa Create Darksend Transaction na Create Normal Transaction :type:

http://www.wired.com/2014/11/darkcoin-and-online-drug-dealers/

Jel ima neko problem da mu se novi wallet užasno sporo sinhronizuje? Stari mi je leteo.

Sto se tice sinhronizovanja. Posto ocekujem da mi Mintpal isplati nesto DRK-a sto mi duguje, sinhronizujem wallet svaki dan, skinuo sam najnoviju verizju. Nekad se desava da se wallet jednostavno zablokira, stane na 3-4h i nece dalje, u tom slucaju ugasi wallet i upali ga ponovo. Takodje nekad se desi da nece da sinhronizuje nekih par sati, ne pomaze ni restart walleta, ali se na kraju sinhronizuje. Dakle wallet u 80% slucajeva radi normalno, ali se desi da se zakuca iz nepoznatih razloga.

DRK na Bittrexu 0,007.

Poslednja izmena:
Zahebah se sto juce nisam promenio LTC za DRK, mogao sam lepo da zaradim.

Ja jesam neku sicu jer sam kupio na 52 i prodao vec na 63 :D

To i ja trazim. Nedostaje mi Mintpal ;).

@Phoenix Pa ne pisem sta bi bilo kad bi bilo, juce sam pisao u temi na kojoj menjacnici mogu da menjam LTC za DRK, ali nisam dobio odgovor. Da jesam bio bih u plusu. Planiram da navucem DRK-a za masternode u naredna 2-3 meseca.

Poslednja izmena:
Poloniex ...

Ja necu da vadim sve novcice iz wallet-a i prebacujem na sumnjivu menjacnicu da bih jurio neki profit. Ne zanima me trenutna cena.

U pravu si nisam obratio paznju na to ...

To je na Mintu moglo. Par puta sam lepo prosao takvom trgovinom. Sitna je cifra bila ali veliki procenat zarade.

Mislim da tamo ne moze da se menja LTC u DRK.

Au brate, pa ti bas imas problem...LTC se uglavnom nigde ni ne menja niusta sem u BTC. Ako i ima opcije, volume je komican. Gde ces go*no za g*vno :) Lepo u BTC pa BTC mozes svuda. Trebace ti sat vremena otprilike.

Na Mintpalu sam par puta bio oko 10% u plusu zbog direktnog konvertovanja LTC-a u DRk, da sam menjao LTC u BTC, pa u DRK ne bih tako dobro prosao. Recimo pre par meseci sam zamenio brzinski oko 100 drk-a za Ltc bio neki pump DRK-a, po kursu oko 1,3 (u korist DRK-a)., a pri tom na menjacnicama vrednost Drk/btc bila oko 0,015, dok je Drk/ltc bio oko 0,0095.

Dok je bilo Minta mogli smo takve stvari da radimo. Ja sam isto to radio. Par puta sam kupljeni ltc menjao za drk tako i sjajno sam prolazio svaki put.

Ja sam juce oko 200drk-a uzeo vodio se logikom nece ispod 0.005 i cinjenicom da su svi koini isli samo dole i da ce neki da se pumpa i to je to poklopilo se nadam se 0.0078 to ce me zadovoljiti evo ga na cryptsiju vec zavidan volume cjena preko 0.007.

Vrh Dno