Na osnovu cega mislis da je cena drka niska tj koje su njegove prednosti u odnosu na ostale shitove? po meni je i ova cena nerealno visoka*, no dobro...valjda da se zaradi koji btc.Samo vi slusajte studenta
Bez zezanja, cena drka je i dalje niska. Ja to uvek ponavljam kao papagaj ali tako se. Videcemo dokle ce da ide ali ne ocekujem da ce sada otici mnogo gore. Dok btc ne krene nece ni ostalo krenuti onako kako ocekujemo.
Poteraše ćomani DRK to the moon.
Od brzine transakcija pa preko blockchain-a i svega ostalog. Ne znam koliko pratis ali ocigledno je da ne primecijes kojom brzinom se drk razvija i sta se sve uradilo za par meseci i koliko je novina uvedeno u odnosu na sve ostale novcice. BTC i LTC su dinosaurusi prema DRK-u u svakom pogledu. Ako nesto pratim to je DRK, vredece on mnogo mnogo vise. Ako neko misli da je DRK shit kao i ostali, neka misli, nemam nista protiv. Ko bar malo prati razvoj zna o cemu pricam.
Ja samo njega kupujem, sve sto kopam ili obrnem na berzi menjam za DRK, nista drugo me ne interesuje.
Mislim da nije. Cena je skocila pre 2.5 dana kada je Evan posle nezadovoljstva cele zajednice odbio da se dark spoji sa shadowcoin-om. To je bila pametna odluka. Shadow je doduse zbog hajpa poprilicno narastao ali kome treba neki krs da se slepa uz Dark i da pravi inflaciju.
Evan je tek veceras okacio taj video. Video sam kada je u temi najavio da ce napraviti video ali mrzelo me je da cekam, hteo sam to sutra da vam pokazem ali super je sto si okacio.
Uglavnom, ako to nije instant transakcija ja ne znam sta je. Sad zamislite koliko bi bilo lako placati drk-om bilo sta, potpuno instant. Blockchain je jako mali, sync je jako brz, transakcije ce biti instant uskoro, anonimnost je tu... Evan je suvi genije. Odusevljava me kako radi na dark-u, covek ne staje, kao da ne spava.
Inovacija je poželjna ali nije sve što sija. Imaš gomile novčića koji su doneli nešto novo pa prc milojko.
Maxcoin je instant.Slazem se. Ali koji novcic je doneo ovoliko novina? Koji novcic ovoliko dobro funkcionise kao drk, jel postoji jos neki instant novcic? Ovaj novcic ima sve sto je potrebno da bi se koristio za placanje.
Ne znaci da ce drk napraviti cudo i da ce zameniti bitcoin ali moze da napravi mesta za sebe pod ovim suncem. Dali ce se koristiti za placanje ne zavisi samo od Evana niti od nas samih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari