Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Meni baš i ne, izašo sam na 0.0071, činilo mi se da neće više da raste i da sam dovoljno zaradio, ali ...

Samo vi slusajte studenta ;)
Bez zezanja, cena drka je i dalje niska. Ja to uvek ponavljam kao papagaj ali tako se. Videcemo dokle ce da ide ali ne ocekujem da ce sada otici mnogo gore. Dok btc ne krene nece ni ostalo krenuti onako kako ocekujemo.

Samo vi slusajte studenta ;)
Bez zezanja, cena drka je i dalje niska. Ja to uvek ponavljam kao papagaj ali tako se. Videcemo dokle ce da ide ali ne ocekujem da ce sada otici mnogo gore. Dok btc ne krene nece ni ostalo krenuti onako kako ocekujemo.
Na osnovu cega mislis da je cena drka niska tj koje su njegove prednosti u odnosu na ostale shitove? po meni je i ova cena nerealno visoka*, no dobro...valjda da se zaradi koji btc.

Poslednja izmena:
Od brzine transakcija pa preko blockchain-a i svega ostalog. Ne znam koliko pratis ali ocigledno je da ne primecijes kojom brzinom se drk razvija i sta se sve uradilo za par meseci i koliko je novina uvedeno u odnosu na sve ostale novcice. BTC i LTC su dinosaurusi prema DRK-u u svakom pogledu. Ako nesto pratim to je DRK, vredece on mnogo mnogo vise. Ako neko misli da je DRK shit kao i ostali, neka misli, nemam nista protiv. Ko bar malo prati razvoj zna o cemu pricam.
Ja samo njega kupujem, sve sto kopam ili obrnem na berzi menjam za DRK, nista drugo me ne interesuje.

Od brzine transakcija pa preko blockchain-a i svega ostalog. Ne znam koliko pratis ali ocigledno je da ne primecijes kojom brzinom se drk razvija i sta se sve uradilo za par meseci i koliko je novina uvedeno u odnosu na sve ostale novcice. BTC i LTC su dinosaurusi prema DRK-u u svakom pogledu. Ako nesto pratim to je DRK, vredece on mnogo mnogo vise. Ako neko misli da je DRK shit kao i ostali, neka misli, nemam nista protiv. Ko bar malo prati razvoj zna o cemu pricam.
Ja samo njega kupujem, sve sto kopam ili obrnem na berzi menjam za DRK, nista drugo me ne interesuje.

ovo se zove brzina odgledajte ceo klip

https://www.youtube.com/watch?v=zBjUPj-TmFE

InstantX Demonstration je izgleda i pogurao cenu

Mislim da nije. Cena je skocila pre 2.5 dana kada je Evan posle nezadovoljstva cele zajednice odbio da se dark spoji sa shadowcoin-om. To je bila pametna odluka. Shadow je doduse zbog hajpa poprilicno narastao ali kome treba neki krs da se slepa uz Dark i da pravi inflaciju.
Evan je tek veceras okacio taj video. Video sam kada je u temi najavio da ce napraviti video ali mrzelo me je da cekam, hteo sam to sutra da vam pokazem ali super je sto si okacio.
Uglavnom, ako to nije instant transakcija ja ne znam sta je. Sad zamislite koliko bi bilo lako placati drk-om bilo sta, potpuno instant. Blockchain je jako mali, sync je jako brz, transakcije ce biti instant uskoro, anonimnost je tu... Evan je suvi genije. Odusevljava me kako radi na dark-u, covek ne staje, kao da ne spava.

dark-frozen na poloniex-u
edit:samo je koji minut tako stojalo

Poslednja izmena:
Mislim da nije. Cena je skocila pre 2.5 dana kada je Evan posle nezadovoljstva cele zajednice odbio da se dark spoji sa shadowcoin-om. To je bila pametna odluka. Shadow je doduse zbog hajpa poprilicno narastao ali kome treba neki krs da se slepa uz Dark i da pravi inflaciju.
Evan je tek veceras okacio taj video. Video sam kada je u temi najavio da ce napraviti video ali mrzelo me je da cekam, hteo sam to sutra da vam pokazem ali super je sto si okacio.
Uglavnom, ako to nije instant transakcija ja ne znam sta je. Sad zamislite koliko bi bilo lako placati drk-om bilo sta, potpuno instant. Blockchain je jako mali, sync je jako brz, transakcije ce biti instant uskoro, anonimnost je tu... Evan je suvi genije. Odusevljava me kako radi na dark-u, covek ne staje, kao da ne spava.

Druze hvala sto si bio uveren u skok DRK-a, sto si ponavljao za ovaj novcic bezbroj puta...
Ja sam u prvoj turi zavrsio posao sa DRK-om.
Stek stoji jos uvek. Medjutim kolicina koju sam kupio po 0.00397 je otisla u ruke (nalog) nekog kita ;)

Ja hteo i rigove da menjam za drk ali me drk preduhitrio ovog puta i poleteo bez mene :p
Ono iz wallet-a je naravno tu, to se ne dira.

Ne znam koliko bi to bilo dobro. Kinezi ne mare previše za tech.

BTC-E bi bila dobra menjačnica za DRK po meni.

Mozda, mada ima tamo teskih manupulatora, kapiram da bi brzo unustili cenu. Okcoin bi bio ipak bolja varijanta. Znam da kinezi ne mare mnogo ali znacilo bi samom novcicu zbog daljeg prihvatanja da bude na sto jacoj berzi. Mada dok se to ne desi ne verujem nista u te price.
U svakom slucaju nesto se desava. DRK ne staje sa inovacijama i trenutno mislim da je daleko najbolji novcic od svih. Kapiram da nisam jedini koji vidi potencijal i da ce imati lepu buducnost.

Delimo isto misljenje,otarasio sam se svega danas,vtc,ltc,bc, sve sam pretvorio u btc,nazalost sto se drk-a tice izasao sam prerano na 725 jer sam mislio da ce da se spusti na 650 gledajuci brzinsko sklanjanje vecih ordera za kupovinu izasao sam sa zaradom od oko 10-15posto u odnosu na ulozeno,jer ga nisam kopao direktno,cekam ga na 60-65 za sve pare jer imam neko misljenje da bi u nekom momentu trebao da drusne dole i to dobro da mi mogo da nastavi sa rastom tj da bi kitovi navukli masu da kupe jeftinije novcice

Izaso sam iz ltc-a jer imam misljenje da ako se bilo kakav skok desi ,bice prvo skok btc-a pa ce sa malim zakasnjenjem ltc to ispratiti,ali po meni odnos ltc/btc u tom momentu ima drasticno da padne a tu ce biti prilike da se vratim,smorio me vise jer je postao totalni mrtvak,kod drka smo vec par puta za relativno kratak interval mogli lepo da trgujemo po pravilu kupuj na 450-550 istovaraj na 750-900

Videcemo. Ja sam izmuljao nesto shitova, umnozio sam sve za 2 dana i stoji sve spremno za prodaju ali steta sto nisam imao vremena pre neki dan to sve da odradim. Stisao me posao i skoro 15 dana nijedan drk nisam kupio, sada je vec kasno za to. To je samo moja krivica ali sta da se radi. Ako padne kupicu sigurno.
Ja drk ne prodajem. Obrnuo sam prosli put nesto malo ali ne volim to da radim jer ne mogu da provalim ni kada ce da krene ni koliko ce da ide, ne rizikuje mi se s njim previse.

Ova novost u vezi InstantX transakcije je nesto najbolje sto se desilo po meni od kako sam u ovoj prici,svaka cast ljudima koji rade na tome,svi shit-ovi gledajuda privuku paznju kojekakvim inovacijama koji u praksi nista ne znace,ali ovo sto rade devovi drka privuklo mi je paznju itekako ,ako bude dobre prilike ucicu u njega i ulaganjem sa strane

I pre toga sa transakcijama od 20 sekundi su svima zadali domaci ali Evan je ocigledno zeleo da to stvarno bude instant i nije se smirio dok nije odradio to. Pa bitcoin za sve ove godine i pored ko zna koliko sposobnih ljudi nije napravio koliko dark za par meseci. Krenuo je kao klasican shit i zato nisam ni obracao paznju na njega. Kasnije kad sam video koliko ima dobre devove odusevio sam se i uleteo u njega a nakon toga krece potpuno ludilo. Prvi fork, drugi fork, treci, pa evan otkriva mogucnost soft fork-a, pa krece darksend, darksend+, onyx, sada i instant X i sve sto oni donose... Toliko sjajnih stvari je izmisljeno i ugradjeno u DRK da ostali novcici ne mogu ni da mu prismrde.
Ako bi poredili, drk je vanzemaljska tehnologija za bitcoin.

Inovacija je poželjna ali nije sve što sija. Imaš gomile novčića koji su doneli nešto novo pa prc milojko.

Inovacija je poželjna ali nije sve što sija. Imaš gomile novčića koji su doneli nešto novo pa prc milojko.

Jesu doneli po nesto novo,ali nista do sad sto bi siroj masi bilo od vece koristi u praksi ,najveci problem sa kripto valutama mi je taj sto se smorim dok legne gde treba kad prebacujem

Slazem se. Ali koji novcic je doneo ovoliko novina? Koji novcic ovoliko dobro funkcionise kao drk, jel postoji jos neki instant novcic? Ovaj novcic ima sve sto je potrebno da bi se koristio za placanje.
Ne znaci da ce drk napraviti cudo i da ce zameniti bitcoin ali moze da napravi mesta za sebe pod ovim suncem. Dali ce se koristiti za placanje ne zavisi samo od Evana niti od nas samih.

Slazem se. Ali koji novcic je doneo ovoliko novina? Koji novcic ovoliko dobro funkcionise kao drk, jel postoji jos neki instant novcic? Ovaj novcic ima sve sto je potrebno da bi se koristio za placanje.
Ne znaci da ce drk napraviti cudo i da ce zameniti bitcoin ali moze da napravi mesta za sebe pod ovim suncem. Dali ce se koristiti za placanje ne zavisi samo od Evana niti od nas samih.
Maxcoin je instant. :D

Sve u svemu,instant x nije nista novo... :d

Kako nije? Dajte jedan novcic koji stvarno ima instant transakciju bas ds vidim kako funkcionise. To od 30sec i slicno nije instant. 6 je doduse jako brza transakcija. Drk je i do sada to radio za 20 ali sada ce stvarno biti instant.
Ako znate za neki novcic koji to moze dajte da vidim, stvarno je nemoguce ispratiti sve.

prosto zaboravih za order na shitsiju :D

2014-11-09 01:32:17 Sell DRK/BTC 0.00841003 BTC 0.71546227 DRK 0.000015040 BTC 0.00600202 BTC
2014-10-26 19:19:51 Buy DRK/BTC 0.00541999 BTC 0.71546227 DRK 0.000009690 BTC 0.00388749 BTC

imas na http://online.freshcoin.net/ ultra instant slanje novca manje od 0.1 ms...posalji iz novcanika tu + sto postoji opcija slanja novca sa linkom *ne treba da imas wallet uopste

Po meni uopste nije poenta crypta dodatno usavrsavanje, odnosno to ne bi trebalo da utice na cenu...samo upotrebna vrednost i nista vise!!! Darkcoin ima taj problem i to ga cini p&d novcicem, nema nikakauv upotrebljivost kao i vecina kripto valuta!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno