Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

moze a jos bolje kad imas 4 takve karte vezane u sli nisu neki rudari tako povezivali za dzabe...

Koliko trosi dok kopa ?

bila je procena da treba da trosi 85W u iksovima suhoj to moze da ocita tacno u aidi

GPU-Z očitava 68-70%TDP, što bi po njemu bilo oko 110W po karti. E sad, koliko stvarno...

Imas li podatak koliko daje 980 ka ?

Nesto ne verujem da ce da se desi nesto veceras. Cim je malo btc zivnuo krenuo je i drk ali jako su se malo pomerili. Ja ne kupujem jos uvek nista. Vracam nazad order na 0.0056 preko noci pa cu videti sutra kako ide.

svaka cast za prognozu nadam se da ti je proso order jer se spustio u jednom momentu na 56-57 kolko se secam

Nije mi prosao nazalost, mrvica je falila. Sad ode gore opet. Nema veze, sacekacu vec neku turu, kupice se.

Nije mi prosao nazalost, mrvica je falila. Sad ode gore opet. Nema veze, sacekacu vec neku turu, kupice se.

sad gledam 5643 bilo najmanja cena *** koji si maler...ja se vracam u igru jer sam bio uso na 65 stavio order mozda malo visoko ali necu da se zeznem opet na 725 sigurno 789899 cilj :)

Na bittrexu je pao cak i ispod 5 na blic... Gde trgujete vi?

Poloniex trenutno.
Moj order je bio na 561, rekoh vec, jako blizu je bio. Nema veze, cekamo opet zgodnu priliku.

Na x11 msi gtx970 kopa 6000,trosi sa sempronom x2 220w iz uticnice.To je sa predhodnom verzijom ccminera.Interesantno je da i na ftc trosi isto,a baca 180.To je sve uz +200 na core.Na dizanje clocka memorije ne reaguje ili pada hash ili zabode,jel :).Na def trosi 30w manje i baca 5400/135 drk/ftc.Monero nisam uspeo da pokrenem.
Moje misljenje je da se u odnosu na ati itekako isplati kupiti maxwell-a

bez 500khs u neoscryp trenutno nema vajde da kopaš sa tom nVidiom kad 7950 daje 330khs :(

Mnogo para za sitan dobitak ....

330?Izgleda da sam nesto propustio,to je najveca mana nvidie,za ati caskom iskoci neki boost
Ali....ako skoci cena kako se nadamo i zivne generalno gpu mining,devovi minera krenu da se posvecuju maxwellu ima da bude cupavo za ati.Tu msi sam testirao jedan vikend i ladna je ko vesticja sisa :),a zamisli tek asus ili neki ozbiljniji kuleri...a ide leto...

Poslednja izmena:
280x, iako je starije generacije moze da baca oko 6mhs-a, pitanje je nedelja/meseci kada ce @Wolf0 ustupiti svima miner na koriscenje.

Kao što rekoh, još uvek nemamo taj famozni miner, a ta informacije može biti tačna, a i ne mora biti tačna. Možda se neko isto tako smiluje pa nam podari neki ultra ccminer. Nada umire poslednja. :) Važno je izvući što više sa onim sa čime sada raspolažemo.

Vrlo verovatno je da jeste tacna jer je isplativost na x11, pogotovu na drku ocajna. To bi znacilo da ili je onaj ko to kopa lud ili da ima bolji miner. Skoro je snaga skocila skoro duplo tako da mozete da pretpostavite cime neki ljudi kopaju.

750 ti MSI tf kopa na x11 2.55mh/s i trosi 24W ta 970 mora da kopa 10mh/s i trosi maximalno 100W da bi bila barem ista po odnosu w/hashrate. I dalje je zvanicno 750ti najbrza karta za mining kada se gleda w/hashrate, verovatno je zato cena 750ti malo veca i dalje raste jer nece da puste 970 da kopa u punoj brzini a sto se tice zagrevanja iluzorno je porediti ovu twin frozr sa bilo kojom 970, naponska kvalitetna,kuler kao na 270X trosi ko upaljac a vent je na skripti uvek na minimumumu 32 posto i ne prelazi 42 stepena. Jedina prednost 970 je manji broj kartica u rigu nazalost za sada, sta reci nego bruka.

Kolege, da li bi neko bio ljubazan da okači trenutno najbolji (dostupni) X11 miner za AMD karte, da uporedim realne mogućnosti jedne R9 280X u odnosu na nVidiu GTX 970. Non stop čitam neke bajke, pa bih za promenu da to isprobam lično na istoj konfiguraciji, samo sa različitim kartama.

Kolege, da li bi neko bio ljubazan da okači trenutno najbolji (dostupni) X11 miner za AMD karte, da uporedim realne mogućnosti jedne R9 280X u odnosu na nVidiu GTX 970. Non stop čitam neke bajke, pa bih za promenu da to isprobam lično na istoj konfiguraciji, samo sa različitim kartama.

Mozes ti oprobat, ali i jedna i druga imaju ocajnu zaradu, tamo gdje se nesto moze zaraditi podjednake su :p

bolje probaj nesto sto 280x sigurno ne moze a niko jos nije probao a to je da pokrenes konja sa 3 minera odjednom u skripti, startuj sa cudaminerom stavio sam i podesavanja tamo verovatno ce ti raditi a mozes da klepis 4.5e na dan i otplatis kartu za 3 meseca. Treba ti 8 ili 16gb rama za ovu operaciju.

Poslednja izmena:
Gde si stavio podešavanja? Za eksperimente sam uvek, samo možeš li malo da pojasniš kako si to tačno zamislio?

ma sta sam zamislio eno ti tamo na kojntelect temi prelistaj imas sve detaljno objasnjeno i postavku za nvidie koju sam stavio a za intenzitet mozes i 12x3 da stavis malo je opustenija onda 750ti sad da li je isto i za 970 moras da probas

mozes i da pokrenes 4 minera na 100khs to je navodno 4 evra dnevno to moze sigurno i slabija karta od 970 da izvuce mada to nije provereno moras da probas

Wolf0 kaze da bi mogao još da ubrza X11 i pored onog njegovog 50% boljeg minera, ali u fazonu mrzi ga :D

Nazad
Vrh Dno