Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

mogu i ja ali nemam vremena da se zezam eto toliko o tome. Zateze latencije kartama i oc ih do besvesti recimo 750ti tf mu radi memorija na preko 7000 kada se to ne cacka tesko da ici preko 6500-6600 regularno a gpu mu radi na 1450 posto su zategnute memorije do bola i napregnute do maximuma to je to extra ubrzanje i dobija do 4.5mh/s u zavisnosti od potrebe sta prezentuje. Mnogo laze namerno mesa rezultate programiranja i ubrzanja parametara karti i tu vise niko ne zna koliko je stvarno ubrzanje.

Kakogod...samo meni nije jasno kome je isplativ dark? Mora da jeste pošto se kopa velikom snagom, izgleda da pola njih ima mnogo brži miner ili niko ne plaća struju normalno ili nešto treće? :trust:

šta se trenutno isplati kopati sa 4x280x? već 2 meseca kopam drk, ali ne znam gde da ga prodam od kada sam pukao sa mintpalom (otišlo mi ~25btc tamo) nisam ni palio menjačnice, ali je miner radio pa se sad skupilo nekih drkova pa da ih utopim

Gledaj temu koja je najposećenija, nepratiš na času neo, uzeo si pogrešnu pilulu :)

Follow the white rabbit ;)

Drk kopaju samo oni s nekim besnim minerima koje mi smrtnici nemamo. Cak ni ja ga ne kopam jaaaako dugo. Kopam druge stvari i kupujem ga naknadno. Mnogo brze ide tako.

Opet ce drk da skoci, buy orderi su sve veci.

Poslednja izmena:
@neo - 25btc-a ti otišlo tamo :zgran:?! eh...meni ostalo nešto manje od 1 btc ali ovo tvoje je baš mnogo..pa ne treba toliko držati na menjačnicama ***

Lepo kaže stara narodna " U tuđe ruke samo jedna stvar raste " ko nam je kriv kad smo budale, tu i sebe računam, nažalost !

Ovo je boost!
280x sa 4200 otisla na 6500Mhash/s,
270 sa 2500 na 3800Mhash/s

Hvala dzojstik! :)

Inače to su mu stari fajlovi koje je neko leakovao pa ih je zato objavio javno. Sada naravno ima još dosta brži miner :)

A kad se setim priča kako oni što to pričaju odavno lupetaju gluposti i da se drk kopa iz ljubavi bez zarade... Ccc

Nekada se mozda i kopalo u startu ali odavno je jasno da se kopanje drk-a ne isplati a i pored toga neki ga kopaju. Stvar je tada vec bila jasna.
Ni ovih 50% ubrzanja uopste ne menja stvar, isplativost je premala da bi se kopalo. Mesecima nisam kopao drk, zaboravio sam koliko su karte i bacale pre ovoga. Podesicu miner s ovim novim cisto reda radi ali necu ga paliti ni u ludilu.

da li neko moze da postavi link da se skine ovaj miner vec sa binovima? hvala

Novi majner za svakog? Nije loše, aj da ga probamo pa da budemo bar na pozitivnoj nuli sa kopanjem DRK-a :) (verovatno neki sad kopaju sa 9-10000 sa 280x ali daj šta daš....)
Btw hvala džojstik, moraću da probam ovo danas-sutra..ako je jednostavno, kao što je bilo ono sa poslednjim ubrzanje kad je bilo dovoljno u postojeći ubaciti novi bin, tim bolje ;)

Ljudi, dali znate da sada 30% iskopanog ide za masternodove? Nije zarada ni blizu dobra kao sto mislite. 50% ubrzanja je malo.

Nisam znao. A što se tiče zarade.....da, sa dosadašnjim kopanjem uopšte nema zarade, a sa novim majnerom (ako radi tako kao što se spominje) možda bi ostalo nešto kad se plati struja :D, tako da realno što kažeš 50% je malo..al ***.

Pa koliko god ubrzanja nebitno je jer je sve javno, skočiće diff za toliko i zarada će biti ista.

Zna li se ista o potrosnji sa tim boostom?

Wolf0 izgleda izbacio ubrzanje, tj njegove .bin-ove. tahiti havai ---> https://bitcointalk.org/index.php?topic=854257.msg9717735#msg9717735
Pitcairn ---> https://bitcointalk.org/index.php?topic=854257.msg9719135#msg9719135
neko je postavio i neki optimizovani kernel https://bitcointalk.org/index.php?topic=854257.msg9702554#msg9702554 , mada nisam probao ništa od navedenog :)

Jel ovo funkcionise ubacivanjem bin fajla u miner, tj zamenom postojeceg? Ja dobijam manje nego sto sam dobijao sa ovim novim fajlom :D.

Treba da se stavi worksize 64, tj sa sgminer 5, prvo u conf upises 64 umesto 256 za worksize i pustis da krene kopanje i formira bin. Onda njegov miner preimenujes u ovaj nov sto je postavljen i pregazis u folderu stari bin, ja isto nisam odmah skontao sta i kako.
E sad rezultati...ja sa 280x sa 975/1250 sam imao oko 3750 a sa ovim novim 5500..ne znam kako je Eddie dobio 6500 to mora da su neki ludi klokovi... A sto se tice temperatura..uh pa to je sa sadasnjih 69-73 (najhladnija -najtoplija) skocilo sa 74-82! ***.. A potrosnja pretpostavljam skoro kao skript sada :D tako da ne vidim mnogo smisla..jedino tamo gde se ne placa struja...

1100/1250 je namesteno za 280x

Na Waffle multipulu: scrypt vs ltc=123%
nscrypt vs ltc=121% (do juce je bio oko 650-700%)
x11 vs ltc=341%

Sa ostalim karticama koje ne kopaju doge za evre kopam na waffle x11.

I tamo je isplativije kopati x11 nego kopati direktno na coinotronu DRK npr? Pretpostavljam da :), mada nikad nisam kopao na multipoolu..probacu ako ima smisla..

Ja nikako nisam uspeo da pokrenem sa novim binom. Jel mozes da zapakujes svoj miner I okacis negde da skinem?
Sve sa configom.
Hvala

Ja vam nisam na zalost od pomoci velike...ja slabo znam taj sgminer i cgminer podesavanja itd..i za proslo ubrzanje mi je trebalo par dana da ukapiram sta i kako, pomagali su mi ovde pa mi je drugar namestio na kraju. Sad sam pokrenuo zato sto sam nekako potrefio sta i kako..znaci ono sto je w0lfo (ili kao se vec zove) objasnio na onom linku iz btc talka.. Ja cak nemam ni svoj bat fajl, samo sam na onom primeru sto ide u sgminer ubacio svoje podatke i upisao GPU frekvecnije i ubacio bat i radi. Kako? ni sam ne znam :d

i ja sam u conf file-u namestio pool i user name i pass...kako si namestio da ti izgleda bat?

Vi kao da ne citate ili on pise na Kineskom , pa covek ne koristi bat file vec conf file

Vrh Dno