Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Pa i nije baš isto kao prošle godine, slično je po tome što je loša isplativost. ALI da bi danas recimo imao čist profit od recimo 10$ treba ti mnogo više karti (2-3 puta pretpostavljam nisam računao sad) nego tačno pre godinu dana, a troškovi za struju moraju biti veći onda ;).

No dok ja ovako pametujem, neki samo štancuju gomilu coina i smeškaju se :).

Polako, ima za DRK vremena. Ja kupujem koliko god mogu dok je ovako jeftin. Vec za 2 meseca moze biti potpuno drugacija situacija. Uzasno je podcenjen i skocice sigurno.
Uskoro izlazi onaj review koji je Atlas radio, sprema se RC5, izlazi opet source, sprema se najava Darktor-a, jos neke stvari u vezi prihvatanja darkcoina... Spekulanti ce vec obezbediti kolicine na vreme. Bice to zanimljivih par meseci siguran sam ;)

Polako, ima za DRK vremena. Ja kupujem koliko god mogu dok je ovako jeftin. Vec za 2 meseca moze biti potpuno drugacija situacija. Uzasno je podcenjen i skocice sigurno.
Uskoro izlazi onaj review koji je Atlas radio, sprema se RC5, izlazi opet source, sprema se najava Darktor-a, jos neke stvari u vezi prihvatanja darkcoina... Spekulanti ce vec obezbediti kolicine na vreme. Bice to zanimljivih par meseci siguran sam ;)

Odlicno...Posto stize RC5, treba prodati sto pre. Obicno posle RC-a cena ode dole 50%...

0.008 ide sledeći pump... ali pre toga mora još da padne da bi se kitovi lepo napunili...

Ne verujem da ce nesto padati. Svako ko ima drk u posedu zna da je potcenjen, nece ga ljudi davati jeftino. Mada i sada je jeftin ako mene pitate. Mislim da ce lagano lagano na gore ici. Problem je sano sto svi koji veruju u njega vec su ispucali lovu. Sveze investicije se tek ocekuju kad se izadje open source. Koliko sam razumeo u ponedeljak su poceli malo i sa nekim marketingom u USA, nisam siguran kako ali pomoci ce sigurno. Radi se ozbiljno.

Niko se ne brine dal je Student prodao svoj DRK na vreme? :d
Student je kupio na rumour (najavu rc5) a prodacu na vest (kad objave da je gotov). Tako je to kod drk-a. Usao sam na 56-58 sa oko 3btc-a, target mi je 80 ili vise za izlaz. Sigurno necu cekati 277 i ne prodati pa uzivati kad se vrati na 40...B-)

Posle blackcoin-a, a posebno darkcoin i vertcoin padova rešio sam nikad više bagholder i samo BTC čuvam. Sve ostalo što sam čuvao je otišlo 10x i više dole... ltc, drk, vert, bc, max itd.
Imam šteku pomenutih za svaki slučaj ali 95% sam u BTC.

Malo se sve teme razvodnjavaju, ali to sto omnik kaze je daleko najbolje raditi. BTC i samo BTC, sa kratkotrajnim izletima u shitcoine kada su u lepom uptrendu ili hvatajuci dobar pad cene. Jos jedna jako bitna stvar - pre ulaska znati tacku izlaska ako ne krene sve kako treba i disciplinovano je se pridrzavati.

Posle blackcoin-a, a posebno darkcoin i vertcoin padova rešio sam nikad više bagholder i samo BTC čuvam. Sve ostalo što sam čuvao je otišlo 10x i više dole... ltc, drk, vert, bc, max itd.
Imam šteku pomenutih za svaki slučaj ali 95% sam u BTC.

Kapiram te. Ja imam isto malo problem da izadjem. Procenim super kad treba da se uleti ali izlazak mi pravi problem posto nemam vremena da pratim stalno i onda ulazim u novcice s kojima se igram na duze staze.
Da je trebalo prodati na 277 sto kaze, student, jeste. Nisam trgovac tako da to ne smatram svojim neuspehom ali nemam pojma o cemu sam tada razmisljao. Sam sebi se cudim ponekad.

Pa vecinu drk-a sam i kupio, nesto sam i iskopao ali nije to pomoglo. Mogli su novcici debelo da se umnoze, ali ne zalim ja za tim bas nesto.

Kojom kolicinom trgujes?
Oko 3btc-a, kad vidim opasnost sipam po malo, da ne oborim naglo cenu. Uvek se nadje neki klipan sa buy orderom od 40-50-60 komadu pa mu ih i dam :) pratim seljacki 30 min ema i cim se ukrste sipam ili kupujem...bittrex i cryptsy

hehe, mogao bih i ja malo da se bacim na taj treš da trgujem.

počeo sam da šaljem iz šteka btc-ove na sve berze. u pravu si student, greška je trgovati na samo jednoj i to samo za $, jer je ta najsigurnija.

treba sipati gde stigneš. a taj krš od altova ionako nije težak za trgovinu: uvek prati btc. kad krene btc dole, svi altovi krenu dole, i obratno. :D

još da pokriješ onaj slučaj kad btc stoji a altovi idu gore-dole i na konju si :)

hehe, mogao bih i ja malo da se bacim na taj treš da trgujem.

počeo sam da šaljem iz šteka btc-ove na sve berze. u pravu si student, greška je trgovati na samo jednoj i to samo za $, jer je ta najsigurnija.

treba sipati gde stigneš. a taj krš od altova ionako nije težak za trgovinu: uvek prati btc. kad krene btc dole, svi altovi krenu dole, i obratno. :D

Mislim da je ctyptsy solidno siguran, za bittrex nisam toliko siguran. Konkretno pratim lxc, via i drk, moglo bi jos ali bih zasigurno poludeo. Btc-dark je recimo ok, kad kazem ok mislim na volume. Doge mi je jako rizican, iako je njemu volume vec mesecima pri vrhu cryptsija. Long term gomilam uno, kad padne ispod 35 kupujem po koji komad, ali ne prodajem, verujem da ce mnogo vredeti jednog dana, max mu je bio 50% iznad ltc maxa.

Oko 3btc-a, kad vidim opasnost sipam po malo, da ne oborim naglo cenu. Uvek se nadje neki klipan sa buy orderom od 40-50-60 komadu pa mu ih i dam :) pratim seljacki 30 min ema i cim se ukrste sipam ili kupujem...bittrex i cryptsy

Dobra ti je taktika. ali je EMA los indikator za te potrebe. Odvoj koji dan da procitas malo o indikatorima, svakako ce da ti se isplati.

Dobra ti je taktika. ali je EMA los indikator za te potrebe. Odvoj koji dan da procitas malo o indikatorima, svakako ce da ti se isplati.

Znam da ema ne govori puno, ali ne bih se kod sitova udubljivao puno, pogotovo ne kod drk-a kada se zna da tvorci drze oko pola dostupnih i mogu da tresnu kad im zafali para...

Kada odemo open source jel neko od vas razmisljao da kopa klonove prvog dana kada budu izlazili?

Nazad
Vrh Dno