Evo zasto je cena niska...Ne znam zasto je ovoliko niska cena, stvarno ne znam. .
Vreme će pokazati.
Realno, svi kopamo ili kupujemo dark radi profita u redu veličine koje će nam doneti u BTC ili eventualno FIAT. Neko je sebi zacrtao da je to $10 a neko $100 ili $1000.Tvrdnja da su ti novčići rasprodati na početku je ista kao da ja recimo kažem da je dev te novčiće rasporedio na 105 svojih wallet-amogu biti i poklonjeni to ne menja činjenicu da je za prvih 32h stvoreno 2 miliona od ukupnih 4 i kusur miliona što se može proveriti na svakom block explorer-u. Block je bio 500 koina, nije postojao windows miner dakle klasičan instamine i onda fork da se smanji ukupan broj novčića sa 80+ miliona na 22 mil i fork da block reward bude 5 umesto 500 coina. Dakle nije stvar verovanja, sve to se može videti na block exploreru evo npr: https://chainz.cryptoid.info/drk/ bilo koji od prvih 4000 blokova koji se pominju.
Dakle traži se da verujemo da su ti novčići istovareni i istovremeno da verujemo da su transakcije anonimne jer je darksend još uvek closed source.
Realno, svi kopamo ili kupujemo dark radi profita u redu veličine koje će nam doneti u BTC ili eventualno FIAT. Neko je sebi zacrtao da je to $10 a neko $100 ili $1000.
Može da postoji 1000 teorija zavere i dalje ovaj novčić ima veliku bazu fan-ova i kitova što je idealan mix za profit koji sam iznad naveo.
Takođe, poput scrypt-a, Dark je obezbedio "malim" ljudima novu veru u kripto i mogućnost za ozbiljnu zaradu jer kad je došao nije postojalo nade da će gpu mining preživeti dolazak scrypt asic-a. Makar i kratkoročno ~6 meseci što je u kripto svetu svetlosna godina.
Meni lično je duplirao BTC štek i čini mi se da će ga uskoro opet duplirati. Back to basics.
Edit: Pa nece biti jos dugo closed source. Cek, 2 od kojih 4 miliona ukupno? Taj deo nisam razumeo.
Bio je double top na 0.0054 znači trebalo bi dole. Ili neko hoće da mislimo da bi trebalo dole :trust: :d
U stvari si hteo da kazes, da ako ne padne, skociceLOL
Kratkoročno može i sideways da ide :d
Ovo sam mogao napisati bilo gde, ali eto, zatekao sam se ovde, a odnosi se i na dark coin u koji se još uvek puno veruje. Žao mi je zbog nedostatka entuzijazma i ako sam nekoga iziritirao, ali to je moje mišljenje. Možda će nekoga podstaknuti na trezvenu analizu i prenuti iz uspavanosti, pa ćemo čuti nešto mudro. Fakat da su iznenađenja moguća, ali ja se do daljnjeg na čuda sigurno neću kladiti. Sve će biti mnogo jasnije kad za koji mesec izađu ozbiljne nVidia karte i novi algoritmi za crypto coine. Ovako dalje jednostavno neće moći, jer je kopanje postalo potpuno neisplativo, trošenje struje i hardvera (novca) sa nadom u čudo, dakle - čista kocka. Prestala je akumulacije kapitala i gubi se smisao. Nešto će morati da se promeni. Prosta, nemilosrdna logika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari