Prevara? To je malo grubo ali kapiram sta zelis da kazes. Sa sadasnjojom primenom kriptovalute stvarno nebi trebalo da vrede mnogo ali svi smo svesni da ce uskoro njihova primena biti sve veca. Zbog toga postoje ljudi koji kupuju i cuvaju iste. Kad kazem uskoro mislis na godinu, dve, pet... Nebitno je. Sadasnja cena je cista spekulacija. Ok, neke stvari kasne, to svi vidimo. Sadasnja cena i down trend je odraz toga ali mislim da je jako naivno s tvoje strane sto razmisljas tako. Ti si covek realista, to mi je jasno ali zar ne mozes da pogledas malo unapred? Zar ne mozes da zamislis svet za 5 godina i sebe kako koristis telefon da platis klopu u restoranu npr.?
Ako mislis da ce kriptovalute puci onda prodajes sve. Ako mislis da imaju neku buducnost zar ne mozes da zamislis neku svoju verziju iste?
Ja mogu. Zbog toga me me ne zanimaju stepenice, nemam vremena i ne zelim da se mlatim s trgovinom koliko god mogu. Pravim i gomilam stek i sacekacu vreme da se istovarim. Plan je bio do kraja sledece godine. Mene samo zanima pump kad god bio i nista vise. Sve ovo sto se desava u medjuvremenu je nebitno potpuno.