Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Kada odemo open source jel neko od vas razmisljao da kopa klonove prvog dana kada budu izlazili?
Nije taj open source na drku toliki bauk kako se priča.
Uostalom imas bar 20tak "klonova" od kojih nekoliko već nude ekvivalentna ili čak bolja rešenja za anonimne transakcije od Darkcoin-a i njegovih derivata.

Cloakcoin, Librexcoin, Monero... vrednost ne treba da ti bude zvezda vodilja kad su inovacije u pitanju... jerbo vrednost svakog coin-a je čista špekulacija bez gotovo ikakve potpore.

Brate science fiction. Zar sve ne treba da bude zabavno? :)

Jedno pitanje. Šta znači kada kažu da će neki coin da se inplementira u BTC? To što ja mislim da jeste nema nikakve logike pa reko da pitam. To su pisali i za viacoin sada za drk kako sam shvatio.

Ja sam prodao jedan dio tako da ce vjerovatno ici jos gore :D

Da li neko moze da mi kaze kojim minerom je najbolje kopati dark i generalno x11,x13 algoritam.Ja trenutno kopam sa sgminer_x11x13mod_03_06_2014 i 270x karte mi daju 1.6 hash ali vidim da mogu vise?Hvala

Brate science fiction. Zar sve ne treba da bude zabavno? :)
Ne :) Svaka cast tebi koji novac ulazes na osnovu ne znam cega. Ja se ipak trudim da do detalja saznam kako novcic funkcionise i sve sto mogu da saznam o njemu kad vec ulazem u njega. Jedino tako mogu da procenim koliko je ozbiljan. Meni je ono bilo jako zanimljivo stivo iskreno da ti kazem. Jako mi je zanimljiv novcic ali nazalost sad sve manje vremena imam da pratim.

Da li neko moze da mi kaze kojim minerom je najbolje kopati dark i generalno x11,x13 algoritam.Ja trenutno kopam sa sgminer_x11x13mod_03_06_2014 i 270x karte mi daju 1.6 hash ali vidim da mogu vise?Hvala
To je to, nema boljeg minera. Ali nije isplativo kopati, bolje je duplo da predjes na monero pa da menjas.

Sutra startuje Mintpal v2 (sa 0% trading fee), taman imaju vremena do ponedeljka da naprave fake volume i zbune ljude da li prodavati ili ne :)

Tesko da je cena 0,09 - 0,01 nebeska, ali ajde :).
Cekam bar 0,02 pa da krenem polako da ga prodajem.

I dalje vredi mnogo vise, ja cu ga tek u pump-u prodavati. Svakim danom sve sam sigurniji u ovaj novcic. Nedam ga za ove pare sigurno.
Uglavnom, idemo open source pa mozda nebi bilo lose uhvatiti neke od klonova prvih dana jer izlazice sigurno.

I dalje vredi mnogo vise, ja cu ga tek u pump-u prodavati. Svakim danom sve sam sigurniji u ovaj novcic. Nedam ga za ove pare sigurno.
Uglavnom, idemo open source pa mozda nebi bilo lose uhvatiti neke od klonova prvih dana jer izlazice sigurno.

Cekaj, ovo nije pump? Ja sam usao na 58 i istresao u zdravlju i veselju na 80. Sa 450drk-a, veoma lepo sam zaradio, 1btc za par dana. A vredece opet ispod 50, samo strpljivo.

Bitno je da pravis neki profit. Ja nemam za to vremena pa se igram igre cekanja.

Nemam ni ja vremena, nego kako naleti. A ne vidim zasto mislis da bilo sta treba da vredi vise. Po meni, ne treba da vredi ama bas nista, ne samo drk, nego nista od ovoga, ali dobro, igramo se dok kao nesto vredi. Objasnio sam negde da je ovo sve jedna velika prevara, odnosno da ocekivane stvari jako, ali jako kasne. I to mi se nimalo ne svidja. Druga zabluda je da cena treba da raste kad raste diff. Zapravo, suprotno je, cena pada dok raste dff i obrnuto, osim za BTC.

Prevara? To je malo grubo ali kapiram sta zelis da kazes. Sa sadasnjojom primenom kriptovalute stvarno nebi trebalo da vrede mnogo ali svi smo svesni da ce uskoro njihova primena biti sve veca. Zbog toga postoje ljudi koji kupuju i cuvaju iste. Kad kazem uskoro mislis na godinu, dve, pet... Nebitno je. Sadasnja cena je cista spekulacija. Ok, neke stvari kasne, to svi vidimo. Sadasnja cena i down trend je odraz toga ali mislim da je jako naivno s tvoje strane sto razmisljas tako. Ti si covek realista, to mi je jasno ali zar ne mozes da pogledas malo unapred? Zar ne mozes da zamislis svet za 5 godina i sebe kako koristis telefon da platis klopu u restoranu npr.?
Ako mislis da ce kriptovalute puci onda prodajes sve. Ako mislis da imaju neku buducnost zar ne mozes da zamislis neku svoju verziju iste?
Ja mogu. Zbog toga me me ne zanimaju stepenice, nemam vremena i ne zelim da se mlatim s trgovinom koliko god mogu. Pravim i gomilam stek i sacekacu vreme da se istovarim. Plan je bio do kraja sledece godine. Mene samo zanima pump kad god bio i nista vise. Sve ovo sto se desava u medjuvremenu je nebitno potpuno.

Ja sad ne razumem sta si rekao.. ako ce kako kazes vredeti mnogo vise i placace se u restoranu kriptovalutom, zasto te
onda samo zanima pump da bi dobio dolare. Zasto ne cuvas btc ili ltc da bi njima placao? Ili ne verujes da ce tako biti?

Nazad
Vrh Dno