Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Moze li neko da ostavi link od ovog poslednjag minera za x11 - windows 64-bit. Da li moram koristiti 14.6 drajvere ili mogu da stavim i 14.4? Na kojim najnizim naponima ce raditi 7850 na 1020/1250, da li je dovoljno 1,1V (u rigu su 2x sapphire i 1x msi 7850). Da li worksize mogu da ostavim na 256 jer mi 270-ce pod linuxom rade sa tim podesavanjima?

miner skini sa crypto mining blog 5.0 verziju iz ovog meseca, moze 14.6 ili 14.4 sa binovima iz 14.6 ili da probas najnoviju 14.7 verziju kazu da sve radi ok sa njom doduse malo ljudi je jos testiralo. Sto se tice worksize najbolje je da probas 128 i 64 pa da vidis sa kojom najbolje radi, 256 ja ne koristim na 270 kartama a za napon ne znam ako ces da stedis struju moze to jos dole ali onda mora i gpu/mem da se smanji no najbolje testiraj

Probao sam ja 14.7 i lock-ovani su klokovi grafika. Sa 14.4 sve ok.

Testiracu, nije problem. Bitno je da sam saznao koju verziju minera da preuzmem i koje drajvere da instaliram.
Dakle sa 14,7, 14,6 drajverima nema nikakvih poboljsanja u odnosu na 14.4?

Poslednja izmena:
Testiracu, nije problem. Bitno je da sam saznao koju verziju minera da preuzmem i koje drajvere da instaliram.
Dakle sa 14,7, 14,6 drajverima nema nikakvih poboljsanja u odnosu na 14.4?

Ovaj Sgminer 5.0 je najbolji ali se i dalje svakog dana ispravljaju bugovi. Mozes sa nicehash-a da skines poslednju verziju posto oni svake noci automatski prave novi build dok je ovaj miner sa crypto mining bloga od 6og jula a od tada je vec par bugova uklonjeno.

https://www.nicehash.com/software/nightly/

da moguce da je tako sa tim bugovima imam nekoliko verzija skinutih ali i dalje mi najbolje radi prva koja se pojavila i sa tom 2 karte 270x postizu u tmb sa nist5 algoritmom do 25mh/s na sajtu sto je solidan rezultat i eto uspeo sam da postignem brzinu egal sa 750ti. E sad ima padova i to me nervira i do 7mh/s ali to izgleda mora tako kod nvidie je jos gore iako se vidi da ima mnogo vise potencijala od radeona trenutno.

Ima li neko setovanje za 290 ne mogu nikako da je startujem mislio sam da je do toga sto je zajedno sa 280x i 7950 ali nije i drajver je pod ?

Darkcoin traži dno čini se.
Po meni dobra stvar i planiram da kupim za par btc-a količinu.
Takođe dobro i za kopanje jer će padati diff a prilično sam siguran da će u jednom trenutku poleteti na 0.03 i to pre kraja leta.

Sada je sasvim ok diff za kopanje pogotovu ako verujes u cenu. Ja ocekujem skok, videcemo dokle ali skakace dobro.

Trebamo osnovati "klub ljubitelja Vojkanovih pošalica i dovitljivih opaski"

"Dnevna doza kriptovaluta"

Mora da je ves masina radila vise proslog meseca, samim tim i pegla :)

polovinom meseca sam presao na DRK ali je meni stigao manji racun za koju crvenu

Mislim da je koriscenje klime povecalo racun za struju, kad je bilo toplije ostavljao sam celu noc upaljenu klimu. Mada i ventilatori na grafama su u maju vrteli na iddle, sad sibaju na 40-50%...

kakav waffle?

Jel ima neko da kopa sa 5850? Ako ima nek postavi podešavanja (ako mu nije teško :p)....

-i 17(18) , -w 128 (kod mene sa -w 256 daje malo manje) -TC (po defolt neka ga program napravi) sto se tice taktova gpu drzim na def (3x 5850) jer imam slabo napajanje i nikako da nabavim bolje mozes drzati bez problema na 775mhz , sto se tice memorije ja sam spustio na 900mhz (1000 je def.) ventilatori rade na 30-35% temperatura oko 65 C max.
x11 3x5850 daju 4mhs, x13 daju 2,5mhs .

sa novijim drajverima i sgminerom ne znam dali ima neki boljitak , ako je neko isprobao i ako ima neki mali boljitak neka podeli sa nama..
poz.

hm dark difikulti je osetno pao 1850 ... dal i je to samo trenutak ili nesto drugo ?

:) sve je standardno , odgovaram samom sebi .....diff lagano raste ..

Poslednja izmena:
Jos malo da paden diffi mocicemo solo da kopamo.

Turih i ja dark da se kopa,pa cu da vidim koliko ce da ispadne za 24h sa jednom 280x. Malo da odmorim mozak od jurcanja novih shitova... :D

računaj oko 0.150 drk da ćeš dobiti na dan sa jednom kartom pošto meni trenutno sa 4 prijavljuje 0.6 :)

Vrh Dno