Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Cini mi se da sa Drkom mozete da sacekate trenutno (ono jeste da je krenuo na gore, ali mi se cini da nece daleko stici, barem ne ubrzo)... Monero ide gore (470 BTCa promet trenutno na poloniexu) i izgleda da svi svoja "sredstva" preusmjeravaju tamo trenutno...

Trenutno ne, sve mi je u wallet-u. Volume je danas 4-5x jaci nego sto je zadnjih nekoliko dana tako da je to daleko od katastrofe ;)

@Saj daj te binove,imam za smos al za win nemam,a verujem treba i drugima

Opet su najahali svi na DRK posle skoka cene, sad opet kopamo sicu.
Net Hashrate
122,214.10 MH/s

Ali dobro svakako bi cena trebala polako na gore, ko ima stek radovace se.

To je sigurno. Pitanje je samo koliko ce BTC da skoci. Mene zanima ipak cena dolarima ako me razumes ;)
Ocekujem da cena DRK-a bude cak i veca nego LTC-u. Mozda ce me opet gledati kao b*dalu ali ja u DRK imam svo poverenje, bice to fenomenalan novcic a i cena ce mu biti adekvatna. Bice zao mnogima sto su prodavali hiljade toga za smesne pare.

kilavo deluje za x11 0.0003btc po mh na dan treba da probam nice hash multi algo pise trenutno da duplo daje u odnosu na ostale ali ne znam kako placa, sto se tice te strane sa podesavanjima probao sam sve moguce varijante danima na kraju mi deluje to sve isto wu malo manji ili veci rezultati isti. Taj low power mod 575/700 nema sanse da mi proradi tako kako pise daje u nist5 algo max 12mh/s sa 2x270x i to zahvaljujuci boljem wu u odnosu na 1100/1250 kada daje oko 16.5mh/s. U X11 isto se smanjuje sa 2.6mh/s na 1.4mh/s po karti nema sanse da ubrzam na tim vrednostima. Da li je ovaj izmislio toplu vodu ili samo laze?

download (1)hgf.jpg
He he, nemam nista protiv DRK ali slika je LOL. :D

Nisi to trebao da kazes, sad ce Sajber da ti objasni neke stvari oko DRK-a :D.

Nema sta ja njemu da objasnjavam. On je hiljade i hiljade istovario jos pre nego sto sam ja usao i sad jede dupe :d
Ako mogu tebi nekako da pomognem samo reci :p

Kako je krenulo izgleda da cu uskoro moci i da povratim te hiljade :D A sajber ulozeno

Ajde daj onda proverenu informaciju, kada ce cena gore i kad je vreme za cash out :D?

Hahahaha :D
Jos malo i spremi se da kupujes dok ne poleti. Ako nista drugo makar ces obrnuti lovu nabrzaka. Moze ovo i do 0.008 da padne nekako ali ne verujem da ce ispod toga ici.
Gde si ti ludak, slabo te ima u poslednje vreme?

Ajde daj onda proverenu informaciju, kada ce cena gore i kad je vreme za cash out :D?
Nije jos vreme za skok.
-Nije odredjen znanicno datum za RC4.
-Kristov Atlas je tek dobio kod pre neki dan tako da ce mu trebati vremena da to pregleda i napravi review. Negovo nezavisno misljenje o kodu ce znaciti puno.
Sve u svemu ovo su sjajne vesti za neki bliski period tj. avgust.

Pa naravno da nije, pre 2 nedelje si govorio da ce biti rc4 do kraja jula, rekao sam ti da nece pre sredine avgusta, svi oni prodaju maglu kako bi odrzali kakvu takvu cenu i taj rc4 nista znacajno nece doneti zasto bi ga ljudi kupovali. Losa je situacija sa kriptovalutama generalno, ako se nesto bitnije ne desi prebacujem masine u stand by mode, jer mi se ne isplati da se cimam zarad 100e zarade... A ovo sto imam cuvam i super mi je :D.
Razmisljam se da li da prodajem DRK na 0,01 ne treba se ludacki vezati za coin i cekati to da moon cenu. Posle ga cekati na 0,005 i dokupiti....

Pa tako su prvobitno najavili ali pitanje je kada ce. Ono je bio samo neki okvirni period, niko nije nista obecavao niti je spominjao datum.
Nece padati toliko. Ovo sada multipoolovi dampuju, lako se to vrati nazad.

Problem je sto je DRK za mesec dana skocio 20x, pa se nije nazirao kraj rasta, a nama rudarima kao i obicno nikad dosta :D.

Poslednja izmena:
Skoci i lako je prodati kad skoci 5x ali treba i kupiti opet u nekom trenutku. Sadasnja cena nije mala ali nije ni blizu dovoljno visoka za prodaju.

Zidaju zidine samo tako na minpalu, nema veze sto je providno! Svi dampuju nadajuci se da ce kupiti posle jeftinije. Kad krene ima da skoci 40-50% za prvih pola sata.

Nazad
Vrh Dno