Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

ti nju "baš" štediš. Moje rade na 1.125v 1150/1650 i daju 4mhash svaka ventilator na 30%, temperatura 65*C

Moja ide na 4.4 :d

ja sa jednom 280x pravim izmedju 0.12 i 0.08 sve zavisi kako se potrefi diff ...

mada ja ovu moju stedim i na DRK-u tako da kopa sa 2.75mh/s ...

Ti koristis neki budjav miner. Moje 7950 maksimalno olabavljene bacaju 3.4MHash-a, skoro da ne osecaju da kopaju ista. Potrosnja mi je smesna, zagrevanje isto tako a karte mi se ne cuju. To moze da ti baca 4MHasha bez ikakvog silovanja.

sph-sgminer_x11mod_b2 ovaj koristim ... ****m li ga to bi trebalo da bude to ... nisam overclockovao nista (ni GPU ni memoriju nego sam stavio fabricka podesavanja + malo snizio napon ...)

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
sgminer --kernel darkcoin -o stratum+tcp://coinotron.com:3341 -u asdfasdfasdf -p asdfasdfasdfa -k x11mod -I 16 -w 256 --thread-concurrency 8192 --lookup-gap 2 -d 1

catalyst version 14.1

EDIT. izbriso sam ovaj prvi "--kernel darkcoin" dodao -g 2 io uzeo napone od "_/Neo\_" 1.125v 1150/1650 i poveco I na 18

sad ide na 3.4Mh/s nek ide tako ...

Poslednja izmena:
Skini novi sgminer,i 14.6 drajver i imaces preko 4mh...

To je ocajno. Meni 7950 baca 3.45 tacno na 1020/1250, cisto da skontas koliko to nije dobro. Ne treba silovati kartu naponom i klokom bez potrebe. Imas desetak stranica ranije u temi linkove, skini .bin za 280x, kacili su ljudi. Obrises .bin koji ti je sada u folderu, ubacis taj .bin u folder i vozis na tim podesavanjima koji pisu u nazivu bin-a. Slobodno ces moci da rasteretis kartu a bacace ti vise nego sada.

vid stvarno radi ko blesava

3.9 M ko iz picke ...

Ne kapiram kako ali ajde i nema pojma sta znaci ono -l (malo L) 2

Taman sam krenuo da psujem sve zivo zato sto piljim ceo dan u ovaj ekran i jel mi ocui uspadaju ali vredelo je

Pritom temperatura manja a ventilator jos sporiji ...

imate pivo na skupu ako ga bude bilo kad dodjem u bg ...

Hvala vam puno ljudi ;)

Poslednja izmena:
Rekoh ti ja da to sve moze bez silovanja. To je miner sa optimizovanim kernelom bas za x11, zato radi toliko bolje ;)
Sljaka ko zmaj sa 14.6 driverima. A posto vecina nas ne koristi 14.6 onda ubacujemo onaj .bin koje je kreiran na 14.6 driverima i to je dovoljno da pici punom brzinom.
Mnogo je bolje da kartu drzis na normalnim klokovima, nece osetiti rudarenje drk-a. Bitno je da si resio problem ;)
Javi se kad dodjes u BG, mozemo neko drustvance da organizujemo da se ispricamo.

vid stvarno radi ko blesava

3.9 M ko iz picke ...

Ne kapiram kako ali ajde i nema pojma sta znaci ono -l (malo L) 2

Taman sam krenuo da psujem sve zivo zato sto piljim ceo dan u ovaj ekran i jel mi ocui uspadaju ali vredelo je

Pritom temperatura manja a ventilator jos sporiji ...

imate pivo na skupu ako ga bude bilo kad dodjem u bg ...

Hvala vam puno ljudi ;)
Koja je to verzija minera, može link?
Hvala

Ajde nek neko otvori temu i da imamo sve na jednom mestu. Ovako je zamorno da se traži po 20 strana da bi našao miner pa bin driver...

Izgleda da cena raste od jutros. Imam nekih 30 kom tesko nakopanih i cekad da dohvati cenu LTC-a pa da zamenim glavu za glavu.

Tesko da ce vise biti 1:1

Ma hoce, cim skinu one zidine od 30-40 btc na mintpalu trebao bu da skoci.

Najzad sam dobio info o isplativosti masternod-a. Sa 1 masternodom (1000 drk-a) dobijate 0-2 DRK-a dnevno. Ovo je milina,a pritom coin-i stoje u steku, donosi mesecno oko 30 DRK-a, koliko sam shvatio nikakvih troskova nema. Kad pogledam trenutno diff za tih 30 DRK-a mesecno treba da upregnem 10 grafika minimum i da placam struju.....

Sve je to super samo treba kupiti 1000 komada. I ja bih najradije digao mn ali nemam dovoljno. Nije tesko ni pokrenuti node, ima detaljnih uputstva.
Sto se cene tice ici ce to gore. Nocas se lepo kupovao, po 50-150 komada je prstalo u komadu.

Pa recimo troje nas da se udruzi i da podignemo masternode, sta fali da dobijam 10-drka mesecno, i onako mi coini stoje u offline walletu....

Ja sam predlagao onda i niko se nije javljao. Ja bih sacekao s tim do posle pump-a, lako cemo se dogovoriti.

Koja je to verzija minera, može link?
Hvala
---------------------------------------

280x MINNER ZA DARK COIN

http://danicicpredrag.com/mintpal/

Odavde skini minner tu imas ukljucen .BIN fajl za 280x i za kopanje samo pokreni '280x.bat'.

-> stavi podesavanja za svoj profil ali nemoj dirati ono -w 128 -l(L) 4 i slicna ****** jel onda se sve s****...
-------------------------------

P.S. ajd ozbiljno ukljuci ovo u prvi post da ljudi imaju ...

Ovaj bin fajl mozete koristiti za 7950,7970, R9 280, 280x. Za 7850, 7870, r9 270, 270x, treba drugi bin fajl da se ubaci, ima u nazivu pitcairn, postavicu ga kasnije kad ga nadjem. Sve u svemu sa novim minerom R9 280x daju oko 4mhsa, 7950 - oko 3,5 mhsa, R9 270 - oko 2,4mhsa i 7850 - oko 2mhsa.

pa i sa prošlim r9 280x daje 4mhash

Pa to i jeste taj miner ali vidis da ljudi nisu znali. Ako niko drugi ne odradi pre mene napisacu ja post kasnije i okacicu link za miner i link za binove, napisacu sve sta treba pa moze u prvi post da se ubaci.

Nisam ovo ocekivao predpostavljao sam da ce LTC doziveti zesci skok umesto DRK-a ali eto ...

Sve u svemu ponovo "neko" gura cenu na gore i deluje mi kao da ce ponovo DRK da prestigne LTC ... kako god ja sam Zajaho ovaj talas pa sta bude ;)

Sad bih rado citirao sam sebe ali da ne stajem na muku ltc holderima ;)

Ok, nije da je neki uspeh prestici LTC, ali lepo je videti da novcic napreduje, raste i da se radi na njemu, to jaca veru u novcic pa i kada mu ne ide najbolje, again-sve ono sto nedostaje ltc-u.

Ne razumem kako ne vidite slabljenje BTC i Ltc automatski slabi i druge shitove tj njihovu vrednost odnosno isplativost kopanja, ovde sad mogu da zaradjuju mozda samo shorteri a i to je pitanje, cilj je kitova da sto vise pokupe novcice tj da minimiziraju osnovu ove cele price a to je siroku decentralizaciju kapitala, sta mislite da su kitovi neki obcni smrtnici kao mi, ne to su isti oni koji i sad drze kapital i pokusavaju da iskontrolisu i ovu pricu, pojedini smrtnici su se ovajdili dok im ovi nisu otkupili novcice. Prate ti bankari situaciju i te kako

Nisam ovo ocekivao predpostavljao sam da ce LTC doziveti zesci skok umesto DRK-a ali eto ...

Sve u svemu ponovo "neko" gura cenu na gore i deluje mi kao da ce ponovo DRK da prestigne LTC ... kako god ja sam Zajaho ovaj talas pa sta bude ;)

Pa i skocice LTC, sto sumnjas u to? Isto tako skakace i DRK i vredece verovavatno i vise nego LTC. Ja kad sam pricao koliko je DRK sjajan novcic nisu mi verovali i dalje mi ne veruju. Pricaju ljudi, shit coin. Neka ih, oni gube. Sve mi je zalije sto nisam ovaj novcic otkrio malo ranije ali verujem u njega i verovao sam kad niko nije tako da imam solidnu kolicinu za moje uslove.

Kakva je situacija na Mintpalu posle pljacke? Da li i dalje trgujete tamo?
Nisam pratio DRK od 0.027 pocetkom maja, sad sam hteo da kupim(triple bottom, 1D MACD pozitivan i RC4) ali je volume katastrofa. 5BTC dignu cenu za 6%

Nazad
Vrh Dno