Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Rekao bih da multipool-ovi jedini stvarno dampuju, ostali samo gledaju da cena sto vise ode dole pre nego sto RC4 izadje jer posle toga ide eksplozija cene. Ne znamo jos kada, ako bude neke zvanicne vesti znacete odmah ;)

Ja se bojim da od toga nema nista... Ovo je izduvavanje vec prenaduvanog balona... eto srece da nisam u pravu, jer sam skoro uzeo nesto DRKa, i vec sam izgubio 20%...

Relativno je nov novcic, tako da ce biti tih ciklusa duvanja-pucanja cesto u prvih godinu dana zivota. Ako ima perspektivu. Jesi skontao wall od 5 komada DRK-a (na Cryptsiju) na 0.0081 mu ne da gore :)

Poslednja izmena:
Ode DRK u bunarcinu 0,0073... Kud ga nisam prodao kad sam mogao na 0,0095,pa kupio na 0,005 kao sto sam planirao, nego sam stavio sell order na 0,01.....

Slazem se. Ja cu veceras menjati LTC za DRK ako ostane ovaj kurs, jer BTC-a nemam :D.

DRK ce pokazati izmedju 15h i 16h danas da li ide jos dole ili ce malo stagnirati. Ako ne probije 0.0082-0.0083 uz povecanje volumea, ide dole jos. I to na 0.0068-0.0065. Zivi bili pa videli. Namerno pisem ovde da me hejtujete ako ne budem bio u pravu. Sto se mene tice, imao sam ulaze na 0.00904, 0.00835 i na 0.007427, i izlaze na 0.00945, 0.0089 i na 0.00799 u periodu 28.07 do danas. Trudite se da kupujete na lower lows i prodajete na higher highs. Nije tesko, bas se krece predvidivo u stepenicama nadole. Sa 0.5BTC-a pocetnih sada imam 0.7. Stavio sam buy order na 0.0068 za sada, sto ne znaci da necu izmeniti ako mi se ucini da dolazi do promene trenda.

Poslednja izmena:
Nije iskljuceno da ce otici jos dole ali vec se i ja razmisljam da dokupljujem, menjao bih ltc isto. Nikako prodaja na 0.01, povuci taj order. Kad poleti to ce da pregazi kao plitku vodu.

Nema zasto neko da te hejtuje zbog realne prognoze i ja ocekujem da ce cena jos dole. Ostaju puste zelje nekih su da ce se DRK vratiti na 0,03 koliko je bio pre pre 2-3 meseca, da sam imao malo vise iskustva pa da sam uzeo tada skoro 20 btc-a od DRK-a sad bih bio na konju, ovako ne ostaje nista nego da se nerviram :D.

Spreman sam na hejt jer ljudi misle da tehnicka analiza nema veze sa mozgom. A ja tvrdim da ima iz razloga sto se vecina trgovine vrsi automatski, pomocu botova, a botovi se programiraju prema tehnickoj analizi i prema berzanskim pokazateljima. I uvek se gleda na duzi rok, ako bot ima 65% dobrih kupovina/prodaja a 35% kikseva, u ukupnom saldu je svakako pozitivan. Nije cilj nabosti bas uvek najnizu cenu i prodati po najvisoj, vazno je praviti pozitivnu razliku cesce nego negativnu.

To se slazem. Botovi i ubise cenu potpuno. Neko opasno skuplja kajmak tamo. I nije samo drk u pitanju, sve ide na dole polako.

eh da sam prodao drkchitje sve shto sam imao i po ovoj ceni...ko zna gde bih bio sad :D

ne smem :D
mada mislim da sam spominjao jednom-dva put vec

previshe puta sam se zeznuo tako, po zakonima verovatnoce, mora jednom da me ukaki :D

Poslednja izmena:
Nema zasto neko da te hejtuje zbog realne prognoze i ja ocekujem da ce cena jos dole. Ostaju puste zelje nekih su da ce se DRK vratiti na 0,03 koliko je bio pre pre 2-3 meseca, da sam imao malo vise iskustva pa da sam uzeo tada skoro 20 btc-a od DRK-a sad bih bio na konju, ovako ne ostaje nista nego da se nerviram :D.

Zasto puste? To je samo 50% dole. Mislim da je potpuna ludost prodavati ltc za drk. Ponavljam , ltc je vise puta bio iznad 400 a drk samo jednom 290 koliko se secam. Kad je drk pao sa 200 na 135 mislio sam da sam na konju , kad ono ode na 100 :D onda sam se cupao na 120 i to jedva :D . Ne treba da iskljucite mogucnost da ovo moze i na 0.003. Ja sam tako slepo verovao u doge . Ista je prica bila , multipoolovi ruse kurs ovo ono...... i na kraju bunar. Sa drkom nikako serece nisam imao. Koliko sam zaradio toliko sam i izgubio na berzi. Cista nula :) A iskopano sam prodao po junackom kursu kao i demi hehehe . Iskreno mislim da ce ovo da ide jos dole...budite strpljivi

ne smem :D
mada mislim da sam spominjao jednom-dva put vec

Ako jesi meni je promaklo. Delevic mi se davno jos isto "pohvalio" da se istresao a i tebe je spominjao :D Sledeci put ostavi 10% u steku pa makar propalo. Nikada ne znas dali nesto ima sanse da uspe.
Ja sam malo posle vas tad upao u pricu i doziveo otkrovenje. U moru shitcoina ovaj mi je isplivao odmah. Sjajno se razvija i igracu na njega na duze staze.

Kad smo vec kod berze , obratite paznju i na cloak. Ja sam njega kopao , pola prodao a pola ostavio u steku. On je kao BC , nema vise kopanja pa nema ni inflacije. I sad cena lepo raste polako ali konstantno. Mozda se i meni konacno posreci :D

Izgleda da hoce, vidim da ga odjednom hajpuju i da se naduvao pristojno ali mislim da ce biti pump and dump. Ovih dana pao btc, ltc, drk i ko zna sta jos... Izgleda da su se kitovi preselili tamo da se poigraju malo. Mozda gresim, mozda je i trajno. U principu nema cloaka losu pricu koliko ja nemam poverenja u njega iz nekog razloga.

Cuj zaustavio se, cak se vratio na vrednost koju drzi vec par dana. Ko zeli malo da ulozi, sad je vreme. Skocice mu cena minimum 2x. Ja se vec razmisljam da izmenjam onaj stek ltc-a i da ih namnozim ovde. Ltc i btc nece skociti skoro, ne pre drk-a svakako.

Posto sam do sada svojim strucnim znanjem ulagao samo u LTC - i desilo se to da po sadasnjoj trzisnoj ceni imam tacno duplo manje novca nego kada sam usao. A ne cini mi se kao da ce biti uskoro neki pump koji ce biti duplo veci ( makar sa bi bio na nuli). Razmisljao sam da sada mozda udjem u DRK i da makar pokusam da popravim situaciju. Pritom u crypto pricu sam usao samo sa kesom, tako da nema mesta za lose odluke :)
Na preskok sam posecivao ovu temu, jel mi moze neko objasniti sta se to desava sredinom avgusta?

Novi fork, RC4. Krenuce zvanicno darksend+ da radi, miksovanje novcica izmedju masternodova, nov wallet... Usput se ceka da i Kristov Atlas odradi review koda po pitanju sigurnosti i sl. On je poznata faca u tom svetu i njegovo misljenje mnogo znaci, pogotovu potencijalnim investitorima. Eto tako, bice avgust zanimljiv mesec za drk.

Kad ste vec pominjali preranu prodaju...i ja da se "pohvalim". Danas bi ovo vredelo 10 btc-a.
2mq4tnd.png

Vrh Dno