Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Nema sanse ja sam strucnjak za gubljenje para kada ocu da uhvatim ove "padove" i da shortujem ...

Prodao sam na 0.023 u postavio buy order na 0.022

Dakle nema sanse da ide ispod nize od toga (mojih 50 DRK-a vise vrede nego pravi wall od 5k BTC-a :p ).

0,0215. Šta ono reče? :)

Sad me i za onih 0,185 strah da ostavim do večeras.

Poslednja izmena:
Na 0.0202 ima prvi veliki buy order od 45 btca..... uglavnom ti veliki ili grupa malih igraca pogode. Ali i umeju da ih povuku ako vide da ide nize :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
tu je i onaj lik pomerio 45 btca sa 202 na 195 :) Bice dobro da je tako

Kako je krenulo moj 0.0185 će biti pre nego što uošte izađem iz kuće :)

Šalim se, ne verujem da će ispod 0.02.

LTC ponovo vredniji od DRK-a.

ako padne ispod 0.02 mislim da ce se zaustaviti oko 0.015-0.017

Vec je ispod 0.02 ... Koliko god to nekima cudno zvucalo ja ga cekam za kupovinu ispod 0.01, mozda nikad ni ne docekam da ga kupim po toj ceni ali misljenja sam da ce u skorije vreme (10ak dana) pasti toliko.

Poslednja izmena:
Ali kad se zaustavi i krene da raste imamo bukvalno 30 sek da reagujemo i kupujemo.

Vise nema velikih buy ordera , ko zna sta ce biti

Poslednja izmena:
Sad će se najbolje videti koliko i da li ljudi veruju u darkcoin

gledano ovako na prvi pogled moze da se desi da se odbije o 0.02

0,0191 :(

Nisam bio daleko sa 0,0185.

jutrosnji "preletaci" koji su boravili na drk poolovima su izgleda otisli , njih 3-5% opteretili bili ,mrezu 15% kao sto je bilo na coinotronu :/ .... bili tu samo da naprave stetu ...

na 0.0221, neko kupuje 907 drka. Trebalo bi da krene na gore :)
A veca kolicina na prodaju je na 239 , tu treba biti na oprezu . Ako povuku order znaci ide jos gore ( nije sigurno :) )

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
izgleda da se stavilizovalo na na 0.022-0.023... vreme je da nakrivimo kapu i da se nadamo novom skoku koji ce nadam se doci sutra ili u ponedeljak posle sortovanja... A ko zna ni danasnji dan nije gotov ;)

Ostavicu ovde par slika sa bitcoin talka...

https://ip.bitcointalk.org/?u=http://i.imgur.com/hH0Xm25.jpg&t=540&c=y8JHOKp-Z6HCxg

https://ip.bitcointalk.org/?u=http://i.imgur.com/6pEbQ6b.jpg&t=540&c=Nhs1XjW9q7DPNA

DRK ima tu prednost kada je anonimnost u pitanju ...(Glupo je da ja kupim od nekoga nesta putem BTC-a i da onda mogu odma da ukucam tu adresu i da vidim koliko je on zaradio do sada .).

Cini mi se da je to jedan od glavnih favorita ovog novcica koji nismo spominjali ...

Ostali su naravno

- Prvi X11 i da
- Jednostavno ne postoji nista drugo sa nekon perskeptivom gde bi GPU minneri mogli kopati ..

Sve to u kombinaciji mi govori da ne treba jos prodavati nego cekati ...

Jedino sam vec nestrpljiv kada je u pitanju izlazak DRK-a na BTC-e menjacnicu (ako neko nadje neku informaciju o tome javite obavezno ... )...

Poslednja izmena:
ovaj post sam upravo nasao n bitcointalk-u

On Mintpal alone, in the past ~24h:
~76.000 Darkcoins have been bought.
~47.000 Darkcoins have been sold.

On Mintpal alone, over the past ~48h:
~307.000 Darkcoins have been bought.
~ 87.0000 Darkcoins have been sold.

e sad jedno pitanje kako je ovaj link dosao do te informacije ?

zna li neko ?

Mene zanima samo kako nešto možeš da kupiš ako tu istu stvar neko ne proda. Mislim, kako su kupili ako niko nije prodao? :trust:

Pa naravno da su ljudi prodavali.
Rekoh zasto ne prodavati nesto sto si iskopao FX-ovima za par dana i kupiti nekretninu. Znam bar jednog koji je to uradio ;)

Pa naravno da su ljudi prodavali.
Rekoh zasto ne prodavati nesto sto si iskopao FX-ovima za par dana i kupiti nekretninu. Znam bar jednog koji je to uradio ;)

To je meni jasno ;). Možda ja imam problem sa logikom ali nije mi jasno da ako neko (na jednom mestu) kupi 100 lubenica kako može onda da bude evidentirano da je prodato 50 (osim ako nemaš dobrog knjigovodju :p)...

edit:
a mi se pitamo što je diff na DRK tako veliki....
MultiMiner 3.0
-Added support for mining Scrypt-N, Scrypt-Jane, X11, Quark and GroestlDarkcoin
-Added the ability to choose from a range of supported miners for GPU algorithms (BFGMiner, SGMiner, SPH-SGMiner, Kalroth-SJ CGMiner, Vertminer, DarkcoinSGMiner)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno