Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Mora ti biti jasno da ozbiljni mineri sa ozbiljnim snagama nece sad ulaziti u DRK jer ce tu samo puci posto bez obzira na snagu ne mogu da nakupe puno coina a de ih istresanje ne pokopa

Mozda. Svestan sam ja toga. Ali ako podjes od toga da ce DRK vredeti 100$ npr u januaru dali onda vredi kopati? Mozda ne bude ni blizu toga ali to je sve stvar procene.

Nadam se da niko ne kopa na coinmine.pl, izbacili su obavstenje:
We are investingating issues in the backend. Your shares and hashrate are safe and we will fix things ASAP.
Payouts disabled, you will not receive any coins to your offline wallet for the time being

Cim zamrzavaju izplatu neka je kradja u pitanju.

Sto se tice drk.coinmine.pl nema nikakavih problema sa isplatama, upravo poslao na Mint i stiglo bez problema.

Zdrava ekonomija pod 1, sjajan za majnovanje zbog potrosnje i zagrevanja, anonimnost i jos dosta toga...
Hajde ti meni reci sta bi po tvojim kriterijumima odredjivalo sta je dobar coin a sta ne? Samo me zanima nacim na koji razmisljas i na koji bi se ti novcic kladio.

Da je u pitanju zdrava ekonomija, značilo bi da ima (novih) investicija tj. da se ulaže keš. Toga nema, samo se preliva...
Što je DRK bolji od drugih x11 novčića? Bar nisu totalno anonimni...

ipak dosta znači to ko je bio prvi na algoritmu

Naravno da znaci biti prvi.
Zdrava ekonomija? Sad cu da ti kazem. Da su jedan ili dva novcica u pitanju pa da pricamo o svezim parama... Jeste, preliva se tamo ovamo i ne znamo dali i koliko ulazi para u kriptovalute uopste. Zdrava ekonomija po mojim standardima znaci normalan rast novcica bez vestackog naduvavanja cene. DRK nijednog trenutka nije bio najisplativiji novcic, sta vise, u donjoj polovini je 60% vremena. Svaki rast cene ovog novcica je apsolutno realan i nije izazvan izjavom Max-a, reklamom na nascar-u, vestackim pumpanjem i sl.
Cena ce i sada skociti, do 2h posle ponoci idemo na 0.03. Znas kako to znam? Samo pogledaj diff i isplativost. Brdo rudara i dalje kopaju kao mravi, ne plase sto neki panicno prodaju cim je cena krenula na dole. Isplativost je uzasna i normalno je da ce neko pametan da kaze, pa ovo mora da skoci, hajde da kupim 100-200 komada.

Net Hashrate
110,484.93 MH/s 10% vise nego popodne.

znci ja cu sada da kupim , ne bude li skocilo idem ti na gajbu :)
salim se naravno do sada si imao odlican njuh, nadam se da ce i sada biti tako !

ili namerno spusta cenu i kupuje jos. U svakom slucaju napravio je paniku kad je cena krenula na gore.
pojacao je zid na 2700.

Poslednja izmena:
Taj kad ima toliko da proda i/ili samo želi da spusti cenu ima još u slamarici barem toliko. Malo ko se kocka sa takvim parama...

To je ono sto sam rekao da ne volim. Cim krene krupnija lova da se vrti ovakvi muljatori upadaju da kvare.
Cim povecava zid znaci da kupuje jos. Da zeli da proda nebi bacio toliki order vec bi prodavao po malo.

Pojeden je ovaj zid kao nista, u dva zalogaja. Sledeca dva su na 0.027 i 0.028. Ipak ima jos nekoga kome je jasno da ovaj novcic vise vredi.

Ovo je suludo, neko nas opasno navlaci

pa ja ne znam ali ova situacija oko drk-a je nekako paradoksalna sto se tice diff-a.
2X se vise isplati da kopaju ljudi LTC i konvertuju ga u drk ali svi i dalje kopaju DRK (drkaju) eto ja posmatram i :test: ...

- ja sve mislim da postoji odredjeni broj ljudi sa velikom snagom koji imaju i optimizovan miner koji jedno 2-3X vise baca.....

Poslednja izmena:
I ja isto mislim da pojedinci imaju miner koji im donosi mnogo vise, jer sve ostalo bi bilo mazohizam. Ako se pojavi DRK na BTCe moze slika mnogo da se izmeni jer tamo ima ljudi sa mnogo LTC koji bi mogli da trguju

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno