Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

^^

To za 280x? Buni me taj "I 19" znam da smo ga na LTC drzali na "13" pa reko da nije previse...

Drzao sam ja tako doge , kao vratice se ...... bice jos vise .....kad ono kanal hahah. Nema pravila , i nista se nezna. Cista lutrija i sreca :)
Ma kakve doge druze. Znas valjda sta sam ja za njih govorio od pocetka? Ne moze da se pojavi coin i da ima od starta onoliku cenu i da ubija ltc. Jednostavno je nemoguce, osim ako se vestacki ne pumpa cena i dize hajp marketingom kao sto su i radili. To mora da pukne.

Ja sam sve polozio u LTC tada, sada u DRK. Nema sanse da sam omasio, drk je vec opasan a ltc ce skociti ;)

ja vec 15-tak dana tacni su i nema kraduckanja, a o reject ni da govorim (0.271%)

Dobijas li vise nego na cointronu ?

@= IGY = da na x11 treba ti I 19

@diviner hvala uspo sam :)

jos jedan info ono smanjivanje nagrade po bloku bi trebao da dodje sutra a ne u nedelju ...

ovo bi mogao biti JAAAKOOO "zanimljiv" vikend ..

EDIT.

Prespektivno je to sto je ovo
1. Jedini novcic, sa privatnoscu trenutno koliko sam ja skapriao
2. I to sto nema nista drugo da se kopa (scrypt-n ASIC-i su vec najavljeni).

tako da ako iskljucite sve SHA265, i sve scrypt coine ostaje jedino DRK u sustini ;)

Poslednja izmena:
Zdrava ekonomija pod 1, sjajan za majnovanje zbog potrosnje i zagrevanja, anonimnost i jos dosta toga...
Hajde ti meni reci sta bi po tvojim kriterijumima odredjivalo sta je dobar coin a sta ne? Samo me zanima nacim na koji razmisljas i na koji bi se ti novcic kladio.

Ovo moze lako da bude novi BTC za gpu. Bez sale, pogledaj koliko ga ljudi kopa bez ikakvog marketinga, bez ikakvih obecanja i pored izrazito lose isplativosti. Sve to gura cenu gore polako.

Posto je Genijalcina spomenio pad... U jednom trenutku ce morati da padne ali videcemo kada. Ako i tada ostanu ljudi da kopaju vratice se cena, ako pocnu da beze cena ce ici dole polako. Za sada je isplativost jos uvek ispod LTC-a i mnogih drugih novcica tako da ima jos dosta mesta za rast. Sve dok je isplativost losa cena ce rasti.

Poslednja izmena:
slazem se sa SAJ-om osim u ovom delu

Za sada je isplativost jos uvek ispod LTC-a i mnogih drugih novcica tako da ima jos dosta mesta za rast. Sve dok je isplativost losa cena ce rasti.

Isplatovist je (po mom misljenju) "taman" u odnosu na cenu ...

Ja mislim da je tast moguc ali zbog "hard fork-a" koji ce se resiti sutra ili prekosutra, ne verujem da cemo imati rast zbiog "slabe isplativosti"..

EDIT. ono cega se teba cuvati je "panic buy" ako krene onda odma treba bezati ...

Mada trebamo biti iskreni prema sebi... skoro svi smo kupovali kad je DRK vredeo manje od 0.01 a prodacemo (u najcrnjem scenariju) na nekih 0.015 (ako se resi neki strasan pad).. Tako da cemo biti u finom plusu i terba biti zadoboljan time ;)

Poslednja izmena:
Cenu je pogurala:
1. Ideja master nodova za koji je potrebno kupiti 1000 komada
2. Epitet glavnog gpu coin-a narednih 5 meseci, barem

Poslednja izmena:
to ne guraju obicni ljudi nego neki nazovi "muljatori" koji ce ga samo pustiti niz vodu , kao sto su uradili i sa drugim coinima

Nece, jer su alavi :D

ali lak je za manipulaciju sa ovim diffom jer mu pada block reward na 5 coina i da se odrzi ova cena treba nekih 170 btc

Mislim da jeste. Bilo je blizu par puta ali ne ovoliko.

Ljudi, DRK je s ovim diff-om skoro duplo manje isplativ nego LTC. Cena ce ici jos gore. Ako diff iz nekog razloga ne padne apsolutno nema nijednog jedinog razloga da se iko istresa jos uvek. Ako u nekoom trenutku isplativost bude najvisa na DRK-u vise od 2h tada je vreme da se zabrinete i razmislite o prodaji. Do tada nema nista od pada.

ide ovo 0.03 ko od šale, volume je prosto neverovatan.

Drk se prodaje za 1.4 LTC-a, to je oko 0.031btc-a tako da racunam da ce cena za par sati sigurno dotle a nocas mozda i preko 0.035 ako ostane ovaj diff.

Mene samo brine jedna stvar a to je da ce nam nestati sveze GPU snage uskoro ukoliko ne krenu da skacu s drugih coina.
I stvarno smem da kazem sto sam bilde sto nisam izvadio i onih 500LTC-a i zamenio ih za drk. Sada sam mogao kupiti 14500 LTC-a :d

Ala se ovaj raspojasao... Ja vam želim makar 0.05 da dostigne pre forka. A mislim da nije nemoguće i znam da vam se već mota ta brojka po glavama. :)

Trebace nam mnogo snage da opravdamo tu cenu. Nije dobro da cena leti bez diff-a.
Trenutno stanje:
Net Hashrate
100,994.90 MH/s

Snaga skace poslednjih 15 dana ali dokle ce ne znam. Znam da ima puno snage u grafikama ali ima i isplativijih novcica. Mada ako ce ti i ti drugi kopati bilo sta i kupovati drk onda smo opet na konju jer ce drzati cenu.

Ima tu prostora do 300 000 sigurno, ali videcemo, zavisi...

valjda ce sad malo da padne da se dokupim.. sve se ovi padovi desavaju kad ja spavam

Ima snage na raspolaganju ali koliko su ljudi raspolozeni da kopaju bas ovo to cemo da vidimo. Sada je diff vec jako visok i ljudi jako malo kopaju dnevno tako bi radije stekali mozda nesto drugo. Mada ako bude procene dace ovo jos 3 ili 5x gore nikada nije kasno da ulete. Licno mislim da je itekako moguce ali ne zavisi nista od mene.

Mora ti biti jasno da ozbiljni mineri sa ozbiljnim snagama nece sad ulaziti u DRK jer ce tu samo puci posto bez obzira na snagu ne mogu da nakupe puno coina a de ih istresanje ne pokopa

Nazad
Vrh Dno