Ima neko podesavanja za 7850 i 5770? Citam po netu da ljudi sa 7850 dobijaju preko 1MH/s sa sgminerom ali ja ne mogu da prebacim 650/kh/s.
Ima neko podesavanja za 7850 i 5770? Citam po netu da ljudi sa 7850 dobijaju preko 1MH/s sa sgminerom ali ja ne mogu da prebacim 650/kh/s.
DRK je vec dostigao LTC po dnosu sa BTC ali sa ovolikim difom je i dalje manje isplativ nego da se kopa LTC direktno, ne uzimajuci u obzir manju potrosnju struje i grejanje karti, tako da se plasim da je ovo neka ujdurma, kakva, videcemo. Sto je najgore necemo imati alternativu za kopanje grafickim jer ce muljare uneti nepoverenje prema ovom coinu
Diff je sada vestacki podignut novim minerom ali svejedno se tesko kopa tako da ce cena jos gore posto ne verujem da ce diff nesto padati. Realno je da bude preko 3000. Ako cena nastavi da ide gore kao sto mislim da hoce udaricemo u 5K jako brzo.
Miner je odradio svoje u prvih 2 dana, ja sam sada blokirao onom 2% koje je uzimao, dosta mu je.
Cgwatcher. Pokrenes ga, dovedes precice do .bat fajla i on ti procita odmah koji je pool u pitanju i zapamti. kad pokrenes mining iz njega on odmah provali drugi pool i blokira ga sam.
Ocigledno se ne razumemo . Kad kopas bez cgwatchera imas 98% a sa cgwatcherom 96% ...Za mene nego sta.
BTW, podesio sam u cgwatcheru da mi se on pali zajedno s winom i da sam pokrece miner posle 30 sekundi. Sad ce masine da majnuju same ako nestane struje i sl.
Prelazimo 0.02 veceras i stizemo LTC![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari