karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Sad znamo da se ne ponasa kao DogeIde ovo na 2+ , a Ltc na 2-
![]()
Čuvajte se ratova dev-ova, obično nastradaju nedužni posmatrači....
Sad znamo da se ne ponasa kao DogeIde ovo na 2+ , a Ltc na 2-
![]()
Da imas recimo 100-200 DRK-a, sta bi uradio? Da li prodati na 1.018+ ili cekati jos? Ja se sve razmisljam da prodam sve u naredna 2-3 dana, tj pre forka....
Čuvajte se ratova dev-ova, obično nastradaju nedužni posmatrači....![]()
Ovo je neodrzivo, nesto ce morati opasno da padne, da ne kazem da se malte ne ugasi, prvi je vrv FTC.
Mozda je ovo priprema za LTC raketu na 100$ tj 0.05
Jednostavno mi nije realno da je DRK tako brzo skoro stigao LTC, ne znam sta da radim, pre par nedelja sam zacrtao da cekam recimo godinu dana dok ne dostigne 0,02 pa onda prodajem to sto imam. Taj cilj je vec skoro dostignut. Ko zna mozda je DRK projektovan da bude najblizi pratilac BTC-u, tipa da ima vrednost 50 usd, a da iza njega ide recimo ltc na 25usd i slicno,sad koliko su predvidjanja realna to je tesko reci....
Da sutra stigne 50$ i da jos nisi pordao onda bi razmisljao kao je DRK naslednok BTC-a. Tako svi razmisljamo. Meni je proslo 25 kom na 0194 sad pokusavam da kupim na 0181 ali nesto nece da padne.
Ne razmisljam tako, po meni BTC je nedodirljiv. Sve ostale valute su zamenjljive. Kasno sam usao u pricu da bih imao neki stek BTC-a, sada razmisljam da prodam sav ltc sto sam iskopao od novembra 2013 i da kupim BTC ili DRK....
Mada ne moze covek biti pametan, mozda ce ovi sa Asic masinama najahati malo zesce na LTC pa da naguraju dif na 20.000, valjda bi tada cena ltc-a morala ici gore....
Ne razmisljam tako, po meni BTC je nedodirljiv. Sve ostale valute su zamenjljive. Kasno sam usao u pricu da bih imao neki stek BTC-a, sada razmisljam da prodam sav ltc sto sam iskopao od novembra 2013 i da kupim BTC ili DRK....
Mada ne moze covek biti pametan, mozda ce ovi sa Asic masinama najahati malo zesce na LTC pa da naguraju dif na 20.000, valjda bi tada cena ltc-a morala ici gore....
koji pool koristite ..koristim ovaj drkpool.com ali je uzas ..cas radi cas ne radi
Jel ima neko podesavanja za 7850 ?
Igleda da je onaj ludi SAJdobro namirisao buducnost gpu mininga, jedno 3-6 meseci narednih, dok ne naprave asic i za ovo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari