Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Hmmm, sta bi trebali raditi, da li prodati sve pre hard forka ili ne.....

Poslednja izmena:
Ovo je neodrzivo, nesto ce morati opasno da padne, da ne kazem da se malte ne ugasi, prvi je vrv FTC.
Mozda je ovo priprema za LTC raketu na 100$ tj 0.1, videcemo

Poslednja izmena:
Jednostavno mi nije realno da je DRK tako brzo skoro stigao LTC, ne znam sta da radim, pre par nedelja sam zacrtao da cekam recimo godinu dana dok ne dostigne 0,02 pa onda prodajem to sto imam. Taj cilj je vec skoro dostignut. Ko zna mozda je DRK projektovan da bude najblizi pratilac BTC-u, tipa da ima vrednost 50 usd, a da iza njega ide recimo ltc na 25usd i slicno,sad koliko su predvidjanja realna to je tesko reci ;)....

Jednostavno mi nije realno da je DRK tako brzo skoro stigao LTC, ne znam sta da radim, pre par nedelja sam zacrtao da cekam recimo godinu dana dok ne dostigne 0,02 pa onda prodajem to sto imam. Taj cilj je vec skoro dostignut. Ko zna mozda je DRK projektovan da bude najblizi pratilac BTC-u, tipa da ima vrednost 50 usd, a da iza njega ide recimo ltc na 25usd i slicno,sad koliko su predvidjanja realna to je tesko reci ;)....

Da sutra stigne 50$ i da jos nisi pordao onda bi razmisljao kao je DRK naslednok BTC-a. Tako svi razmisljamo :D. Meni je proslo 25 kom na 0194 sad pokusavam da kupim na 0181 ali nesto nece da padne.

Realno jeste , e sad da li ce izdrzati pitanje je. A mozda i ljosne pa ces da se ceses sto ga nisi prodao :) Prodaj i ostani u igri. Niko tebi ne brani da ga kupis ponovo i ponovo prodas...i tako u krug. Mnogi su mastali isto tako za ltc pa su se prevarili :) Prodaj ti to na 0.02 ali ne povlaci btc sa berze nego ga okreci.

Da sutra stigne 50$ i da jos nisi pordao onda bi razmisljao kao je DRK naslednok BTC-a. Tako svi razmisljamo :D. Meni je proslo 25 kom na 0194 sad pokusavam da kupim na 0181 ali nesto nece da padne.

Ne razmisljam tako, po meni BTC je nedodirljiv. Sve ostale valute su zamenjljive. Kasno sam usao u pricu da bih imao neki stek BTC-a, sada razmisljam da prodam sav ltc sto sam iskopao od novembra 2013 i da kupim BTC ili DRK....
Mada ne moze covek biti pametan, mozda ce ovi sa Asic masinama najahati malo zesce na LTC pa da naguraju dif na 20.000, valjda bi tada cena ltc-a morala ici gore....

Poslednja izmena:
Ne razmisljam tako, po meni BTC je nedodirljiv. Sve ostale valute su zamenjljive. Kasno sam usao u pricu da bih imao neki stek BTC-a, sada razmisljam da prodam sav ltc sto sam iskopao od novembra 2013 i da kupim BTC ili DRK....
Mada ne moze covek biti pametan, mozda ce ovi sa Asic masinama najahati malo zesce na LTC pa da naguraju dif na 20.000, valjda bi tada cena ltc-a morala ici gore....

To ti nije pametno, sigurno si imao neki plan za taj LTC i drzi se tog plana. LTCa vise neces iskopati a realnije je da se on vine u nebo pre svih ostalih i ne zaboravi da je DRK trenutno napumpan.

@micairvas Ovi jaki igraci duvaju taj drk koji nema ni miner ko svet i hoce da ti tako mislis pa da zastekane ltc das budzasto (vecna kopaca novih i starih ima najvece stekove u ltc) i da se smeju- al smo ih natakli....
Cinjenica je da ltc ima prilicno nisku cenu u fiatu,odnos se cini da je extremno nizak jer se ne obraca paznja da je btc prilicno skocio.Pristicice to ltc,kao sto je kad je btc otiso na 1200$ ltc otiso na48$, ali polako jedan po jedan,ko ne bude strpljen nece se spasti ;)

To nemoj nikako da radiš, poslušaj iskusnije, LTC štek je nedodirljiv, nepamtim kada je LTC/BTC odnos bio ovako loš po LTC, prodati LTC sad je čista glupost....

kako nije bio loshiji?

ja pamtim 0.0088 par nedelja pred onaj suludi proshlogodishnji pump.

Da ali mnogo toga se promenilo i slozices se da kao sto je bilo glupo stek u btc pred ulazak asica prodati po tadasnjoj ceni tako je sad sa ltc-om.Dark je shit koin, ne zaboravite,koji ima samo nade da postane nesto ozbiljnije.
Probali su da Vam otmu koine u zadnjih 6 meseci tuce puta na razne nacine,vesti ovakve i onakve.....hoooold-hoooold-hoooold.... :):):)

Skinuh sa linka koji je ostavljen ovdje u prvom postu (a koji ste i vi ostavili) x11-sgminer-win-cygwin64-build1.zip

https://bitcointalk.org/index.php?topic=616786

i dobijam ubrzanje tek 20% (sa 280x , imao ranije 2150, sada 2500Mhs) ? Da li je tako i kod vas ili nesto nisam dobro podesio (ostavio sam stara podesavanja: sgminer.exe --kernel darkcoin -o stratum+tcp://stratum-eu.suchpool.pw:3343 -u miks80.1 -p 123 -g 2 -w 256 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --shaders 2048 -I 13 --gpu-vddc 1.090 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1500).

Ako je to ovaj novi sto daje "vise" nebi trebalo da stoji u prvom postu dok ne bude rascisceno 1/1 da nije neka prevara, my 2c

ja sam izasao iz drka na 194 i sad ga cekam dole na ~ 150-160

Ja sam obrnuo dva kruga DRK-a sa po oko 50% zarade, izadjoh jos na oko 0.006 i nemam nameru da se vracam. Deluje zdravo za sada, volume, diff, sve. Ako naglo padne diff, a cena zastane, izlazite. Ako diff dosta poraste a cena stoji, mozda je pametno cekati. Ja licno cekam LTC da ljosne jos pa pocinjem da ga kupujem za BTC. Verujem u ponavljanje stvari. Nisam siguran da ce ltc/btc pasti bas ispod 0.01, ali verujem da ide ispod 0.02, i pocinjem da ga hvatam po 50-100 komada nedeljno, od 0.018, tu mi je prvi buy order.

Sve izgleda odlicno po ovome...https://bitcoinwisdom.com/markets/cryptsy/drkbtc...cak i na 2h, 4h, 6h.

Poslednja izmena:
Mislim da uskoro probijamo 0.02... tu je sve što treba, a pre svega volume.

Jel ima neko podesavanja za 7850 ?

kao za script , sgminerom : -i19 -g1 -w 256 tc 8192 (8193)
za ovaj "novi" x11 miner i18(i19) -w 128 (tc ,taktove ne mozes menjati)
cisto da napomener sa sg minerom , kod mene na 1050 mhz/ 1200 mh/z dobija se 1000mh/s
x11 miner sa taktovima na def.(910/1200) kod mene daje 1280 mh/s

moze pomoc i meni ja nikako nisam uspeo da stavim u rad 2 x 270x powercolor (1100/1425) 2GB da proradi sa ovim x11minerom.. kartice po ukljucenju minera idu odmah off pa predlozite
trenutno mi radi preko sgminer , standardno 1,300 mh/s

Ja sam to uradio kad je DRK bio 0.0062 (doduse imao sam samo nekih 9.5 LTC-a ukupno) i evo sad sam sa 0.3 BTC-a stigao do jednog skoro :D

Ali sada bi tesko mogao savetovati tako nesta... Ovo ne moze jos daleko gore (osim ako se ne racuna klasicno pumpanje balona)

EDIT. Prestigli smo Kerove, Ripple, i Nxt, i sada ostaje samo Peercoin izmedju DRK-a i treceg mesta na http://coinmarketcap.com/ :D

Poslednja izmena:
Igleda da je onaj ludi SAJ :) dobro namirisao buducnost gpu mininga, jedno 3-6 meseci narednih, dok ne naprave asic i za ovo.

:d
Mislim da nece za X11 izaci asic tako brzo ali samo je pitanje cene i vremena. Sigurno neko ve radi na tome.

Nedajte novcice za male pare jer ce ovo imati musku cenu. Iskopati drk je postalo isto tesko kao i iskopati ltc, to treba da se plati a prognoze za ltc znate obavno. Za ltc je samo pitanje vremena kada ce poleteti gore. Menjati ltc za drk je sada suludo. To je trebalo da se radi kad je cena bila 0.0026. Ni ja sam sebe nisam tada poslusao pa sam tek na 0.0056 uleteo. Da mi vircurex nije ono zaplenio uleteo bih sa 200ltc-a opusteno.
Jos nisam video novcic koji ovako brzo napreduje kao drk, bice ovo luda voznja.

realno, red bi bio sada da rokne na barem 0.015, pa tamo oko 25-og da probije 0.02

Vrh Dno