Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Nešto razmišljam, da li su akcionari nVidie umešani u ovo? Ako postoji neko ko bi zaista profitirao guranjem ovog algoritma, onda je to nVidia sa nadolazećim Maxwell-om. Na isti način na koji je ATI namlatio pare. Ako oni stoje iza svega, ovo bi moglo da potraje. Ako su u pitanju samo "lokalne pumpadžije", onda ni DRK nema drugu sudbinu nego da pre ili kasnije pukne kao balon od sapunice, kao i svaki shitcoin.

Zbog cega mislis da su pumpadzije? Ako neko kupuje sada zato sto misli da ce sutra vredeti vise to nije pumpadzija. DRK je i dalje potcenjen. Zbog toga je i realno da se kupuje.

drk hashrate is 80,779 MH/s of 633,144 total MH/s (12.758%)

e ljudi meni ovo nesto ne radi kako treba :/ vise mi vadi ltc nego drk. mozda nisam podesio nesto ili je u pitanju druga vrsta problema mada dif je nocas varirao kao lud od 1.7k do 4.0k

aha pa da se shaltam na ltc ako je tako :D nisam pratio koji je odnos izmedju te dve valute ?

Cini mi se da bi ovo mogla biti relana cena za DRK (trenutno se nesta teze kopa od LTC-a), a vredi nesta manje ...

Medjutim kada se uracuna potrosnja struje i prosta cinjenica da je leto onda bi to mogla biti ta cena (mozda eventualno da skoci za jos nekig 10% na 0.021-0.022 ...)...

Mreza jeste skocila ali zbog novog minner-a, a ne zbog armije novih kopaca (po mojoj predpostavci)

Net Hashrate
83,442.16 MH/s

Dakle ako mreza ne od na 90-100 mislim da bi to bilo to ...

Ja cu se verovatno licno istresti ako primeti neki veci pump u narednim danima..

Pa ako ostane preko 80K mreža i diff će gore na 5K+... onda i cena mora gore...
Poenta je biti strpljiv i ne prodavati ali meni ne uspeva... prodavao sam na 0.006 i na 0.015... sad pokušavam da čekam.

Mreza je i ranije dostizala 65-70K, sobizorm da imamo novi minner pporedpostavljam da je taj skok izazvan njime, a ne novim GPU-ovima koji su usli u pricu (to je sustina svi i dalje jednako dobijaju samo sto imaju veci "hash rate")...

Naravno da treba biti strpljiv i ne prodavati odma ali sa druge strane teba biti svestan da nije realno da cena danas-sutra ponovo skoci za 30% ;)

Poslednja izmena:
Diff je sada vestacki podignut novim minerom ali svejedno se tesko kopa tako da ce cena jos gore posto ne verujem da ce diff nesto padati. Realno je da bude preko 3000. Ako cena nastavi da ide gore kao sto mislim da hoce udaricemo u 5K jako brzo.
Miner je odradio svoje u prvih 2 dana, ja sam sada blokirao onom 2% koje je uzimao, dosta mu je.

Jel moze neko da mi okaci bat file za novi miner u pitanju je saphire 280 dualx. Ne mogu da ga pokrenem, samo mi izbaci na sekund prozor i zatvori.

Diff je sada vestacki podignut novim minerom ali svejedno se tesko kopa tako da ce cena jos gore posto ne verujem da ce diff nesto padati. Realno je da bude preko 3000. Ako cena nastavi da ide gore kao sto mislim da hoce udaricemo u 5K jako brzo.
Miner je odradio svoje u prvih 2 dana, ja sam sada blokirao onom 2% koje je uzimao, dosta mu je.

ja sam mu blokirao odmah jer

1. graficke piste (one koje hoce da rade)
2. moje 270x nece da beknu sa tim novim minerom --->

--> nazalost ja nisam video vajde od novog programa koji "mnogo vise kopa" i od ocekivanih 37-40% vise , realno imam samo 9% (4x7850 rade sa x11 miner)

Podseti se brzine skoka. Bez pumpanja to nije moguće.

Podseti se koliko je bila uzasna isplativost DRK-a u odnosu na sve ostale. Da, moguca je. Cena je morala gore i to dosta. Pricao sam to pre mesec dana, niko nije slusao.
S ovolikim skokom muljatori su se navukli sigurno ali skok je krenuo bez njih sigurno inace bi cena otisla 5x gore za dan dva.

drk hashrate is 86,323 MH/s of 602,720 total MH/s (14.322%).
:zgran:

Toliko o tome da se coini pumpaju samo zbog ASICa sto se sam se nedeljama raspravljao sa "starijim rudarima" pre par meseci

O cemu sad ti pricas majke ti?
Tebi ni ovaj novi miner ne radi cak, ti si jedini koji zaradjuje manje :)

Ja uspeo da podesim ovaj novi miner sto pokazuje temp :).

Prilozi

• 280x.JPG
    280x.JPG
    92 KB · Pregleda: 115
Ma jok, on sve zna najbolje, cekaj da on nama objasni to lepo posto smo mi glupi i ne znamo. KNC je najvece zlo ovog sveta, oni majnuju, dampuju novcice, verovatno su krivi i za poplave i svu nesrecu ovog sveta, sto nam je stigao veci racun za telefon i sl.

@Jabuko, jel koristis i cgwatcher ili dajes onih 2%

Poslednja izmena:
Logikom da će cena ltcu da naglo skoči sa pojavom asica će i dark da skoči jer će mu diff odleteti bar 4x
Kad se uzme u obzir kolko ih je na syncu i ostalim valutama, pa kad gpu izbeglice sa ltc, doge... biće explozija diffa na darku.

Nazad
Vrh Dno