Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

0.0093 i još pada.

Vrlo "ozbiljna i stabilna" valuta :(

Vratio se drk malo. Ono su zentare istresle sve sto su imale.
Sve pada, nemate razloga za brigu. Jedino ko zeli da smanji gubitke pa da predje u btc.
Ja sam juce jedva iscupao wallet sa harda, imao sam opet mali peh. Necu prodavati sigurno, bas me briga koliko ce da pada sad. Nije to ni bitno, uskoro ce krenuti na bolje sve ;)

bas tako sve pada samo btc stoji .... :/,
nego...
vracate li se ljudi na kopanje drk ili ladite kopaljke ?

Ja ladim... ako mi ostane nesto para kupicu direkt novcice...

Za scrypt je zavrseno,ali za ostale algoritme definitivno nije josh. Ici ce cena gore, bice jos novih coina na kojim ce moci lepe pare da se uzmu, samo treba odabrati pravi i krenuti na vreme :D

e ja stvarno ne mogu da verujem kako nekim ljudima je dosadno, a uvek ista prica, GPU rudarenje NIJE zavrseno i nice biti sigurno jos min 1-2 god, a inace za Ltc pa da mu sad cena skoci na 30$ pa svi ce ga opet kopati, a i mnogi kao da su zaboravili kako je bilo sa BTC-om pre godinu i vise , pa kopalo se sa solidnim brojem kartica u to vreme po 0,1-0,5 po danu
tako da je ovo kraj 2 kruga i pocetak 3

Za scrypt je zavrseno,ali za ostale algoritme definitivno nije josh. Ici ce cena gore, bice jos novih coina na kojim ce moci lepe pare da se uzmu, samo treba odabrati pravi i krenuti na vreme :D

Najsigurniji su 10-dnevni POW pa pos kasnije. Kod njih se ne smaras dugo, kad zavrsi POW faza cekas i nadas se. Ali stvarno novcica na hiljade...

Jel kopanje DRK-a finansijski pozitivno? Nijednog momenta prosle godine kopanje LTC-a nije kostalo vise od iskopanog. A to da li je gpu mining umro ili nije, videce se vrlo brzo.

I dalje je pozitivno, recimo po ovom visokom diffu i ako racunamo da je cena DRK-a 8 dolara, zaradi se za struju i jos toliko ostane da se trosi, samo ko je lud da prodaje u ovom momentu :D.

e ja stvarno ne mogu da verujem kako nekim ljudima je dosadno, a uvek ista prica, GPU rudarenje NIJE zavrseno i nice biti sigurno jos min 1-2 god, a inace za Ltc pa da mu sad cena skoci na 30$ pa svi ce ga opet kopati, a i mnogi kao da su zaboravili kako je bilo sa BTC-om pre godinu i vise , pa kopalo se sa solidnim brojem kartica u to vreme po 0,1-0,5 po danu
tako da je ovo kraj 2 kruga i pocetak 3

zasto bi GPU rudarenje bilo ikada zavrseno? to nije ni moguce :)

previse je stvari u igri da bi se tako nesto desilo. gpu farmovanje ce uvek biti tu, dokle god postoje kripto valute

Ne vredi, svaki put ista prica. Cim padne isplativost odmah ide kuknjava kako sve propada. Te price sam se naslusao ko zna koliko puta pa sam vec i oguglao, vise se i ne trudim da smirujem ljude.

Sto se DRK-a tice i dalje se zaradi nesto kopanjem. Jeste mrsavo ali je u plusu uvek. Ja svoje novcice cuvam, bice skupi ko oko jednog dana a ja cu to da sacekam ;)

I dalje je pozitivno, recimo po ovom visokom diffu i ako racunamo da je cena DRK-a 8 dolara, zaradi se za struju i jos toliko ostane da se trosi, samo ko je lud da prodaje u ovom momentu :D.

Pa dobro, ako je pozitivno da znamo da moze jos dole :) Zezam se naravno, ali da je isplativo kupovale bi se graficke. Zar to nije logicno? Razumem vas koji imate HW od ranije, vama je OK i da pokrije samo struju, jer se nadate boljoj ceni i pravoj zaradi tada. Ali kad vam istekne garancija i ne daj Boze crkne GPU, da li biste kupili ponovo karticu? Da li je DRK trenutno najisplativiji coin kada se sve uzme u obzir?

Poslednja izmena:
nije dobro vreme za ulaganje, to stoji. koliko sam upoznat, monero je najprofitabilniji trenutno

kako ljudi nije dobro vreme za ulaganje? oglasi puni jeftinog hardwera starog par meseci, kad skoci cena i isplativost ponovo niko ne prodaje i tako u krug
kao sto sajber kaze...
neka me neko ispravi ako gresim ali zasto sad nije dobro vreme za ulaganje u hw jer kada budu skocile cene skocice i cena hwa kao sto smo videli vec a jel ce onda biti dobro vreme za ulaganje? ocigledno da ce biti, to razmisljanje ima vecina, kada skoci btc ponovo na 1000 bice Opa ajde da kupim sad se isplati ? o_O

Pa ako se oseti dobra klima, pojave dobre vesti i krene neko vece pumpanje, odes isti dan i kupis HW, sto bi sada to radio kad ni ne znas kad ce pump (mozda tek za 6mes, mozda nikad), a cene HW nece nagore, mogu samo nadole...

Tada je kasno jer nemas kada da nakopas novcice. Kad je najgore za rudare tada treba pojacavati. Mada uvek ostaje vecita dilema, dali kupiti HW ili kupiti novcice direktno. To vec zavisi od toga dali ste spremni da budete hardcore miner, dali vas zanima da otplatite investiciju za 6 meseci ili bi da se igrate na duze staze. U principu obe varijante su ok ako znate sta zelite i sve lepo sracunate. Najgore je uzeti 20 grafika pa za 3 meseca kukati kako nema para za struju.

OMG, ako je istina da je prodao sve sto je imao mislim da je pogresio ali ajd, ima on svoju muku i izgleda da je resio. Mozda je i samo neki trol, ko zna.

0.0093 i još pada.

Vrlo "ozbiljna i stabilna" valuta :(

Eto, vratila ti se cena. Sad opet vredi malo vise od LTC-a. I jel bilo ikakvog razloga za kuknjavu? Na prvi los signal odmah odmah si udario nisko. Stvarno mi je bilo glupo da ti ista pisem dok se cena ne vrati.
Juce mi je bilo truba da ti pisem a i bolestan sam ali... Sto da nije ozbiljna valuta? Vratila se cena bez problema. Stabilnost? Mreza je stabilna, cena varira u granicama normale. Ali ako pricamo o stabilnosti prekjuce je i LTC pao na 2$ na trenutak... Jel i to bio razlog za kuknjavu?

Ne, nije stabilna jer su je za dan oborili za 30% sa prometom od 1000 BTC-a.

DRK je još uvek po prometu daleko iza LTC-a i samim tim mnogo podložniji malverzacijama.

Nisam kukao, opaska je bila na prognozu da će da se DRK odlepi od LTC-a i da LTC dobije jednu nulu više, a to se odmah desilo DRK-u.

Naravno, nisam juče prodavao DRK i nisam na gubitku, čak sam i nešto zaradio jer sam jutros dokupio na 0,0106.

...čak sam i nešto zaradio jer sam jutros dokupio na 0,0106.

Samo mala opaska. U trgovini se moze reci da se zaradilo tek kada se zatvore obe pozicije. Ako si usao na 0.0106, a nisi prodao, znaci da nisi ni zaradio. Tek kad prodas znaces da li si zaradio.

dobro da se nelazemo daleko je ovo od neke dobre cene nije ni 0.013 ali definitivno se vidi napredak i samo da tako ostane.. Ja se nekako ne mogu otrgnuti od utiska da je neko non stop gurao cenu dole u zadnje vreme ...

inace nakon duuugooo vremena MACD na 4h je pozitivan tako da ono defitivno je ovo dobro ...

Ako uspe da ostane u nekon laganom rastu narednih par dana onda mozemo da idemo "to the moon". Mada ja nisam neki veliki optimista I sumljam da cemo ponovo gadjati 0.02 u skorije vreme .....

Samo mala opaska. U trgovini se moze reci da se zaradilo tek kada se zatvore obe pozicije. Ako si usao na 0.0106, a nisi prodao, znaci da nisi ni zaradio. Tek kad prodas znaces da li si zaradio.

Pa zamenio sam malopre na 0,013 u BTC, zaradio sam BTC, a očekujem da će ipak večeras pasti ispod 0,012.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno