Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Uh kako sam ljut, 2 dana vec nikako da mi prodje order da zamenim ltc za drk, uvek mi se neko uvali ispred a ja nemam vremena da visim tu.

mislis skocice drk pre ltc-a ,pa da malo iskoristis situaciju ?

edit : Hvala sajberu za savet za malo veci napon da ne puca miner ! nije pucao vec dobrih 24 h

Poslednja izmena:
Pokusavam ali ne ide. Ja se taman resio da umnozim kintu ali dzaba. Razmisljam se cak i da razmenim po nepovoljnijem kursu da mi ne pobegne voz. Sacekacu do sutra pa cemo videti,sutra sam kuci tako da mogu da pratim.
Ocekujem skok ovih dana.

Bezi druze iz ltc u xmr , pa da me vodis na ibicu iduce godine :)

Nemas potrebe da zuris sa zamenom, cekaj bolji kurs. MIslim da se DRK stagnirati sa cenom narednih 10-ak dana, ako ne i duze.

Nemas potrebe da zuris sa zamenom, cekaj bolji kurs. MIslim da se DRK stagnirati sa cenom narednih 10-ak dana, ako ne i duze.
A mislis da ce LTC za to vreme da skoci? :)
Ozbiljno sumnjam u takav razvoj situacije. Ocekujem da DRK skoci uskoro, to sam i pre neki dan rekao. Nek bude i za 10 dana, to je ok skroz.

nije ok, zar nisi rekao do kraja juna 50$, probijaš rok sa 10 dana :p

ne mozda ce ovog puta kontra tehniku da primene dark+fork=pump

Moze li neko ko kopa drk napisati koja je trenutna isplativost po Mh?

Iskreno, zbog toga sam i skakao s ltc-a na drk. Pratio sam vesti oko forka i samo cekao dan kada ce da objave nesto. Znao sam da ce jako brzo odraditi to pa je bila frka onaj dan da se prebacim na vreme. Nisam bas mnogo prebacio, 50-ak ltc-a ali ok je, bitno da se trguje u plusu. Sada je to vec 15% plus a mislim da ce skociti veceras jos.

@Splinter Ne znam kako to da ti napisemo kad se diff menja svaki cas. Ja sam ovih dana sa 27MH kopao 0.6-1drk. 0.6 je malo realnija cifra sada jer je veca snaga. Toliko varira da niko ne moze tacno da ti napise.

Poslednja izmena:
Skroz ste me zbunili sad sa ovim 14,6 drajverom i nekim minerom i zlib1.dll i binovima...
Imam safirke 280x jel moze neko da mi objasni natenane sta tacno treba da odradim sve nekim redosledom da bih dobio tih 4mh inace imam 3mh...

Bio bih vam veoma zahvalan i kad bi dobio linkove za download :)

Poslednja izmena:
Evo kako je meni uspelo sa 270, samo sam ubacio bin fajl koji sam nasao na netu i prepravio TC i -w u conf fajlu na one vrednosti koje stoje u skinutom bin fajlu. Izbrisao stari bin, pokrenuo miner i to je sve. Bez novih drivera i novog sgminera.

Evo kako je meni uspelo sa 270, samo sam ubacio bin fajl koji sam nasao na netu i prepravio TC i -w u conf fajlu na one vrednosti koje stoje u skinutom bin fajlu. Izbrisao stari bin, pokrenuo miner i to je sve. Bez novih drivera i novog sgminera.

Uspeo sam da dobijem 4mh ali baca mi HW erore

resio sam pucanje minera, ali sada imam drugi problem, kako to da resim?
Untitled.png

Na Coinotronu se pojavio, na top 10 listi za DRK, rudar, koji ima vise nego svih sledecih 9 na listi
To krenuli i ASIC-i za DRK? :)
Kopa 40 DRK dnevno

Na Coinotronu se pojavio, na top 10 listi za DRK, rudar, koji ima vise nego svih sledecih 9 na listi
To krenuli i ASIC-i za DRK? :)
Kopa 40 DRK dnevno

Apsolutno ne. Pa mi ovde na forumu imamo minere koji imaju 2-3-4 puta vecu znagu i od onog tamo na coinotronu i svi imaju farme grafika. To je samo veci rudar, nista vise ;)

1600MH ima prvi? Ja delio sa 4MH (za 280x) ispadne mnooogo grafika :D

koliko imaju 270tke sa tim novim binom? ja nikako da stignem da podesim

Vrh Dno