Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

kao sto je kolega Saj rekao , malo sam digao napon i ne puca , sada se javlja ona greska i jos neka nova :) interesantno

Sjatila se druzina na DRK od zadnjeg skoka difa na LTC nethashrate 150Gh, cena i dalje pada... Mislim da sad jedva pokriva struju. :vomit:

sa ovim novim majnerom (ovim sto baca 2.7mhs sa 270kama) moram da drzim napon 1.15 i 1000/1250 na asus 270x TOP, jer puca non stop na necemu jacem...dok mi gigabayte 270OC rade na 1040/1500 1.1v..A te asuske mi u svemu ostalom rade jace nego giga...

Sjatila se druzina na DRK od zadnjeg skoka difa na LTC nethashrate 150Gh, cena i dalje pada... Mislim da sad jedva pokriva struju. :vomit:
Ima tu jos lufta ali je jako mrsavo s ovom cenom. Polako se blizi vreme kad ce morati da krenu cene na gore. Snaga bas dosta skace, tesko se kopa ali nema veze. Stvarno ne vidim sta pametnije za kopanje.

Videcemo :)
Net Hashrate
153,479.07 MH/s

Snaga je od juce oko 150 kontantno i ne pada. Sto se mene tice tio je odlicno za mrezu. Cenu svih novcica je uzdrmao skok BTC-a. On je od juce toliko skocio da su svi poceli da prodaju sta imaju i da prelaze na BTC, to je jedini razlog po meni zasto je DRK-u pala cena. Ja i dalje ocekujem jedan solidan skok uskoro. Stvarno se ne plasim za DRK. U toku meseca ce i RC4 sto su jako lepe vesti.

Skakao je btc i do 680 skoro pa je dark pratio/rastao

Diff za DRK na coinotronu 8730, ne znam vise da li je gore kopati LTC ili DRK.....

Kopaj Monero pa prebacaj u DRK, LTC, BTC.

Neka moja računica je da dobijem bar 3-4x više nego kopajući LTC, manje mi se greju kartice od LTC-a (više od DRK-a), transakcije idu brzu, ne treba ti više od par minuta dnevno da prebaciš iz XMR u nešto drugo na Mintpalu.

Jedino uošte nije user-friendly, sve radiš iz komande linije, ali kad uđeš u štos, napraviš par bat fajlova koji automatizuju proces, posle brzo ide, a zarada je trenutno mnogo veća.

Probao sam DRK par dana, ali toliko je neprofitabilan da sam odustao od kopanja. Naravno, imam na berzi jednu količinu DRK-a.

Poslednja izmena:
kopa

Posto si ti trgovac, za tebe bi to mozda bilo pametno, ali znas i sam da ovde nema garancija :D. Trebao bi svakako da zaradis vise na DRK-u zbog oscilacija. Ja sam recimo pre 7-8 dana zamenio nesto DRKa za LTC pre nastupanja RC3 na snagu po 1.3-1,4 u korist DRKa.

eee da to znamo , gde bi nam bio kraj (kuce, kamioni, avioni, jahte.........)

eee da to znamo , gde bi nam bio kraj (kuce, kamioni, avioni, jahte.........)

Ja gledam matematicki...trenutno je total supply DRK-a oko 20% maksimalne kolicine, a LTC-a oko 35%...ili u parama marketcap za DRK bi trebao biti oko 150 miliona dolara, odnosno prema BTC-u oko 0.05. Tako da mi je logicno da DRK ode gore (pod uslovom da je prihvacen koliko i LTC)...sta znam, ovde nista nije logicno niti sigurno...

Da, tako bi trebalo da bude. Ja sam prebacio jednu manju kolicinu u drk ali videcemo jos sta cu da radim.

Ja gledam matematicki...trenutno je total supply DRK-a oko 20% maksimalne kolicine, a LTC-a oko 35%...ili u parama marketcap za DRK bi trebao biti oko 150 miliona dolara, odnosno prema BTC-u oko 0.05. Tako da mi je logicno da DRK ode gore (pod uslovom da je prihvacen koliko i LTC)...sta znam, ovde nista nije logicno niti sigurno...
Dark je zahvalan za trgovce jer je sistem veoma deflatoran, a master nodes traze pare :D

Trenutno prati ltc u stopu. Po meni ovo ljubi 100 i manje kao dobar dan. Jer ltc se vraca na vrednost od proslog leta od 088, a drk za njim.

Trenutno prati ltc u stopu. Po meni ovo ljubi 100 i manje kao dobar dan. Jer ltc se vraca na vrednost od proslog leta od 088, a drk za njim.

E ovo je i meni enigma, vec duze vreme drzi gotovo identicnu cenu kao ltc, pitam se da li je slucajnost ili ne.

Kako bilo, sumnjam da ce nastaviti jos dugo da prati downtrend ltc-a koji izvesno dobija jos jednu nulu vrlo brzo, jer je dark ipak mnogo ozbiljniji i perspektivniji novcic od ltc-a, krenuce on gore cim se malo smiri situacija sa btc-om koji je sada prioritet.

Sad reci da je DRK perspektivniji od LTC-a nije bas jednostavno vrjeme ce pokazati sta ce se desiti sa Ltc-om i darkom, da znam da si upravu lako bi presao u DRK ;)
sad su trenutno na istom nivou bas se prate ko momak curu :p

Ne, nego gospodin izigrava jos jednog trtmrt genija na forumu

Vrh Dno