omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
stal i ja da radim sa mojih 10 DRK-a ?? cekam da ode na 100 USD i ja sam dobar...
sa 5 se igraj, 5 čuvaj.
stal i ja da radim sa mojih 10 DRK-a ?? cekam da ode na 100 USD i ja sam dobar...
hvala na savetu druze ali ja sam torbar znaci kad istrisam onda sve odlazi...sa 5 se igraj, 5 čuvaj.
biće još par forkova u roku od mesec dvaDa li se ocekuje posle forka da odemo jos gore ili obrnuto?
@omnik ako te ne mrzi daj link te teme (ne snalazim se dobro na bitcoin talk forumu ...)
Odložen je fork... sa bitcointalk-a:
The masternode payment fork has been postponed until May 25th due to
some issues on testnet over the last couple of weeks. A few issues
have cropped up and we want the code to be more thoroughly vetted
before turning it on for mainnet. This is expected to take less than a
week, but to ensure we have enough time we've chosen May 25th.
PS. Ne znam pratite li bitcointalk Darkcoin temu ili reddit... sad je glavna tema vrednost Darkcoina za 6 meseci/godinu ili dve... spominju se cifre 1DRK=500USD i sl. Kako se ljudi lako nalože a coin nema eto 45 dana kako je cena explodirala.
Ja se razmisljam da dam sve pare i kupim ga za kes.Ja ozbiljno razmišljam da iznajmim cloud rig-ove i nakopam se darkcoina. Šta mislite o tome?
Sajber ti prebacio LTC u DRK?
@SAJ ovo prvo nemoj niakako da radis
ovo je dosta rizicno moguce da ga prepumpaju u narednih par dana i onda da pukne balon a posle toga ode sve u ***** ...
to je ono cega se ja plasim
sto se tice HW-a ja o tome razmisljam vec neko vreme ali sumljam da cu kupiti ista pre jul-a zbog drugih troskova ..
Nemam pojma. Jedino da kupujemo BTC-e kodove pa kupujemo btc i menjamo za DRK, ne vidim drugi nacin. Ja sam vise puta pitao jel neko hoce da proda za kes i niko ni da bekne naravno sto me uopste ne cudi. Ako ja kupujem niko nije lud da prodaje jer je cist zicerKoji je najlakši način da kupimo za keš? Verujem da niko sa foruma neće prodavati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari