Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

sa 5 se igraj, 5 čuvaj.
hvala na savetu druze ali ja sam torbar znaci kad istrisam onda sve odlazi... :) zato nakopao ovih ERC pa se tu nadam nesto da izvucem posto citam neke najave istog na Mintpall-u ....

LAST PRICE
0.00799989

24 HR HIGH
0.00805420

Nema kraja ovde...

mislim da kinezi vec prave nacrte za X11!

Jos pola sata do hard forka! Sad ce biti zanimljivo.

Poslednja izmena:
Da li se ocekuje posle forka da odemo jos gore ili obrnuto?

Odložen je fork... sa bitcointalk-a:

The masternode payment fork has been postponed until May 25th due to
some issues on testnet over the last couple of weeks. A few issues
have cropped up and we want the code to be more thoroughly vetted
before turning it on for mainnet. This is expected to take less than a
week, but to ensure we have enough time we've chosen May 25th.

PS. Ne znam pratite li bitcointalk Darkcoin temu ili reddit... sad je glavna tema vrednost Darkcoina za 6 meseci/godinu ili dve... spominju se cifre 1DRK=500USD i sl. Kako se ljudi lako nalože a coin nema eto 45 dana kako je cena explodirala.

Poslednja izmena:
Odložen je fork... sa bitcointalk-a:

The masternode payment fork has been postponed until May 25th due to
some issues on testnet over the last couple of weeks. A few issues
have cropped up and we want the code to be more thoroughly vetted
before turning it on for mainnet. This is expected to take less than a
week, but to ensure we have enough time we've chosen May 25th.

PS. Ne znam pratite li bitcointalk Darkcoin temu ili reddit... sad je glavna tema vrednost Darkcoina za 6 meseci/godinu ili dve... spominju se cifre 1DRK=500USD i sl. Kako se ljudi lako nalože a coin nema eto 45 dana kako je cena explodirala.

cista klasika. cim je neki coin u centu paznje tj u sred pumpa odmah se prica o njemu itd, danas je on, sutra neki drugi, tako to ide

Jel neko probao rudarenje sa Nvidijom , izašao ccminer 1.0 beta , ja sa gtx770 dobijam 2.8 mhs samo što se greje , ide mi preko 70 stepeni a i potrošnja je veća u odnosu na 280x!! Probao sam X11 rudarenje na blackcoinpool-u , nisam rudario direktno DRK , ali kapiram da je isto!!!

Za Maxcoin su predvidjali ~$50 do kraja godine.

Za Blackcoin ~$100 pocetkom 2015-te.

Za Darkcoin predvidjaju $450 krajem godine.

I tako dalje, znaci koji je na redu za pumpanje, taj novcic je uspeo i vrlo brzo ima da obori i Bitcoin na kolena! Yea right.

P.S

Zelim da zgrnete pare i kucu utemeljite sa darkom i neka ode na 1000$ do 2015-te, ali se ne zalecite da kupujete na takvim izjavama. Videcemo impakte odlaganja forka, da li su to uradili namerno jer su se uplasili da ce se posle 14-og cena srozati ili zele da produze rast do 25-og. :)

Ne bi valjalo da cena DRK-a prebrzo ode gore tj da bude prevelika isplativost. Samo ce da nam se navuku muljatori i day traderi koji magicno obaraju cenu.
Ovo je jedini novcic koji za sada ima normalan rast gde prvo skace diff a cena tek posle. I pored neisplativosti ljudi ga rado kopaju. Sledece godine i moze DRK na 500$, sto da ne. Ako nastave ljudi ovako da kopaju i ako bude prihvacen onako kako se nadam sve je moguce na duze staze ;)
Mene te cifre trenutno ne zanimaju, tek sam poceo da ga kopam i samo zelim da napravim sve ono sto nisam uspeo s LTC-om svojevremeno zbog gomile pehova. Za sada imam oko 190 komada i drago mi je sto cena raste ali nebih voleo da ide cena brze od diff-a pa da se spuca u nekom trenutku.

La Prestige, ne verujem da to oko forka ima ikakve veze s rastom cene. DRK je vise nego potcenjen novcic i cena je morala gore. To skoro mesec dana pricam. DRK ima odlican potencijal, ali stvarno odlican. To sto se sada loze neki oko cene je skroz nebitna stvar, ne verujem da iko plasira tu pricu svesno s namerom da prave hype. Bitno je da ljudi veruju u novcic, da su prepoznali potencijl, da ga kopaju i pored uzasne isplativosti... Pa DRK je vec duze vreme na dnu isplativosti a diff ne pada. To ni na LTC-u nije bilo, ja prvi to priznajem, realan sam.

Poslednja izmena:
24 HR HIGH
0.00856700

attachment.php

I ljudi u kojoj smo fazi? :)

Poslednja izmena:
Najlepsi osecaj ce biti budjenje ujutru, trazenje telefona ispod jastuka. Otvaranje cryptsy-a i cena drka 0.010 posle 3 meseca kanala u isplativosti i monotonih grafika.. Taj osecaj morate sebi da priredite. Bealive me

Ja ozbiljno razmišljam da iznajmim cloud rig-ove i nakopam se darkcoina. Šta mislite o tome?

Po meni u greed fazi, pad će krenuti negde između 0,009-0,010.

Mada često grešim u predviđanjima :)

Ja ozbiljno razmišljam da iznajmim cloud rig-ove i nakopam se darkcoina. Šta mislite o tome?
Ja se razmisljam da dam sve pare i kupim ga za kes.
Sada bi cak bilo lepo uzimati HW i pojacavati se za kopanje. Uopste se ne salim ni za prvu ni za drugu semu. U ovaj voz treba uskakati sto pre i sto jace.

Ma kakva greed faza ljudi, dal ste normalni. Novcic je i dalje neisplativ. Ovo nije nikakvo pumpanje. Mozda dodje do korekcije cene ali ovo ce ici na gore bez problema ukoliko ga budemo kopali i ukoliko jos vise ljudi prelazi ovamo.

Poslednja izmena:
Koji je najlakši način da kupimo za keš? Verujem da niko sa foruma neće prodavati...

Sajber ti prebacio LTC u DRK?

Samo sam 20 komada prebacio na 0.0056, nisam dirao ono iz wallet-a iako sam na iskusenjima vec 10 dana. Nisam hteo da ih cackam samo zbog sigurnosti. Imao sam 2 velika peha i nebi to rizikovao nikako. Neka cekaju sledecu godinu offline. Da mi vircurex nije zamrzao onih 196 komada veruj mi na rec da bih jos na 0.003 uleteo za sve novcice. Sada bi imao skoro 3x vise.

@SAJ ovo prvo nemoj niakako da radis

ovo je dosta rizicno moguce da ga prepumpaju u narednih par dana i onda da pukne balon a posle toga ode sve u ***** ...

to je ono cega se ja plasim

sto se tice HW-a ja o tome razmisljam vec neko vreme ali sumljam da cu kupiti ista pre jul-a zbog drugih troskova ..

Ja se ne plasim uopste, znam sta radim. Nikako sada nebih uleteo jer je cena visoka a diff nista nije porastao sto mi se ne svidja uopste, bice korekcije sigurno. Ali novcic ce sigurno rasti, isplati se na duze staze sigurno ;)

Koji je najlakši način da kupimo za keš? Verujem da niko sa foruma neće prodavati...
Nemam pojma. Jedino da kupujemo BTC-e kodove pa kupujemo btc i menjamo za DRK, ne vidim drugi nacin. Ja sam vise puta pitao jel neko hoce da proda za kes i niko ni da bekne naravno sto me uopste ne cudi. Ako ja kupujem niko nije lud da prodaje jer je cist zicer :D

Poslednja izmena:
Darkcoin
derived from Quark
type of algorithm: blake, bmw, groestl, keccak, jh, stein
PoW and PoS
The following data and time stamps were collected from the Darkcoin blockchain 32).

Block 1: 2014-01-19 Time: 3:54:41
Block 1000 : 2014-01-19 Time: 4:33:39
Block 2000: 2014-01-19 Time: 06:25:47
Block 3000: 2014-01-19 Time: 09:10:16
Block 3250: 2014-01-19 Time: 11:22:11
Looking at this data, we see that Darkcoin was mined with 500 DRK generated per block from the get go. From block 1 to at least block 3250, according to their blockchain, they were still producing 500 coins each block. The transition from 500 to 277 coins per block occurs between 3250 and 3500 but this author did not see the necessity of getting the exact moment of halving. Simple math shows that 3250 blocks multiplied by 500 coins a block is 1,625,000 Darkcoins created between the times of 3:54 and 11:22 on January 19th, 2014. As of today there are around 4,300,000 DRK in existence, making this a pretty hefty instamine. The Darkcoin website expects around 22,000,000 DRK to be created. That means in less than 8 hours, almost 5% of the Darkcoins that ever will be created spawned in that 1/3 of a day. It's safe to say Darkcoin has left it's investors in the dark on this one.

MISLITE O TOME!

Samo da krenu ovako nešto da forsiraju po forumima i sajtovima, bilo fake ili ne i biće opet jeftinog DRK-a.

Svaka vest može da se sasvim lepo usmeri na bilo koju stranu, zavisi koliko se truda uloži.

Sasvim sam siguran da postoji neka mana u DRK-u (kao i većini ostalih novčića) koja je već otkrivena, ali da se čeka odgovarajući momenat za njeno objavljivanje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno