Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Iskreno ja sam sitna riba, igram sa 10 DRK-a. Imao sam 15 koje sam prodao ranije dok je vredeo 1$ kako bih se igrao na berzi.
Sad tek vidim kako sve funkcionise. Na greskama se uci svakako. Ja sam isto odusto od te price u medjuvremenu posmatrajuci BC i ostale, BTC i LTC u dzak sve ostalo prodaj dok mozes radi zarade...

Pa dobro si skapirao :) BTC i LTC, ostalo je (još uvek) boranija.

Ja imam 100tinak DRK-a. Pola je na menjačnici za igranje, pola u walletu zaboravljeno...

Poslednja izmena:
Nije ni bitno sta su, nego da je potrebno da kupis 1000komada da bi ga imao, sto kao direktnu posledicu ima rast cene... valjda

Nodovi ce raditi anonmne transakcije... Osim ako NSA ne zrtvuje 1000 drk-a da napravi nod :d
Salim se, stvarno ne znam ko sve moze da napravi nod, ne secam se najbolje toga ali sigurno kosta 1000drk-a. Nodovi se biraju random, nema nikakvog pravila koji nod ce koju transakciju obaviti.
Sto se mene tice, drk moze da bude novi btc u podzemlju, to sam vec rekao jednom ali nije lose da ponovim.

Poslednja izmena:
cena je tanka prilicno, malo ordera ga drzi do 65. sta mislite, jel ce pratiti ovaj dijagram?
BI9eTJ2CMAARsCn.jpg

^^ Gde bi mi trebali da smo sada po tom grafiku? "first sell of" ? :)

Poslednja izmena:
mislim da moze tako amd i nvidia da se uklope.
gledao sam jedan klip od Linusa gde je u jedan komp ubacio i Crossfire i SLi i radi fino

Ne verujem da vam taj dijagram ovde pije vode jer je drk neisplativ i sa dosta vecom cenom... Ili drugacije receno ljudi koji kopaju drk ne kopaju ga da bi zaradili btc , a i vecina ulagaca sada po mojoj proceni je long term... Plus cenu su lepo poterali master nodovi jer je po trenutnoj racunici na 3000$ ulozenih se ima oko 400$ zarade MESECNO ( preko njih, tj kad pocnu isplacivati).. A zarada se smanjuje sa brojem nodova, sto znaci da ce biti kupovina bar 300-500k drk prateci dosadasnji trend...

Al znate vec cega je pretpostavka majka...

Btw ja sam pola maxova bacio u drk pa kako bude...

Kakva crna raketa, to je prskalica. Raketa ce biti ako ode na 0,02.

0.00760000

Eh, tuga me hvata, ja se istresao pre mesec dana na ~0.001.

Ma ne vredi nervirati se... meni je žao što nisam kopao i kupovao mnogo ranije :)

Krcka se zidic od 25 btc na shitsiju... Da vidimo ocel ga prozdrnuti

Edit: Ne stigoh ni napisati, odeeee

stal i ja da radim sa mojih 10 DRK-a ?? cekam da ode na 100 USD i ja sam dobar :) ...

Ja sam stavio 50-ak komada na 0,0076 pa ako prodje prodje, cisto da se obrne nesto. Ostatak je u offline walletu i ceka pravu raketu :D.

Ja sam zato zrtvovao 20ltc-a koje sam prodao da kupim drk. I tada su mi se smejali neki koji su pritom kupovali max.

Nazad
Vrh Dno