omnik
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 855
stal i ja da radim sa mojih 10 DRK-a ?? cekam da ode na 100 USD i ja sam dobar 🙂 ...
sa 5 se igraj, 5 čuvaj.
stal i ja da radim sa mojih 10 DRK-a ?? cekam da ode na 100 USD i ja sam dobar 🙂 ...
hvala na savetu druze ali ja sam torbar znaci kad istrisam onda sve odlazi... 🙂 zato nakopao ovih ERC pa se tu nadam nesto da izvucem posto citam neke najave istog na Mintpall-u ....sa 5 se igraj, 5 čuvaj.
biće još par forkova u roku od mesec dva 🙂Da li se ocekuje posle forka da odemo jos gore ili obrnuto?
@omnik ako te ne mrzi daj link te teme (ne snalazim se dobro na bitcoin talk forumu ...)
Odložen je fork... sa bitcointalk-a:
The masternode payment fork has been postponed until May 25th due to
some issues on testnet over the last couple of weeks. A few issues
have cropped up and we want the code to be more thoroughly vetted
before turning it on for mainnet. This is expected to take less than a
week, but to ensure we have enough time we've chosen May 25th.
PS. Ne znam pratite li bitcointalk Darkcoin temu ili reddit... sad je glavna tema vrednost Darkcoina za 6 meseci/godinu ili dve... spominju se cifre 1DRK=500USD i sl. Kako se ljudi lako nalože a coin nema eto 45 dana kako je cena explodirala.
Ja se razmisljam da dam sve pare i kupim ga za kes.Ja ozbiljno razmišljam da iznajmim cloud rig-ove i nakopam se darkcoina. Šta mislite o tome?
Sajber ti prebacio LTC u DRK?
@SAJ ovo prvo nemoj niakako da radis
ovo je dosta rizicno moguce da ga prepumpaju u narednih par dana i onda da pukne balon a posle toga ode sve u ***** ...
to je ono cega se ja plasim
sto se tice HW-a ja o tome razmisljam vec neko vreme ali sumljam da cu kupiti ista pre jul-a zbog drugih troskova ..
Nemam pojma. Jedino da kupujemo BTC-e kodove pa kupujemo btc i menjamo za DRK, ne vidim drugi nacin. Ja sam vise puta pitao jel neko hoce da proda za kes i niko ni da bekne naravno sto me uopste ne cudi. Ako ja kupujem niko nije lud da prodaje jer je cist zicer 😀Koji je najlakši način da kupimo za keš? Verujem da niko sa foruma neće prodavati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari