Šta je novo?

DASH, ex Darkcoin [DRK] (X11)

Malo sam gledao trade history i neki kit je kupio 450btc vrednost drk-a pa vi vidite. Taj će hteti da se istovari i uzme profit... a to znaci samo jedno.

^^

attachment.php

Da li to onda znaci da smo na "first sell of" haha :D

Ja nisam u onoj prvoj turi stigao da prodam. Ja klikcem tamo kao ono 0 novcica. WTF?!? I onda vidim da nisam ulogovan, pa dok sam se ulogovao prodje voz. Sad opet ide gore, kasno je za prodaju :d

ovo je dokaz da i zakleti torbari kad tad postanu trejderi :)
iskusenju je tesko odoleti.. srecno i nemojte se zaletati.....
ja sam ovo propustio jer sad nemam vremena time da se bavim

Eeeee kad sam ja muljao po berzama... Torbar sam jer nemam vremena za trade. Poslednjih par dana odem u 9 iz kuce na posao i vratim se u 23h. Kad da trgujem? I sad zamisli da sam kopao nesto drugo kao sto predlagao Vojkan i dok dodjem kuci cena je 30% otisla gore. Covek jednostavno ne moze da shvati kako je to kad neko nema vremena.

:wall: Prodao 55 komada za 0,0076, bice dobro ako sad budem mogao da kupim nazad po 0,009.

:wall: Prodao 55 komada za 0,0076, bice dobro ako sad budem mogao da kupim nazad po 0,009.

Pa dobro, nisi ništa izgubio, samo si manje zaradio.

Problem je ako prodaš ispod cene po kojoj si kupio, tj. gubiš novac, a ovo, pa dobro, svaki dan nova prilika za zaradu.

ne bi da vam vezem neki maler, ali od pocetka imam neki los osjecaj kad je ovaj novcic u pitanju.
drugarski savjet, ko do sada nije pokupio kajmak, neka ga pokupi i pedala u BTC.

napuhan je do ludila.
vrijedi skoro pola LTCa?!?

Nije problem sto sam manje zaradio, nego me nervira kad napravim plan i kazem sebi da necu prodavati DRK ispod 0,02 i vidim mali pump i primim se ko mlad marmun :D. Sto bi se reklo kud svi (sem sajbera naravno, taj ce i za unuke sacuvati coine :D) tu i mali Mujo.

*** probudim se i imam sta da vidim :D Legao sam nekih pola sata pre ludila i prodao sve na 817 plaseci se da do jutra ima da ljosne cena...

drk hashrate is 67,766 MH/s of 534,331 total MH/s (12.682%).

Sad će lepo diff u nebesa, a sa njim verovatno i cena će još da ide gore.

ne bi da vam vezem neki maler, ali od pocetka imam neki los osjecaj kad je ovaj novcic u pitanju.
drugarski savjet, ko do sada nije pokupio kajmak, neka ga pokupi i pedala u BTC.

napuhan je do ludila.
vrijedi skoro pola LTCa?!?

Kakve veze ima sto je pola ltc-a?

Prvo ltc-a trenutno ima 28milki a drk 4 milke...
Od tih 4 milke trenutno je 170k zarobljeno u nodovima, a u narednim danima moguce da ode i na 500k...
Drugo, kopajuci istom snagom ltc i drk, iskopa se 3 puta vise ltc-a nego drk-a (u btc protivvrednosti)...
Trece, ljudi ga vole i kopaju, i tek ce da ga kopaju narednih meseci...

Niko ne kaze da cena kratkorocno ne moze dole, ali je preveliki rizik sada prodavati...

Poslednja izmena:
dobro jutro "drk-ovci" , meni je bilo "dobro" kada sam jutros ustao pre 3 sata i video da je diff 3000 :S .... ovo ide i dalje uvis ...

sve sto sam imao na market prodao i kupio sve za drk .. neka ide zivot ... neka ide gore do nebesa

Poslednja izmena:
Još da neko napiše DRK to tha moon i mogu da zatvaram ovu temu, sve ostalo smo pokrili :)

a dif se lepo zabio da se neisplati prodavati do trenutne cene ltc
+ nvidia 750ti lepo kopa
bice zanimljivo :)

Kakve veze ima sto je pola ltc-a?

Prvo ltc-a trenutno ima 28milki a drk 4 milke...
Od tih 4 milke trenutno je 170k zarobljeno u nodovima, a u narednim danima moguce da ode i na 500k...
Drugo, kopajuci istom snagom ltc i drk, iskopa se 3 puta vise ltc-a nego drk-a (u btc protivvrednosti)...
Trece, ljudi ga vole i kopaju, i tek ce da ga kopaju narednih meseci...

Niko ne kaze da cena kratkorocno ne moze dole, ali je preveliki rizik sada prodavati...

s obzirom da "iskopana" i "moguca" kolicina nemaju apsolutno nikakvu ulogu u odredjivanju cijene (u protivnom bi novcici najvise vrijedili na svom startu), nego cijenu odredjuju drugi faktori itekako je vidljivo da je DRK precjenjen.
ovdje treba imati na umu da cijenu odredjuje upotrebna vrijednost koja se manifiestuje u ponudi i potraznji.
naravno, cesto na cijenu uticu i drugi faktori, a najcesci su berzanske manipulacije odredjenih ljudi i skupina.

najvaznije je postaviti pitanje, odakle dolazi potraznja za DRKom, odnosno, gdje se nalazi njegova upotrebna vrijednost? odgovor na to pitanje najbolje opisuje novcic i njegov kapacitet.

Mene najvise zanima da li je jedna osoba kupila dark u vrednosti od ~420 BTC-a ili vise njih?

Ako je kit, onda cemo videti jos vecu cenu u narednom periodu jer taj mora da zna sta radi, cim ima toliko btc-a. :)

Mene zanima po kojoj je to ceni kupljeno, ili u kom intervalu cena, ako neko ima taj podatak...

Ako se dobro secam, bilo je nesto oko 0.0095 pa je pokupovao sve do 0.0119 (tada je i napravljem all time high).

Edit: Auu hiljade i hiljade komada se kupuju na 0.0107 i vise, bice ovo zanimljivo. I ja sam uzeo jos 50 komada pa sta bude....

Poslednja izmena:
Na kojoj menjacnici trejdujete DRK tj da je pouzdana koliko toliko :) posto nijedna nije pouzdana 100%?

Poslednja izmena:
Eeeee kad sam ja muljao po berzama... Torbar sam jer nemam vremena za trade. Poslednjih par dana odem u 9 iz kuce na posao i vratim se u 23h. Kad da trgujem? I sad zamisli da sam kopao nesto drugo kao sto predlagao Vojkan i dok dodjem kuci cena je 30% otisla gore. Covek jednostavno ne moze da shvati kako je to kad neko nema vremena.

zato sam ja napravio program koji svakih pola sata posalje novcice na menjacnicu i iskonvertuje u valutu koju hocu.. pa ne moram ja da dzedzim stalno a dobijem duplo vise :)

Isplativost kopanja nikad gora... kalkulator pokazuje da imam 2kom dnevno, skoro kao LTC :)

Hahah, znaci Frenkisa te stvarno provalio sa koliko snage kopas, ako kopas na coinotronu i dobijas 2 coina dnevno imas negde oko 10mhsa u scryptu :D.

Isplativost kopanja nikad gora... kalkulator pokazuje da imam 2kom dnevno, skoro kao LTC :)
mislim da vlasnici 750ti mogu biti zadovoljni. jel razmislja neko o kupovini istih, makar komad, dva za probu, ili bolje sačekati par meseci da se iskristališe slika izmedju radeona(u julu se očekuje r9 370x) i geforcea? Neko je pisao o putešestvijama oko nabavljanja desetak komada 750ti pre nekog vremena, bilo bi lepo da podeli utiske.

ja razmisljam da zumem jednu ali nekako mi se ni malo nesvidja cinjencia sto cu na tu jednu morati da nakacim ekran i onda morati da podesavam tako da rade 280x i 750ti zajedno (dve da kopaju nocu a jedna da kopa danju i kada ne radim)...

Tako da cu verovatno cekati ili uzeti 265 ili polovnu 270 ili tako nesta ...

umalo da zabravoim

Još da neko napiše DRK to tha moon i mogu da zatvaram ovu temu, sve ostalo smo pokrili :)
DRK to the MOON!!!!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno