Malo sam gledao trade history i neki kit je kupio 450btc vrednost drk-a pa vi vidite. Taj će hteti da se istovari i uzme profit... a to znaci samo jedno.
auuuu......imam neki sad filing da ce da ljosne samo tako.
Ja nisam u onoj prvoj turi stigao da prodam. Ja klikcem tamo kao ono 0 novcica. WTF?!? I onda vidim da nisam ulogovan, pa dok sam se ulogovao prodje voz. Sad opet ide gore, kasno je za prodaju :d
:wall: Prodao 55 komada za 0,0076, bice dobro ako sad budem mogao da kupim nazad po 0,009.
ne bi da vam vezem neki maler, ali od pocetka imam neki los osjecaj kad je ovaj novcic u pitanju.
drugarski savjet, ko do sada nije pokupio kajmak, neka ga pokupi i pedala u BTC.
napuhan je do ludila.
vrijedi skoro pola LTCa?!?
Kakve veze ima sto je pola ltc-a?
Prvo ltc-a trenutno ima 28milki a drk 4 milke...
Od tih 4 milke trenutno je 170k zarobljeno u nodovima, a u narednim danima moguce da ode i na 500k...
Drugo, kopajuci istom snagom ltc i drk, iskopa se 3 puta vise ltc-a nego drk-a (u btc protivvrednosti)...
Trece, ljudi ga vole i kopaju, i tek ce da ga kopaju narednih meseci...
Niko ne kaze da cena kratkorocno ne moze dole, ali je preveliki rizik sada prodavati...
Eeeee kad sam ja muljao po berzama... Torbar sam jer nemam vremena za trade. Poslednjih par dana odem u 9 iz kuce na posao i vratim se u 23h. Kad da trgujem? I sad zamisli da sam kopao nesto drugo kao sto predlagao Vojkan i dok dodjem kuci cena je 30% otisla gore. Covek jednostavno ne moze da shvati kako je to kad neko nema vremena.
mislim da vlasnici 750ti mogu biti zadovoljni. jel razmislja neko o kupovini istih, makar komad, dva za probu, ili bolje sačekati par meseci da se iskristališe slika izmedju radeona(u julu se očekuje r9 370x) i geforcea? Neko je pisao o putešestvijama oko nabavljanja desetak komada 750ti pre nekog vremena, bilo bi lepo da podeli utiske.Isplativost kopanja nikad gora... kalkulator pokazuje da imam 2kom dnevno, skoro kao LTC![]()
DRK to the MOON!!!!Još da neko napiše DRK to tha moon i mogu da zatvaram ovu temu, sve ostalo smo pokrili![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari