Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Jedno pitanje, ako skinem High-Res Texture pack to znaci da ne moram da skidam DX11 pack, jer ovaj prvi vec ima u sebi DX11, zar ne?

Ne.
Svaki patch donosi ono sto mu i ime kaze, jedan teksture, drugi DX11 efekte. Patch sa teksturama ce da radi i pod DX9.

Ali svejedno, neces moci da instaliras, bar ne danas lol

Ne.
Svaki patch donosi ono sto mu i ime kaze, jedan teksture, drugi DX11 efekte. Patch sa teksturama ce da radi i pod DX9.

Ali svejedno, neces moci da instaliras, bar ne danas lol

E ***, tek sad sam provalio... Kakva ispala :(

^ da nije mozda Moday June 27th?
Hahah, zanimljivo. Iskopirao sam to sa MyCrysis.com (kome trenutno ne moze da se pristupi) ne razmisljajuci o mesecu. Verovatno su mislili na jun.

5.7 + 4.5 GB?!
I jedni drugo treba da skinemo, aman:S:
Malčice mnogo...trenutno 18KB/s

Poslednja izmena:
Ja skinuh 545MB+1.65GB, gde nadje toliko?

Sto se textura tice, Techpowerup link je indeed 5.4gb, a mycrysis je 1.6gb. Verovatno ovaj manji donosi samo najvece texture, a ova veca arhiva u sebi ima komplet texture od low to v.high.

Sto se textura tice, Techpowerup link je indeed 5.4gb, a mycrysis je 1.6gb. Verovatno ovaj manji donosi samo najvece texture, a ova veca arhiva u sebi ima komplet texture od low to v.high.

Sa Techpowerup-a sam i skinuo. Pise da su fajlovi 4,5gb + 5,7gb, ali kad se pokrene download bude 545MB + 1.65GB.

^Istina, evo sam ga metno u flashget i to je prava veličina:)
I brzina je ok, će bude danas:p

Onaj intro film mi je sumnjiv kao da je radjen u malo nasviranom endzinu, nista preterano, koliko je realno ocekivati da ce ovo pakovanje doneti slicnu grafiku u realnom vremenu?

Jel sam ja lud ili ne vidim ovde nista spec ? :)
A fps mu je isti. Ali ako ima neki cf ili sli onda je i pored ts itd ovo realno.

Hmm, gledam uporedo slike i ne vidim razliku,šta je bre ovo?
Lažem, malo su oštrije texture, ali malo.
Nadam se da ovo može još da se odvrne, inače čemu sve?

Pa na onim prvim ss na koje su svi balili je PS odradio svoje :)
Sumnjam ja da moze nesto spec da donese dx11, kao i u metro 2033- samo vecu zahtevnost i malo fascinantniju svetlost :) Pa evo vam dirt3, dx11 igra a ja bih 1000e dao da je dx9 da nisam upucen.

Kao i u lost planet 2, samo malo poboljsano osvetljenje a fps pada za 20 ako se ukljuci DX11.

Razlika u kvalitetu tekstura je poprilična, razlika u oštrini se baš fino primećuje.

rAMA, sve su to mogli da urade i u okviru dx9 i dx10 :) Dokaz? Crysis i C. Warhead :) Veca rezolucija tekstura i detaljnija, ostrija grafika u svakom slucaju.
Da su hteli i da imaju neki dx11 adut ibacili bi odma', pa ko moze da igra na max u dx11 neka igra, a ko ne moze onda kao do sada u dx9 na max i sa starim, slabijim grafickim :)
Poprilicno sam ubedjen da je ovo samo jeftina kozmetika.

Pa na onim prvim ss na koje su svi balili je PS odradio svoje :)
Sumnjam ja da moze nesto spec da donese dx11, kao i u metro 2033- samo vecu zahtevnost i malo fascinantniju svetlost :) Pa evo vam dirt3, dx11 igra a ja bih 1000e dao da je dx9 da nisam upucen.

Kakav PS i fascinantnija svetlost lol

198kns.jpg

2uo5gme.jpg

t9fimh.jpg

308l2lt.jpg

Ono sto sam okacio u prethodnom postu su samo teksture, bez DX11, i to je DX9 modu. I razlika se vidi...a ako neko zeli jos jace, izacice i Maldo's texture pack.

Poslednja izmena:
hoce li moci 1.9 patch da se instalira na klot igru?

Trebalo bi da moze. I prethodni patchevi su mogli

198kns.jpg

2uo5gme.jpg

t9fimh.jpg

308l2lt.jpg

Ono sto sam okacio u prethodnom postu su samo teksture, bez DX11, i to je DX9 modu. I razlika se vidi...a ako neko zeli jos jace, izacice i Maldo's texture pack.

Razlika je ocigledna. Ne moze niko da me ubedi da ovo nije vredno vece zahtevnosti, ipak se vidi poboljsanje.

Naravno, onaj koji ne zeli da je vidi je u zabludi ocigledno.

Ljudi, ono sto ja vama hocu da kazem je sledece : ovakvu a cak i lepsu grafiku ima i Warhead na enth a dx10 je u pitanju :) Dakle, jos jedno mazanje ociju sa dx11. Upalite warhead na max pa vidite sta lepse izgleda.

A Far Cry 2 je lepsi od svega, jel tako bese?
Mazanje ociju je bio upravo DX10, a ti ako nemas nista pametnije da dodas na ovu temu, zaobidji.

Ja sam komentarisao ovo
Neko se snasao i ubacio teksture bez 1.9 patcha, poredjenje: http://www.abload.de/gallery.php?key=70SZifeK
a ne ovo

198kns.jpg

2uo5gme.jpg

t9fimh.jpg

308l2lt.jpg

da ne bude zabune i da ne mislite da sam ćorav itd:p

Poslednja izmena:
A gdje je AA podrska?

Ovo ce biti prvi pravi pomak sto se tice teselacije i ostalih dx11 djakonija. I ko ce drugi nego opet Crytek. Pa jos kad uleti sdk i modovi.. a jaoo :D

Ovo ce biti prvi pravi pomak sto se tice teselacije i ostalih dx11 djakonija. I ko ce drugi nego opet Crytek. Pa jos kad uleti sdk i modovi.. a jaoo :D

Ne, pravi pomak tesselacije ce biti kada cela gaming industrija predje na ovakve efekte
[youtube]1c_PVtMIz-A[/youtube] Upotreba staticne tesselacije je fina, ali ova dinamicka je mnogo impresivnija.

Zar POM nije feature koji je radio jos na dx9? Mislim, ne znam, ocekivao sam posto je ovo crytek da ne bude samo teselacija vec i jos po nesto novo sto dolazi uz dx11, al dobro, moze i ovo da prodje...

starac je napisao(la):
A gdje je AA podrska?

Otisla na letovanje. :D

Vrh Dno