Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Moze da se forsira SGSAA, ali je neigrivo bez jakog SLi setapa.

Default AA je odlican, samo sto ima tu manu da malko bluruje teksture, ono sto je glupavo je to sto nema opcije da se iskljuci nego mora kroz cfg. Ali opet, igram sa AA jer je igra uzasno krzava bez istog.

Kad dodje DX11 patch, taj problem ce valjda biti resen.

Da li si mozda probao da li radi "AdvancedGraphicsOptions" alatkica na 1.8 verziji?

Radi. Ali ce imati efekta samo ako Autoexec.cfg koji ona napravi prepravis na taj nacin, tj dodas space oko "=" ... onda ce igra da prihvati.

Radi. Ali ce imati efekta samo ako Autoexec.cfg koji ona napravi prepravis na taj nacin, tj dodas space oko "=" ... onda ce igra da prihvati.

Super, probacu onda novi patch, inace ga ne bih instalirao, jer su dodatne opcije za grafiku koje dodaje stvarno jadne. Hvala

Da li je potrebno imati sve patch-eve ili ovaj 1.8 sadrzi sve ostale? Hvala

Moze da se forsira SGSAA, ali je neigrivo bez jakog SLi setapa.

Default AA je odlican, samo sto ima tu manu da malko bluruje teksture, ono sto je glupavo je to sto nema opcije da se iskljuci nego mora kroz cfg. Ali opet, igram sa AA jer je igra uzasno krzava bez istog.

Kad dodje DX11 patch, taj problem ce valjda biti resen.

Odlican!?
Mene bi bilo sramota to nazvati antialiasingom i ponuditi to PC publici. Na konzolama je to mozda must have feature.

Postoje daleko bolja, DX10 AA rjesenja. DX11 ne treba.

Blasphemy!

Kako si mogao?

Odlican!?
Mene bi bilo sramota to nazvati antialiasingom i ponuditi to PC publici. Na konzolama je to mozda must have feature.

Postoje daleko bolja, DX10 AA rjesenja. DX11 ne treba.

Po meni ovo radi bolje od ubogog MLAA koji se koristi u Witcher 2. I plus ne obara performanse toliko. Isto tako je i CD Projekt mogao da upotrebi DX10, ali nije.

DX10 je corsokak, ne postoji razlog zasto bi neko ubacivao isti u danasnje vreme, ako se ide na "fensi" grafiku. Makar i kroz patch.

Blasphemy!

Kako si mogao?

Bah, 1500 dinara. A i igra uopste nije losa koliko su pojedini ljudi u stanju da se ubede u to...:)

Poslednja izmena:
Još uvek je toliko, ako neko hoće :), tj 100din manje sada, al' ajde :)

Bah, 1500 dinara. A i igra uopste nije losa koliko su pojedini ljudi u stanju da se ubede u to...:)

A nije ni dobra koliko su je neki hvalili u ovoj temi. Bolja od ostalih pucacina ove godine jeste ali dobre pucacine su danas u najvecem broju slucajeva prosecne igre.

jel to za 1500 pravo izdanje (disk i kutija) ili download igre ?
ako moze neki linak :)

Oh, pa to must-have:D:p

Po meni ovo radi bolje od ubogog MLAA koji se koristi u Witcher 2. I plus ne obara performanse toliko. Isto tako je i CD Projekt mogao da upotrebi DX10, ali nije.

DX10 je corsokak, ne postoji razlog zasto bi neko ubacivao isti u danasnje vreme, ako se ide na "fensi" grafiku. Makar i kroz patch.

Witcher 2 koristi 4x Supersampling (2x2 OGSSAA) kao Ubersampling opciju, zato je zahtjevno. I izgleda daleko bolje nego C2 budzevina. Kakav MLAA?

I imas takodjer default AA opciju koja super izgleda i ne obara performanse. Znaci dvije AA metode igra nudi, i obje izgledaju daleko bolje nego to Levatovo mutnilo.

Ja Crysis 2 s tim nisam mogao igrati.

Witcher 2 koristi Supersampling, kao Ubersampling tacno. Iako se krzave ivice mogu videti i dalje. Ali to moze da pokrene jako mali broj ljudi na planeti, isto kao i Crysis 2 sa SGSAA (koji pegla sve, i to radi kako treba).

U meniju TW2 ima ponudjen i AA koji je u stvari MLAA, kao sto C2 koristi kvazi-MSAA. I za razliku od C2, obara performanse i to osetno. I tek ponegde radi kako treba jer se krzave ivice mogu videti svuda.

U svakom slucaju, jedna od ove dve igre ce dobiti podrsku za normalan AA, nadam se. I ako ti to mutnilo toliko smeta, iskljuci ga pa igraj ;)

Poslednja izmena:
problem

Au... 138 strana :/

Elem, imam jedan problem, u onom nivou gde i se javlja Hargreaves po prvi put. Od pocetka tog nivoa imam cudne graficke glitch-eve. Stavio sam slike u attachment pa pogledajte. Da li iko zna sta bi mogao biti uzrok? Pitao sam google prvo, bez uspeha. Nista nisam menjao pre tog nivoa, ne koristim nikakva custom profile za grafiku, drajveri 275.33, konfa iz potpisa, crysis 2 v 1.8 izlecen.

Prilozi

• Crysis2 2011-06-08 18-06-09-75.jpg
    Crysis2 2011-06-08 18-06-09-75.jpg
    200.3 KB · Pregleda: 65
  • Crysis2 2011-06-08 18-06-18-10.jpg
    Crysis2 2011-06-08 18-06-18-10.jpg
    169.3 KB · Pregleda: 55
  • Crysis2 2011-06-08 18-06-34-09.jpg
    Crysis2 2011-06-08 18-06-34-09.jpg
    222.7 KB · Pregleda: 47
  • Crysis2 2011-06-08 18-06-38-68.jpg
    Crysis2 2011-06-08 18-06-38-68.jpg
    268.7 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Drajver za graficku. Vrati onaj prethodni WHQL 270.nesto i pici.

Au... 138 strana :/

Elem, imam jedan problem, u onom nivou gde i se javlja Hargreaves po prvi put. Od pocetka tog nivoa imam cudne graficke glitch-eve. Stavio sam slike u attachment pa pogledajte. Da li iko zna sta bi mogao biti uzrok? Pitao sam google prvo, bez uspeha. Nista nisam menjao pre tog nivoa, ne koristim nikakva custom profile za grafiku, drajveri 275.33, konfa iz potpisa, crysis 2 v 1.8 izlecen.

Bas cudno,imam taj driver koji si ti imao kada si igrao i istu grafiku a ne desava mi se to...

Kad te uhvate i krenu tranportovati helikopterom pa te obore

hehe sve si mi objasnio
trollfacesmallyellow.gif
ti mislis da se ja secam ...kako se zove nivo bre :)

Problem se ne desava kod svih i ne desi se uvek (mada je najcesci kad pada kisa), ali 270.61 su jedino resenje za problem.

Problem se ne desava kod svih i ne desi se uvek (mada je najcesci kad pada kisa), ali 270.61 su jedino resenje za problem.

Dobro je, nije graficka onda :) ! Koliko si siguran da je do drajvera? Ako je to stavicu igru na hold i igracu nesto drugo, dok ne izadju novi drajveri. Mrzi me sad da roll-back-ujem drajvere

Hvala na pomoci

Pa eto...100% siguran :p
Pricalo se o ovome jos od kako je izasao beta drajver, i na nv forumu i na mycrysis...pomenuo sam i ja u temi o drajverima...

Ja upravo zavrsio igru. Bolja mi je od keca. Po meni savrsena. I duga. Barem meni. 10 sati, 8 minuta, ali imao sam utisak da nema kraja. Nije ni laka. Sve u svemu - savrseno!!!

By the jupiter's cock, to je to...realtime refleksije, DX11 i plus hi-res teksture. Let the machine melting begin :D

A tu je i PoM, ko ne zeli teselaciju, sve bolje od boljeg

Nije jos aktivno za skidanje, ali to je to :)

Poslednja izmena:
Ha, ajmo sad da placemo lol

Nazad
Vrh Dno