Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Dali igrate ovu igru kao kanterstrike online ili samo single player?? nemam steam a instalirao bi, pa da vidim sta moze??

Svi smo presli single player pa su neki poceli i multiplayer koji je nekima verovatno do sada i dosadio. Imas na par prthodnih strana price ko igra i njihove utiske. Ako se bas potrudis naci ces i neke od nickova u igri dosta ljudi odavde.
Tako da DA, igra se i multiplayer.

To mi najmanje bode oci.

Klasicnu pucacinu nisam uspeo da dovrsim jos od cod 4 zbog smaranja, a ovo igram sa pravim apetitom.

E upravo je to prednost C2. Smorio si se zbog napucavanja? Predjes na stelt. Smorio te stelt? Predjes na napucavanje. Da ne pricam sto i pored lineranosti skoro svaka veca bitka ima vise nacina da se odradi. To je bilo ipak dosta teze izvesti u kecu. Npr. secam se jednog dela gde na samom kraju se nalazi turret pa je sansa da se dodje do istog vrlo mala da te Korejanci ne primete. U C2 bi to bilo dosta jednostavnije jer odelo ima duzi cloak cak i ako nije unapredjeno.

Jednostavno sitnice su u pitanju ali itekako bitne.

Poslednja izmena:
Još kada bi imao više od dve opcije pri stelt pristupu bilo bi super.

Zavrsio sam igru na onom post human warrior nivou za nekih 15h 35' i nesto sekundi :d... Ok je, nije losa, mada me vuce nostalgija ka prvom delu i vecem taktiziranju sa opcijama odela. Ovde se primeti bas linearnost, ali dobro...ok je igra sve u svemu.. Uzeo sam da je igram ponovo na drugom nivou tezine...da se malo igram :)

Poslednja izmena:
koja je zahtevnija igra, ova ili prvi deo??

Poslednja izmena od urednika:
Bogami je prvi deo zahtevniji. Ali za toliko i grfički jači! Ja sam evo sad završio, i mogu vam reći da je dvojka jedan zaista fin naslednik keca. Tačno se vidi da nisu išli na komercijali uspeh već na gejmerski :smoke: što je za svaku pohvalu!
Ništa sad čekamo Crysis 2/2. :D

Nisam nasao slicno pitanje/odgovor u zadnjih par stranica pa cu ja pitati. Naime,posto sam obrnuo SP pre neki dan planirao sam cisto da probam kako to ide u MP,e pa sad me zanima to oko patcheva,jel mogu odma sa "default" verzije ici na 1.4 ili mora redom tipa prvo 1.1 pa 1.2 itd..

Na konzolama, da...bese 10$ ili tako nesto lol...ostaje da se vidi hoce li ici Full Retard i na PC

@ Wolfy92
Mozes odmah na 1.4

Poslednja izmena:
We've got a list of changes that will be coming in the next patch that we'd like to share with you. There's some great new features coming to Crysis 2, one of the main ones being the new "Advanced Graphics Options" menu which will allow you to tweak graphics settings beyond the presets.

We also added a feature to the votekick system which allows voting to be performed with a simple press of the F1 key. To initiate votekicks on players is still the same method as before, however to vote for that kick, all you need to do now is hit the F1 key. There's many other changes included in the up coming patch, check them out below!
New Features
• Added advanced graphics options
• Added F1 to vote during vote kicks
• Prematch mode for ranked servers added allowing people to fight on the map until sufficient players have joined for the ranked play to start
• Upped the default score limits in some game modes:
• - Crash Site has a limit of 175 (was 150)
• - Team Instant Action has a limit of 75 (was 50)
• - Instant Action has a limit of 30 (was 25)

Fixes
• Fixed vote kicking not working for players with certain characters in their name
• Fixed ping display displaying 1000 for many servers in the PC server browser
• Fixed issue where terrain would be rendered in black on some levels
• Fixed single player save games with broken nano catalyst values (NB: This is for existing save games!)
• Fixed under-barrel attachment HUD displaying incorrectly
• Fixed minor 'Loadout Pro' exploit
• Fixed issue with being melee'd during a ledge grab (which could lead to fly exploits)
• Fixed some AI spawning issues in single player
• Fixed rare crash in single player
• Fixed an audio loop issue on the single player level "Semper Fi"
• Fixed an issue with the DLC store which could lead to players not being able to access the purchase history tab. Players can now access this tab, and from there download their DLC straight into their game and have it auto installed for them
• Fixed other cosmetic issues in the DLC store
• Fixed Light Shotgun attachment skill assessment not being levelled up
• Optimization to SSAO
• Further Anti cheat improvements
• Tweaked in-game audio dialogue (player taunts, announcements, etc) to be more diverse with more content for more events
• Mystery dog tags unlocked whilst not connected to a server will now remain unlocked
• Players that have rebooted will no longer be able to enter "New Recruits" servers

Balance Changes
• Balance changes to a variety of weapons, including:
• - JAW rocket speed and damage reduced
• - Under-barrel shotgun effectiveness reduced
• - Removed accuracy bonus for crouching with HMG
• - Increased K-Volt damage
• Balance changes to a variety of nanosuit modules, including:
• - Reduced the bonus that extended mags provides
• - Point fire enhance has improved effectiveness
• - Mobility Enhance has reduced effectiveness
• Balance change to Maximum Suit's armour: effectiveness has been slightly reduced
• Balance change to headshot damage from 1.8x to 1.5x

http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=28490

A dx11? :p Bila bi fora da oni profiteri iz Citija ubace dx11 u onaj bangavi Snajper pre nego sto ga Crytek izbaci sa patchom... :D

meni se ovo cini kao jedan sjajan patch, svaka im cast.
Nadam se da ce izaci neki spin-off kao Warhead

Crysis 2 osvezenje u pravi cas prelepo izgleda sa onim blurovima a opet manje zahtevna od prethodnika koji po meni losije izgleda odlicno iskoriscava svu snagu masine i naravno graji se tecno 10/10 :D

I naravno, mycrysis je puko lol

uglavnom, sutra izlazi onaj gorepomenuti patch

Re: PC Patch Preview 05 31, 2011 /01:28

Hey guys, just an update that this patch will be going live tomorrow

Please ensure you run the Crysis2Launcher.exe tomorrow to receive the automatic update. I will also try and organise a direct download for anyone that may be having issues with the auto updater (but you should really use the auto updater and report any issues so that we can ensure it works 100%).

Cheers!

Malko bolje slike

2ork8.jpg

3jHkq.jpg

HVuwr.jpg

gvcPN.jpg

Izasao patch, sad je verzija 1.8...ocigledno ce 2.0 biti "ono" :p

Autoexec (prema pricama ljudi) vise ne radi, medjutim, ako se dodaju dva "space" oko znaka "=" onda radi, probao. Dakle, ovako cl_fov = 80

Meni je dobio advanced podesavanja pa sad ima da se cacka i po tome (shaders, post process, itd)...

We've got some more information coming on that soon. This advanced graphics option menu is stage-1, there will be more options added in to coincide with the DX11 update

2n3jW.jpg

hehe inace, volumetricni dim/sunshafts ftw

Poslednja izmena:
^^Onaj default-ni koji igra pravi...radi pos'o, jedino sto muti teksture

Igra radi nesto bolje, bar mi se cini tako...na mapi koju sam probao, i onaj Skyline u multiju, FPS generalno varira da bi tacno procenio, fraps kaze da je bar za 2-3 fpsa bolje, negde vise.

Cini mi se da je motion blur ublazen.

Poslednja izmena:
Aha, ucinilo mi se na prvi pogled da nije toliko mutno, pa rekoh naso si neku kombinaciju "normalnijeg" AA koji ne obara performanse. Kad malo bolje pogledah, ono jes` mutno... :p

Normalni AA ne radi u ovoj igri, ili sam ja nesto propustio?

A default AA je uzas. Nesto najgluplje sto sam vidio dosada.

Moze da se forsira SGSAA, ali je neigrivo bez jakog SLi setapa.

Default AA je odlican, samo sto ima tu manu da malko bluruje teksture, ono sto je glupavo je to sto nema opcije da se iskljuci nego mora kroz cfg. Ali opet, igram sa AA jer je igra uzasno krzava bez istog.

Kad dodje DX11 patch, taj problem ce valjda biti resen.

Nex jel imas original ?

Poslednja izmena:
Da.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno