Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Ce probamo. :D

Ja sam nedavno skinuo ovo: Crysis.Special.Edition v1.21 Hi-Res Edition jel ovaj mod jos bolji od ovoga sto sam ja skinuo ili ne? Posto jos nemam mogucnost da probam posto mi je komp bas kanturina ali ovih dana kupujem nov pa cu onda moci sve zivo da isprobavam. Ja sam verovatno jedina osoba na ovom svetu koja jos nije igrala Crysis i presla ga, doduse na ovom kompu bi i mogo da ga igram u nekim low detaljima ali jednostavno mi se ne isplati kada cu za par dana da kupim komponente i sam sklopim zver od racunara.

Skinuo sam reloaded verziju i odradio patch i sve ali kad pokrenem igru igra mi krene u razoluciji 640x480 i nikako ne mogu da dobijem navigacioni meni da mogu misem da odaberem rezoluciju i sva podesavanja a napamet ne znam sta da klikcem sa enter i gore dole,jel imao neko lsican problem ili jos bolje resenje za isti ? Znaci ekran i je crn jer igra po defaultu spusti rezoluciju i ne mogu da nadjem navigacioni meni

Ljudi jel zna neko zasto kad udjem u igru normalno imam 30 fps a kada prebacim na window mod pa posle vratim na full skrin imam 45-50 fps proveravao sam podesavanja grafike ostala su ista. Pomoc?

To ti se desava zato sto igra(engine) ima konkretno problem sa triple baferingom, i svaki put odradis window/full prebacivanje i problem resen. Mozes i sa alt+tab-om, brze je i lakse. Poznata "boljka" ove igre.

mozes i sa alt+enter,
ja sam je presao na max detaljima athlon II x3 455, 8gb ddr3, gtx460 768mb, 1280x1024 nije ni secnula ni jednom, sad je opet igram ali samo sa celeronom G550/4GB rama da vidim kako ce da se ponasa, i za sad je dobra..

jel ovi pachevi su samo kao jedna slika ili se igra malo duze? kao neki dodatak, za koliko moze da se predje

Eh da, ja sam malo permutovao, upravo tako, ALT+ENTER, a ne alt tab, my mistake! :(

@nesic1
A na koje patcheve ti mislis, mozda na modove ili sta vec?
Ako mislis na oficijelne, za DX11 i HiTextures, to je cisto vizuelne prirode. Ovo sto postavljaju, Revival, to je glupost, mislim lik je napravio preveliku mapu koja nije optimizovana uopste, i jako tesko se tera i na najjacoj single gpu karti, pobacao na sve strane biljke i kao sad nekakva oaza/ostrvo, a la C1, ali ne da nema veze, nego je totalno lose odradjen dizajn samih nivoa, predlazem ti da zaobidjes. Generalno ti modovi su samo dodaci, koji apsolutno nemaju veze sa main pricom i SP-om, sto je i steta, niko se nije dovoljno ukljucio u modovanje pa da napravi neke dodatne misije i tako se nadoveze na pricu i pruzi nesto kvalitetnije, kao sto su ljudi radili za Half Life.

Ne igraj opciju continue , nego odaberi misiju na kojoj si zapeo ...

Resio..Bio korumpiran exe file pri drugoj instalaciji,vratio nov (original),ponovo ubacio patch 1.9/DX11/Hi Texture Pack i stavio drugi lek by FLT.
Sve radi savrseno ..

jel zna neko u cemu je problem kod mene imam amd 7950 drajver je bio 12.10 procesor i52500k oc 4.300 i radio je extra oko 45-60 fps na win 7 ultimate kad sam intalirao win 7 ultimate service pack 1 i stavio novi driver 13.1 pada fps na 20?(instalirane su hi teksture u oba slucaja) helppp!

Jel probao ko ovaj ili slican mode?

[YOUTUBE]nyLiZDjuVik[/YOUTUBE]

Evo i slika

Editor_2012-06-20_12-58-33-38.jpg

Editor_2012-06-20_13-08-17-65.jpg

Editor_2012-06-20_13-07-46-42.jpg

Editor_2012-06-20_13-05-24-17.jpg

Juce sam se malo igrao, i uspeo da importujem ovo cudo u moj mod(QM v1.92b). Treba jos dorada, ali bacite pogled. ;)

Lepo pogledajte ovo pa kažite da C3 isto izgleda :)

pozz jel zna neko zaso mi vise ne fungcionise fora kada izadjem u window mod pa se vratim u full screen da dobijem normalan fps instalirao sam sada win 7 ultimate service pack 1 (ranije bio win 7 ultimate)i od tada mi ne fungcionise nego moram u window mod da igram :smash:

To je neki bug sa DX11, ako ti nije frka, predji u DX9.

I ja sam skinuo C2 i krenuo da igram ponovo. Fantasticna igra. Inace ako neko kaze da C3 ne izgleda bolje od C2, stavite ga na permanentnu ignore listu.

evo sad uzeo neki komp jeftiniji i rekoh da probam Crysis 2, i kad ono radi, jeste da je rezolucija 800x600 i sve na high, vsync na off, ali igra radi lepo i tecno, jedino se malo na check pointu onako zakilavi na kratko ali radi sve super, na 19" pun pogodak za nekog ko nema para a hoce da igra i relativno novije naslove,
makina je: Intel Pentium Dualcore E5300 2.6ghz, 2gb ddr2, GT220 1gb ddr2

crysis 3 na istoj konf sa gtx460 radi ali secka, ne bas mnogo ali secka, cpu je botleneck

eto neko iskustvo za ove sa starijim masinama

Jel igra neko ovo jos uvek? Mislim na MP.

kupih danas ovu igru po nekoj smesnoj ceni od 279din, reko aj ponovo da je malo predjem posto mi je pre 10tak godina bila vrh vrhova......
i sad dolazim u situaciju da mi je FPS zakucan na 63fps, probao par resenja sa neta, u riva tuneru dodao exe fajl i stavio fpslimit na 144, ali dzabe, sem ponekad u animacijama kad ide na 144, u igri uvek zakucano na 63..... i kao da ne reaguje na amd freesync iako je ukljucen....
ima li ko neki pouzdan fix za ovu igru?
nije narodna, origin verzija je....

Probaj ovo...

Blasphemy je igrati vanilu pored remastera sa kojim nećeš imati tih problema :)

ne pomaze ni ovo :(
a osim toga, nista spektakularno bolje ja ovde ne vidim....a gledajuci u komentare, nisam jedini :(

namestih nekako...... sto nekih zakrpa dll, dx fajlova, i najludje tek kad sam iskljucio radeon chill za crysis 2, onda je proradilo, ali! prvo sam morao da iskljucim full screen, i onda je poradilo na 144fps, i onda vratio na fullscreen, i onda je ostalo na 144fps

Nazad
Vrh Dno