Man he is elite. Your Mom buy you a 'puter for Christmas?
Kako napreduje ovaj elitizam osecam se sve vecim nubom sto igram sve i svasta. Ne znam ni dal smem vise da diskutujem o necemu prethodno okarakterisanom kao trash od strane nekolicine elitista.
Predlazem da se pored statusa moderator, VIP, member, uvede i Elite gamer, cisto da razgranicimo zito od kukolja.![]()
Novi tech video za cryengine3, looks great!
[youtube]-V396uuiAsU[/youtube]
najbolje da neko kaze za krizu ili cod da su ****** igrelal - vrh fps-a ... pa kakav je takav je, ali to je vrh danasnjice
![]()
Novi tech video za cryengine3, looks great!
[youtube]-V396uuiAsU[/youtube]
najbolje da neko kaze za krizu ili cod da su ****** igrelal - vrh fps-a ... pa kakav je takav je, ali to je vrh danasnjice
![]()
Nisu ni prikazali sve, samo novitete. Josh kad bi podrzali tesselaciju...
rAMA je napisao(la):Ukusi jesu različiti, nekome je svaki novi NFS vrh, dok drugi igraju LFS ili GT5, neko sluša grand, gleda farmu, dok drugi znaju za bolje, tako je u svakoj sferi života. Naravno da se Bioshock ne može porediti sa System Shockom, ali igra barem poseduje kakvu takvu dubinu.
Neki od nas se više ne lože na nešto samo zato što ima ultra giga uber grafiku kakvu svet dosad nije video, jedino što Crysis drži je Nano odelce, sve ostalo je... Ne verujem da ćete isto gledati, ili da ćete kroz deset godina opet moći odigrati Crysis, kao što recimo dan danas može da se odigra SS2...
Za danasnji FPS, najbitnije je da ima bombasticnu grafiku. Da'l cemo tu da rokamo korejance,vanzemaljce,marokance...nije bitno!
Ako hocemo "dubinu igre" nacicemo je u drugim zanrovima.
Ja ne znam zašto se uopšte poredi ovde Crysis sa SS2 i Bioshock-om. Crysis je čisti FPS i kao takav je odličan![]()
Ja ne mogu da shvatim neke tipove...Kao u Crysis-u valja samo grafika...Sama ideja i radnja u Crysis-u su me i vise privukli nego grafika...Ako vam se ne svidja igra,jednostavno zaobidjite temu,ne morate kvariti drugima dozivljaj...Neki ljudi se jednostavno vode onom cuvenom..."Da komsiji crkne krava"...
Crysis1 je na medium izgledao bolje od 95% igara u 2007. godini [i mogao se bez problema igrati na slabijim konfiguracijama]. Za crysis2 ce biti dovoljan GTX460 ili ekvivalent da se igra na high. Sto se mene tice, to je sasvim OK.
Sa slabim grafama za ovo vreme se ne treba zamlacivati, bar kada je ovaj naslov u pitanju.
Pa koje je zadovoljstvo igru kojoj je glavno oruzje fotorealisticna grafika igrati na medium postavkama ? Ili je igras kako je Crytek zapovedio ili cekas 2 smene grafulja da je opanjis i predjes. Sa slabim grafama za ovo vreme se ne treba zamlacivati, bar kada je ovaj naslov u pitanju.
što se dvojke inače tiče, verujem da će zasigurno biti veći trash od predhnodnih delova i to iz više razloga... Ne želim da krvicu svaljujem na konzole, jer mi je to nekako isuviše banalan razlog, ali je i to svakako jedan od aspekata o kojem će se tek govoriti... Neko je gore rekao da je kec bio prevashodno benchmark a onda sve ostalo, ja kažem da će to zapravo biti upravo dvojka! Živi bili pa videli...!
Irrational je napisao(la):Once we recalibrated the game to be more like a shooter, we simplified many of the deeper systems tremendously so that the user would be able to understand them
pazi, traze ''dubinu'' u igrama ***...
Za svojih 20+ god. igrackog staza za mene su imale izrazito, pa kakav drugi, nego zabavan karakter. Kad god je neka igra previse ''pokusala'' da bude ozbiljna u svom pokusaju, ja bih pronalazio vise mana - tako radi moj mozak.
Postoji tolikooo stvari na ovom svetu koje vas mogu uciniti intelektualno srecnim i ispunjenim, od neke industrije koja u samom svom nazivu nagovestava povrsnost i kratku zabavu, a u kojoj opet neki traze ''dubinu''. Ako zelite dubinu , bavite se arheologijom, kopajte groblja, bunare or something. Ovako samo bespotrebno palamudite, jer se u ovoj industriji nece nista znacajno promeniti, sve dok se ne promene zahtevi i apetiti prosecnog korisnika, a to je jedan mukotrpan - dug proces koji cak i u poslednjih 10 god. poprilicno stagnira...
Hmm, sad se od silnog kopanja setih Uncharted-a, e to je igra po meni - zabava, avantura, putovanje, istrazivanje, akcija, humor, dizajn, animacija, muzika, masta, fantazija. E ti likovi razumeju sustinu...
Što se tiče vs priča, šta je loše u razmeni različitih mišljenja? Jel svi trebamo biti kao Apple borg ekipa i čim neko ima drugačije mišljenje odmah je proteran iz krda i stavljen na stub srama? Različita mišljenja i različitost su dobre stvari. Jedini problem sa kod iznošenja različitih mišljenja su ljudi koji ne umeju da se kontrolišu pa na svako različito mišljenje drugačije od njihovog odgovaraju agresijom.
Jeste, super je Uncharted ali nikako ne bi voleo da su sve igre takve.
To što kažeš da mane isplivavaju što je igra "ozbiljnija" to jeste tačno. Ali ja takve igre volim jer iako sa manama imaju puno sadžaja i donose neke do tada neviđene, nove stvari. Od svega na ovom svetu najviše cenim raznolikost a za savršenstvo i sjaj me boli uvo.
Vidim nex999 je našao da priča o nekakvim elite gejmerima pa pretpostavljam da je mislio i na mene između ostalih. Biće da vi a ni on ne znate šta je to elitni jer ja nikako ne mogu biti elitni gejmer. Niti jurim najbolje komponente niti moram igrati na maks. detaljima niti igre koje igram moraju biti ispolirane do vrha da bi bile vredne moga vremena. Stoga, po tom vašem kriterijumu, ne mogu nikako biti elitni gejmer.
Inače elitni gejmeri su ona kategorija ljudi koja se u nekoj online igri organizuje u klan, u koji primaju samo najbolje, najsposobnije i koji se tripuju da su kao nešto bitni. Ima i ovde na forumu par takvih likova koji sebi pridaju kojekakve gejmerske titule, čime valjda pokušavaju da pokažu svoju sposobnost u igranju neke igre (što je za jedan veliki LOL). To su vam elitni gejmer a ne ono što vi mislite da jesu.
Što se tiče vs priča, šta je loše u razmeni različitih mišljenja? Jel svi trebamo biti kao Apple borg ekipa i čim neko ima drugačije mišljenje odmah je proteran iz krda i stavljen na stub srama? Različita mišljenja i različitost su dobre stvari. Jedini problem sa kod iznošenja različitih mišljenja su ljudi koji ne umeju da se kontrolišu pa na svako različito mišljenje drugačije od njihovog odgovaraju agresijom.
ontopic: Biće Crysis 2 ok pucačina ali će RO2 svakako biti puno bolji![]()
Takođe moram da pohvalim kolegu Japanca i da se složim s njime. Fine postove je napisao, jesu malo obimni ali su kvalitetni.
a longer than expected single-player campaign – longer than what's average right now for FPS games
Kal-El je napisao(la):a svaki put kad pomenes nex-a, mislim da mu se dize kosa na glavi,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari