Šta je novo?

Crysis 2 [pc only]

Bre nex sto komplikujes. :)

[YOUTUBE]LDzQ1DpPZtQ[/YOUTUBE]

Ocigledno su sve scene sa konzole.

Trazio ja, ali nije bilo nidje:p
Btw, sumnjam da je ista od ovoga sa konzole.

It gives you options heheh

Cenim da će im određeni moderator oprostiti sve grehe samo zbog jednog detalja:

- The console version will have far worse graphics than the PC version.

Ovaj deo mi se posebno dopada:

Many of the enemies are of the 'Stalker' variety, but the number of enemies and the state of the city will change unpredictably.

Pitam se otkud im ideja da pominju Stalker.

Stalker je klasa vanzemaljaca u C2, zamena za one lebdece robo trooper-e iz keca.
To su ovi dvonozni koji se najcesce vide na slikama i trejlerima.

Cool!!

Stalker je klasa vanzemaljaca u C2, zamena za one lebdece robo trooper-e iz keca.
To su ovi dvonozni koji se najcesce vide na slikama i trejlerima.

Aha. O njima smo raspravljali.

Fino izgleda trejler a grafika prikazana u trejleru je odlična. Ali nekako nisam believer. Mnogo se busaju sa fazonima poput:

The game will be a huge corridored sandbox, as in, it's not open world as such, but the size of the levels will still be huge.

During the game buildings will collapse, and natural disasters such as earthquakes, fires, landslides, and tsunamis will occur.

Ovo prvo je pretpostavljam znači da će mape biti u stilu zatvorenih mapa u BC2 singlplejer misijama. Što bi bilo ok. A opet sa druge strane možda su nivoi veliki ali je prolazak kroz iste u CoD stilu, što je katastrofa.

Drugo je verovatno skriptovano i kao takvo ne predstavlja big deal. Da nameste da se to dešava slučajno nema smisla jer je igra linearna.

Ostale stavke nisam komentarisao jer su kao i ove dve zapravo standardne stvari u pitanju. Mogli su nešto unikatno da spomenu a ne Mnogo stvari možete pokupiti sa zemlje i baciti na protivnike...

Hm... stvarno dobro izgleda. Možda i bude ok :D

Ma super je, jedva cekam da odigram.

Poslednja izmena:
Ovo prvo je pretpostavljam znači da će mape biti u stilu zatvorenih mapa u BC2 singlplejer misijama. Što bi bilo ok. A opet sa druge strane možda su nivoi veliki ali je prolazak kroz iste u CoD stilu, što je katastrofa.

Ovo prvo znaci da je isti sistem kao u prvom delu, ili bar vrlo slican. Veliki nivo, ali se i dalje ide od tacke A do tacke B, tu i tamo poneki sporedni zadatak.

Stvarno izgleda odlicno ovaj video gore..
BTW Ko zna koliko ce ovo zahtevno da bude.

Nista zlonamjerno , :) , ali zasto kad cujem STARAC nedje u glavi mi se asocijativno poziva S.T.A.L.K.E.R...

Nista zlonamjerno , :) , ali zasto kad cujem STARAC nedje u glavi mi se asocijativno poziva S.T.A.L.K.E.R...

Ipak si me pogresno shvatio :)

S.T.A.L.K.E.R. je akronim, i nema veze sa ovim sto se ovdje spominje. Ovdje su Stalkeri ustvari lovci i sl.

Komentar "cool" se odnosi na video. A ja ne volim cool igre.

Ipak si me pogresno shvatio :)

S.T.A.L.K.E.R. je akronim, i nema veze sa ovim sto se ovdje spominje. Ovdje su Stalkeri ustvari lovci i sl.

Komentar "cool" se odnosi na video. A ja ne volim cool igre.

Što bre, šta fali QL igrama!? :-devil-:

Uff, jedva cekam taj dan kad ortak bude pokretao Crysis 2 na 8400GS :d:d:d:d:d

BTW, ima li negde objavljeno system requirements za ovu novu krizu?

Evo par preteranih slika, za ostatak [u vecoj rez] uputite se ovde:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=416390 [ima i artworka]
ili ovde
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=416398

dropvzz0nrn2.png

jeeprlow3oyl.png

nanosuit0lns1yqup.png

ambush_329191csym.jpg

ambush_2cz8y17pnt.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Za moj ukus, sve je previse hi-tech-ultra-pumped-bad-ass.

...sareno i svetlucavo ko nindza kornjace... to je za decurliju pravljena igra... naravno i za one koji se tako osecaju...

ajme kako ovo izgleda ludilo:banana::banana::type::type:

..de bre.. kataklizma , a neonke rade po gradu...:wall:

Pa nije to EPS da iskljucuje kako mu se cefne. :D U Njujorku tek kad nestane struje onda je kataklizma.

U Njujorku kada nestane struje svi stanovnici po defaultu vec znaju da je alien invazija stigla i da vishe nema nade. :D

Ili sam ja omatorio ili je ovo stvarno smešno. Ovaj CE3 nije ni približno impresivan kao prethodni. A o radnji u igri bolje da ne komentarišem.

Vrh Dno