Alo ljudi pa FORUM racunari su nasa realnost, cim imaju toliko posla a imaju ga verovatno ako placaju tolike reklame na najgledanijim televizijama to znaci da ti kompjuteri stvarno toliko vrede, to je cena na trzistu. :wall:gx-x je napisao(la):pa to je ta cena, za tolko sam i ja prodao, i moj drugar itd. Tolko i vredi...i to je fer cena na trzistu. oko 65e je nova ploca (asus 8x-x), i neki budjavi sempron K7 koji se ne moze meriti sa bartonom je oko 60-70e...
to mozda u NS, ili kod onih pacera sa pcberze iz Panceva, ili kod Mije ili kod "Ane" sa newsgrupagx-x je napisao(la):nisam ja nikog osisao izvini molim te. Pa nisam ja ni lopov ni dobrotvorna ustanova. Kome se ne svidja nek kupi p3 neki na 800mhz ili athlon na 1000mhz i neku sdr plocu za 60e kod nekog drugog "frizera". i nije 70e,
asrock NOVA od 38 evra, nforce 3 vec od 47 evra:vec 8rda+ plocu cenim 45e bez pardona, to je 2/3 cene od neke nove asrock ploce,
Novih socket A CPU-a nema to je jasno, ali s754:i CPU 50e + cooler neki i to je to.
Vidi gore, 47+54=101 evra sa godinu dana garancije na plocu i 3 godine garancije na procesor.To toliko ovde kosta i to je super cena i taj koji je to kupio treba da ima osmeh na licu jer se to retko prodaje. Ako mu jepuno, super , nek se isprsi ~160e za sempron 754 i neku plocu. (u prodavnici)
Stormbringer_bg je napisao(la):@Misko78 & A c a
Kao prvo, nisam ostavio oglas na pijaci u Babusnici, gde su za Athlon i ddr pojmove culi u legendama, vec ovde na benchu, gde svako moze da se raspita i o ceni, i o performansama, i o iskustvima drugih, i jos plus postoje oglasi gde su cene u 99% slucajeva apsolutno realne.
sikili je napisao(la):Ti se verovatno salis za procenat.
Stormbringer_bg je napisao(la):@Misko78 & A c a
Kao prvo, nisam ostavio oglas na pijaci u Babusnici, gde su za Athlon i ddr pojmove culi u legendama, vec ovde na benchu, gde svako moze da se raspita i o ceni, i o performansama, i o iskustvima drugih, i jos plus postoje oglasi gde su cene u 99% slucajeva apsolutno realne.
Kao sto kaze Gx-x, nije on, niti sam ja dobrotvorna ustanova, ali ni nakupac, samim tim stavljam realne cene, i uglavnom sve prodam, i vec sam za konkretnog bartona i 8rda+ rekao da su mi se za taj jedan dan izmedju prodaje i obavestenja da sam ga prodao javljalo 10-ak njih. Sta vam to govori?
Ako si vec kupio te Bartone za 50-ak evra, zasto i ostali ne stave oglas da kupuju za iste pare, vec bez problema kesiraju 65-70 evra?
Znam i ja da taj Barton ne vredi 70 evra, ali posto je realna trzisna situacija takva da su oni na ceni, sigurno necu da ga poredim sa Sempronom, i kazem 'Barton je 30% sporiji, tako da cu da ga prodam za 40 evra', vec za onoliko koliko realno moze da ode, bez da se smaram visenedeljnim oglasavanjem.
a c a je napisao(la):Ti si se meni prvi obratio (quotovao me). Dotle nisam ni pogledao sta pises niti prodajes. Posto si sam tema razgovora normalno je da se javljas i da te ljudi napadaju jer si se "nasao" prozvanim. Nisam nikog nazvao ovcom niti tebe uvaljivacem ali ako se tako osecas... Nema potrebe za PM, ovde smo svi "transparentni", zato i sluzi ova tema, zar ne?
a c a je napisao(la):Izvinjavam se za taj post, ne znam sta mi bi.
Da nije ovaj:PeraNS je napisao(la):evo josh jednog bisera. u pitanju je "prodavnica" mobilnih telefona a dole navedeno citiram sa njihovog "sajta" :
! ! ! Memorijske kartice se po ovim cenama prodaju iskljucivo u kompletu sa CDom sa dodacima za odgovarajuci model telefona koji kosta od 500 do 700din u zavisnosti od modela telefona. Ako se kupuje bez CDa cena kartice je viša za 300din ! ! !
Ako ste pazljivo procitali gore navedeni text shvaticete da doticni imb.c.l pokusava svakome ko kupi memorijsku karticu za mobilni telefon da uvali CD sa ko zna kakvim programima za "od 500 do 700 din." Ako neces da ga usrecis sa tih 500-700 din, onda ide kazna od 300 dinara. Loookav neki deran !!!
a c a je napisao(la):Da nije ovaj:
http://www.svezamob.com/
to samo odabrani koji su imali bartona mogu da shvateWorf je napisao(la):E, od Bartona mi je više muka! Oće li neko da mi objasni u čemu je fazon jer očigledno mi nije jasno o čemu se radi! Kontam da je kao kad hoću da prodam C64 za 100€, jel tako nešto ili šta! Nisam pratio tu "Barton eru" pa mi nije jasno u čemu je stvar!
gx-x je napisao(la):@Misko78
da da, kao ne znas da je avgust, da su ljudi ili na godisnjem negde ili da su se istrosili za godisnji... Evo ja imam semprone 754 za 50 i kusur evra pa nisam prodao ni jedan, tako da ti to sad nista ne znaci - ne ide prodaja sada nikako !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari