Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ali je sve to i dalje bolje od 65€+200din za papir kod majstor Zileta za "ljutu zver" na 800MHz

Videcemo koliko ce mom drugu da proceni Abit BE6 Slot1 plocu i PII na 400MHz,ako za ovoliko prodaje"NOVE"onda ce mu ovo proceni na bar 30 eura ili vise za komplet! :p Ako se to desi,cupam mu komponente iz kompa i prodajem!! :eyebrows:
Pozdrav ,)

valjda 30e manje,a ne vise ;) znas kako to ide , kad prodajes:

jooj to je matoro ne treba mi to, sta ce mi, ali mozda i bi i mogao, dam ti 20e plafon

kad prodaje isto to:

e to su oni matori PRAVI, to radi carski, nema da te boli glava, ma bolje neces da nadjes, ovo novo sto prave nis ne valja, a skuplje je, evo dam ti ja ovo sve za 50e

Poslednja izmena:
Polovan racunar:

....stabilna masina

Cpu: Celeron 533 na slot1 adapteru
Mb: Chaintech 6btm ploca
Ram: 128 mb sdram
Hdd: 10.2 gb quantum lct
Vga: tnt2 32mb tv-out
Cd: philips 24x
Fdd: 1.44 mb
Sb: cmi 8738
Monitor: philips 104b 14'
Tastatura: YU ps2
Mouse: neki serial
--------------------------------------- 120 EUR

- Sempron 2400+ (socket A) - 70 EUR

Opet oglas iz nasih malih oglasa, a posle vidim ovakav oglas i pitam se kako ga bre nije sramota da trazi za Sempija 2400+ 70e

Poslednja izmena:
Neko mi je skinuo poruku!?Izgleda da cika Zile ima prijatelje na"pravim"mestima,ali da ponovim,Abit BE6 (ciju verziju II,isto za slot 1,ceni 30 eura) je procenio na 10 eura,PII@400MHz na 5 eura,a IBM 60GB Deskstar na CAK 20 eura! :p :wall:
Za plocu OK,za procesor slabo,ali za HD... dzabe sam se ponadao da one polovnjake koje preprodaje za astronomske cene kupuje po povoljnim pa da drugar profitira na ovim delovima! :-devil-: :D
Pozdrav ,)

Pravo da ti kazem, to je jedan od nacina da privuces kupca. Mogao sam da ga ponudim i praznog :p ali ovako je lepse :D :D .
Niko da se prevari da ga kupi, valjda ljudi vise to i ne gledaju :d

АХАХАХАХАХА :d :bottle::zgran: :d

Реци молим те где си тај оглас нашао :D

(Оћу да купим :d )

Lomnica_city je napisao(la):
...
Sto volim ovakve bisere,Intel na 1,7GHz za 20 eura,kuciste od 250W za 30 eura,grafika,iako nije neka,CAK 5 eura a 256MB SD-RAM 133 memorije za 35 eura po modulu!?!?!?Koji"strucnjaci"jeee... :wall:
Pozdrav ,)

Ocigledno nisi bas upucen:
Intel na 1.7GHz sa 256KB je Willamette jezgro, koje je zasci krsh, tako da je 20EUR mozda i prevelika :D
Za memoriju su se "malo" preracunali...

Na benchu se vodi rasprava, da nijedna firma ne zeli da postane distributer Zalmana/Enermaxa kod nas. Po njima postoji potraznja za njihovim proizvodima (npr.VF700,400W Liberty. Ja, .... prihvatam ovaj posao. Planiram da odem preko pocetkom Jula i mocicu da donesem min.10 kom.
max.15 kom.Potrebno je ime,broj mob. i kapara(min.5e). Sve to posaljite na e-mail:
[email protected]

Zalman VF700-CU 35,00
Zalman VF900-CU 46,00
Zalman NB-47J 8,00
Enermax ELT400AWT 400Watt Liberty Mod 95,00
Zalman CNPS 8000 18-28dB 55,00
Zalman CNPS 9500 LED 18-27.5dB 63,00
Seasonic S12-330 330W 85,00
Seasonic S12-380 380W 95,00
Seasonic S12-430 430W 105,00

Mis'im sta reci :D

sikili je napisao(la):
Pravo da ti kazem, to je jedan od nacina da privuces kupca. Mogao sam da ga ponudim i praznog :p ali ovako je lepse :D :D .
Niko da se prevari da ga kupi, valjda ljudi vise to i ne gledaju :d
Ma od kako je dosla Sanja Tigrica nikog ne zanima stara dobra Jenna Jameson :eyebrows:

Paja je napisao(la):
Ocigledno nisi bas upucen:
Intel na 1.7GHz sa 256KB je Willamette jezgro, koje je zasci krsh, tako da je 20EUR mozda i prevelika :D
Za memoriju su se "malo" preracunali...
Ma nek je i... ali KOD NAS se neke osrednje PIII cene po 20 eura za neki procesor na 1000-1200 MHz,zavisno od reputacije istog pa mi onda deluje malo 20 eura,pre bi bilo 25 eura za Bench oglase a 30 eura za PC Berzu,njihove Pakom oglase... ali vidis kakvi biseri tamo rade,mislim da nisu NISTA potrefili,a nesto su toliko promasili da se pitam da im nije tehnicka podrska ustvari neka plavusa sa 8 razreda skole i kilo sminke koja na kompjuteru zna da igra samo solitaire!
A ni saveti im nisu bolji,ko papagaji su,njima su za restartove,lose boot-vanje,artefakte... uvek krivi spyware programi i u 90% slucajeva im je savet za resenje ovakvih problema:"Proverite da nemate spyware i ako ne resite problem,odnesite ga u servis"!?Mislim stvarno strucno do j... :wall:
Pozdrav ,)

Evo sada sam i ja malo pogledao pakomov sajt i video ovo:

iva

Pitanje: Koja je razlika izmedju 6600gt 7600 gt

Odgovor: Postovana,

razlika je za citavu klasu. 7600gt je DirectX10 kompatibilna kartica, sa puno novih hardverskih efekata.

The pocetnik je napisao(la):
Evo sada sam i ja malo pogledao pakomov sajt i video ovo:

Ovo si dobro nasao :).Nasmejah se slasno :)

Znaci slazete se da im je strucnost na"nivou",samo ne na onom potrebnom za OVAJ posao!Ja ionako NIKAD nisam tamo video nekog geek-a,Pakom je jedna od onih firmi koja zaposljava uglavnom atraktivne devojke,koje ce da ti se smeskaju i da znaju da ti procitaju cenu sa nalepnice,to je moje licno iskustvo,mada ako je neko ikad video nekog muskarca u Pakomu,neka me ispravi!?Nemam nista protiv devojaka u ovom poslu,cak stavise,ali ako ih nesto"strucno"pitas u nekoj radnji a zauvrat se samo u pozadini cuju cvrčci (k'o u Simpsonima) :p onda stvarno... :wall:
Pozdrav ,)

ocu i ja da zaposljavam atraktivne devojke :eyebrows:

U Zrenjaninu pre cc dve godine ulazimo u prodavnicu RACUNARA I BELE TEHNIKE :p Devojku, nalik onima koje ste gore pominjali, pitamo za neki racunar... Glasom koji vrvi od nadmenosti i u kome bi i gluv cuo "Boze koje glupo pitanje" dobili smo sledeci odgovor:"Pa klasicna cetvorka!". Iako je bilo jasno da vise nema sta tu da se trazi, iznervirani njenom nadmenoscu, poceli smo da se raspitujemo dalje... :-devil-: U trenutku smo je zasuli pitanjima tipa: koji procesor, koliki HDD, koja graficka i sl. Da se razumemo nismo je pitali koliko ima mm do Alfa Kentaura. Moram priznati da mi je bilo drago da posmatram kako nadmenost zamenjuje crvenilo na njenom licu. Vidno uzrujana pocela je da trazi papir na kome je, predpostavljam, bio spisak komponenti i sve to uz reci:"Pa... rekli su mi da ima 40... necega i hard disk...". Zadovoljni onim sto smo postigli (valjda vise nece imati stav da je popila svo znanje sveta) ljubazno smo se zahvalili i izasli iz radnje ostavivsi je potpuno zbunjenu :smoke:
Zasto je toliko tesko priznati da iza planine znanja stoji kosmos istog :wall:

PCBERZA:
Ma prodaju: procesor PIII 1Ghz, 512 Casha. Cena 4400 dinara. :wall:

Ipak ima 512 Cacha :D

astan je napisao(la):
PCBERZA:
Ma prodaju: procesor PIII 1Ghz, 512 Casha. Cena 4400 dinara. :wall:

Ipak ima 512 Cacha :D

Ako je to Coppermine serverske serije a mislim da jeste onda je cena niska kakva je npr. u Nemackoj ili SAD. Ti procesori sada imaju kolekcionarsku a ne upotrebnu vrednost i vec je bilo reci o tome negde u sobi domace trziste. Cena po kojoj je otisao Piii Coppermine 1133MHz je, koliko se secam, bila negde oko 150e, a Piii Tualatin 1400MHz je dosegla neverovatnih 180e.

Poslednja izmena:
Misko78 je napisao(la):
Ako je to Coppermine serverske serije a mislim da jeste onda je cena niska kakva je npr. u Nemackoj ili SAD. Ti procesori sada imaju kolekcionarsku a ne upotrebnu vrednost i vec je bilo reci o tome negde u sobi domace trziste. Cena po kojoj je otisao Piii Coppermine 1133MHz je, koliko se secam, bila negde oko 150e, a Piii Tualatin 1500MHz je dosegla neverovatnih 180e.
Ako tako kazes :)

Misko78 je napisao(la):
Ako je to Coppermine serverske serije a mislim da jeste onda je cena niska kakva je npr. u Nemackoj ili SAD. Ti procesori sada imaju kolekcionarsku a ne upotrebnu vrednost i vec je bilo reci o tome negde u sobi domace trziste. Cena po kojoj je otisao Piii Coppermine 1133MHz je, koliko se secam, bila negde oko 150e, a Piii Tualatin 1400MHz je dosegla neverovatnih 180e.

Pa koliko po njima vredi 286, 386DX, 486DX, PI 233mmx... da ih skupljamo pa da ih tamo nosimo :eyebrows:

Ili ovde toliko hvaljeni Barton :smash: :smash: :smash:

Poslednja izmena:
Da, neko mi je pricao da NASA - Space Shuttle koristi XT ili 286-ice. I da kad idu na let nose kesu sa njima ako koji crkne, a ne upgrade-uju ih jer savrseno rade i dan danas posao za koji su namenjeni...

Ako je tako da Nasi prodajemo 286-ice :)

Niksa je napisao(la):
Pa koliko po njima vredi 286, 386DX, 486DX, PI 233mmx... da ih skupljamo pa da ih tamo nosimo :eyebrows:

Ili ovde toliko hvaljeni Barton :smash: :smah: :smash:

Ne vrede nista, posto ih je bilo ko go**na ovo su retki procesori i tesko se dolazilo do njih i kad su bili aktuelni. A sto se tice bartona, ovim ne zeleci da komentarisem njegov kvalitet, koliko vas je videlo uzivo (ja nisam) 3200+ sa 166 FSB_om ili cak i obican 3200+ koji radi na 200, ili jos gore Palomino 2200+ koji je izasao u trocifrenom broju primeraka.
Neko skuplja salvete a neko bas hoce da ima sve procesore ilio neke atipicne delove hardvera koji su ikada izasli, upravo to je razlog zbog cega nesto sto je sada prevazidjeno ima visoku cenu.

Jos jedan primerak muzejske vrednosti
CPU PENTIuM III FULL, sLOT 1 600 MHZ, 256 KES, 133, BOX BAkAr HLADNJAk, VENTILATOR . zameni celer 3! iz GB...... 22€

ma NASI netrebaju 286, jer ako im trebaju oni ce da ih proizvedu!!!A ovo za atraktivne devojke sta se bre bunite, ja kad kupujem pitam:"IDES LI I TI SA TIM".Pozdrav

Пошто сам патриота, сматрам да као човек и као комуниста :d имам грађанску дужност да скренем пажњу са домаћих бисера и попљујем трули запад.

Гле, Амерички Црни Бисер у свој својој лепоти (купите људи, још мало па нестало): http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=6029019

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno