Filo je napisao(la):...ali i dalje je naaaaaajcrnji biser to sto idijoti daju 100 i vise € za polovnog bartona i plocu :wall:
sdram je na ceni zbog brda ne planine firmi kod nas koje su na matorim masinama ali bez obzira na "zastarelost" te masine sa sdram-om odradjuju tim firmama posao naravno office,baze podataka,programi za pdv/knjigovodstvo itd... itekako dobro radi i na sdram-u i pentium 2/3 procesoru idealn1 kombinacija tualatin i asus tusl2c i zbog toga drzi cenumiljan je napisao(la):Meni to nije cudno, dokle god bude bio trazen i dokle god bude bilo vise potencijalnih kupaca nego bartona mislim da ce mu cena biti visoka. Niko vas ne tera da kupite. Mozda se na kraju i ja resim da zaradim pa oglasim da prodajem moja dva Bartona :-devil-: .
Mene mnogo vise cude visoke cene SDRAM-a po benchu.
sta je tu nejasno?Filo je napisao(la):ti prodajes nesto za 150€
ja kazem "ajde raspolozen sam pa cu ti dati 100"
ti: ne moze, vredi bar 140( i to bar)
ja: ma ko te **** evo ti 105 i budi zahvalan
Ako je novo i pod garancijom onda bi to trebalo naglasiti, da je cena 50 evra niza onda ne bi bila crni bisergx-x je napisao(la):ja ne znam sto je vama cudno da neko trazi ~35e za nf2 plocu i ~50e za bartona. Em su novi socket A semproni dosta losiji, slabije se klokuju, nisu otkljucani (nisu ni svi bartoni ali... :S: ) em kostaju (ako ih neko drzi uopste) 60 i kusur evra. Ploca nova abit NF7-S kosta ~65e, zasto ja bi dao moj recimo NF7-S star godinu dana nekom za tepsiju ribe ? pa 35e je vec tepsija ribe. Ko voli nek izvoli, ima novo za 65e.
Slazem se da je preterano da neko trazi 80e za bartona, ali 50 nije nerealno, kolko god da je taj procesor mator. Jos ako je kloker i otkljucan , eto nekom veselja.
@astan:
za onu konfiguraciju koju si naveo, prvo : (nije moj oglas da se razumemo odma) to je verovatno sve novo i pod garancijom, drugo: cena je sasvim ok, sem za liteon rezac i 6600. Da je 40e nize, cena bi bila ok, a verovatno bi lik to dao za 40-50e nize.
a to sto si ti nasao venice-a za 105e na PC berzi, to je patka. Ima po toj ceni, ali ne na lageruSamo ti nazovi pa ih pitaj posto je to, nemoj se zacuditi ako ti kaze 105e ali racunamo evro 89, ili 105e +PDV
(moze da se nabavi 3000+ za 105e, ali ne u svakoj prodavnici, pogotovo ne u tim sa pc berze, proveri)
gx-x je napisao(la):ma ja kad sam prodavao to za 75, javi mi se lik kaze dam ti 25e za plocu (epox rda3i original) i dam ti 25e za CPU, ja mu reko dam ti ja rac u zube za te pare... :d
Perlez je napisao(la):U normalnim zemljama bi te covek za tako nesto tuzio (ja bih to prvi uradio) ali to sto zivimo tu di zivimo ne znaci da se trebamo ponasati na nacin na koji si ti to opisao.
gx-x je napisao(la):ma ja kad sam prodavao to za 75, javi mi se lik kaze dam ti 25e za plocu (epox rda3i original) i dam ti 25e za CPU, ja mu reko dam ti ja rac u zube za te pare... :d
gx-x je napisao(la):ti bi me iz tog sela tvog zabitog tuzio zato sto sam te poslao u pm ?! :trust: samo napred, nemam nista protiv dodatne zarade.
PS. covek ima prava da nudi, a ja imam prava da ga posaljem u pm kao svaki posteni Srbin.
Intel Celeron 1000MHz
TT Volcano 6Cu+
ploca MSI Pro 266 master (5xPCI, AGP...)
novo kuciste sa 300W napajanjem
HDD 40GB Maxtor D540X-4D 5400rpm
flopi
CD rezac
GeForce 4 64MB tv out (V9180magic)
384MB DDR rama
novi 2.1 Codegen zvucnici
cena: 170 eura
takodje na prodaju:
DTK 200W napajanje, polovno - 10 eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari