Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Wulfgar je napisao(la):
Пошто сам патриота, сматрам да као човек и као комуниста :d имам грађанску дужност да скренем пажњу са домаћих бисера и попљујем трули запад.

Гле, Амерички Црни Бисер у свој својој лепоти (купите људи, још мало па нестало): http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=6029019

Mislim da je ovo najcrnji crni biser :whip:

Јел' мислиш на линк ил' на мој пост :d

Evo ga jos jedan imbecil:

"MSI NX6800GS PCI- E 256MB DDR3 TV-Out/DVI
Koriscena od 11.03.2006 sa jednogodisnjom garancijom.
U savrsenom stanju, sa svom pratecom opremom (pa cak i nalepnicom za kuciste:))i originalnom igrom(Colin McRae Rally 2005)
Prodajem jer kupujem bolju.
Cena 220 EUR.

Cena: 220 EUR

Ufff.... :lupko:
Naravno PC Berza.

pazi
na pcberzi ne mozes nista polovno da prodas ako ne kosta vise nego isto to novo

Milan82bh je napisao(la):

U savrsenom stanju, sa svom pratecom opremom (pa cak i nalepnicom za kuciste:))i originalnom igrom(Colin McRae Rally 2005)
Cena 220 EUR.

Naravno PC Berza.
Covek lepo rece da kupuje bolju a ta bolja verovatno kosta 220 evra :)

Na prodaju NOKIA 6630 u ekstra stanju u garanciji do oktobra, USB kabl, stereo slusalice, programi...Cena 180e

U jeee... dzabaluk,POLOVNA (verovatno DEVET meseci stara ako je garancija na godinu dana) po ceni GLANC NOVE!!Navali narode,jos malo pa nestalo... :p :wall:
Pozdrav ,)

Braaaavo!Bas je to bila poenta mog posta! :wall: :p
Pozdrav ,)

Pazi sad: mozda ta Nokija nije skidana sa mreze - dekodirana :)

I sta onda!?!?Vredi isto koliko i nova!?!? :p Evo i moja 6680 nije sa mreze i jos je u fulu (sto za ovu ne pise),vrlo rado bih je prodao za 250 eura,sto da kupujete novu sa TIM-a ili Vodafona-a ili... kad mozete ne skidanu od mene po istoj ceni,naravno polovnu! :D :eyebrows:
Malo ozbiljnosti molim,to sto nije sa mreze vredi NAJVISE 10 eura koliko kosta flesovanje na cist softver,ko ne zna sam da flesuje kuci,naravno!
Pozdrav ,)

Paz' sad vamo...isti lik...isto mesto...
PC Berza je napisao(la):
GV-NX68T256DH 6800GT 256MB DDR3/256BIT Pci-e default clock core 370Mhz/mem1000Mhz, odlicno radi na kloku core 400Mhz/mem 1100Mhz.Kutija i original igre Thief ,Joint operations flashpoint i
Power dvd 5.Graficka je odlicna a razlog prodaje je prelazak na jacu graficku.U svim igricama radi odlicno na visokim rezolucijama i sa highest setingom.

Cena: 270 EUR

:D :D :D :D

Znaci lik je izgubljen u vremenu i prostoru...

Poslednja izmena:
Pazi,mozda je lik svratio negde gde se prodaju igre,video koliko prosecno kostaju originali,pogledao na netu cenu za PowerDVD pa je onda na osnovu toga na onaj paket uz graficku dodao jos toliko!Samo sto se malo zaj... jer to sto on ima sigurno ne vredi toliko a i PowerDVD je sigurno onaj demo ili kako se vec zove,ali nekima ne mozes dokazati!
Pozdrav ,)

Nisam mogao da izdrzim, a da ne ukazem na ovaj optimizam :trust:
CPU: AMD Athlon ( Barton ) 2500 Mhz + BOX
PLA: Abit A8N Guru ( Nforce 2 Ultra )
MEM: Kingston 2 x 256 MB
VGA: MSI Titanium 4800 se 128 MB / 128 Bit
VGA: Pinnacle TV Card PC / TV Stereo
LAN: Wireless Card 22 Mbits
HDD: Maxtor 80 GB s-ata
DVW: NEC 4571A
ZVU: Creative Audigy 1 ( 5.1 sistem with firewire controler )
FAM: Intel Ambient Hard
KUC: Chieftek Dragon Black 360 w
FDD: Nec Black
RAZ: Card reader Trancend 8 in 1 interni
MON: Dell P791
MIS: Logitech Ultra X

Cena: 800 EUR

Skoro pa duplirao covek cenu.
I naravno svima nam poznata PC Berza :D

Milan82bh je napisao(la):

Cena 220 EUR.

Naravno PC Berza.
nije to nista :) Evo ga jos veci biser...

GV-NX68T256DH 6800GT 256MB DDR3/256BIT Pci-e default clock core 370Mhz/mem1000Mhz, odlicno radi na kloku core 400Mhz/mem 1100Mhz.Kutija i original igre Thief ,Joint operations flashpoint i
Power dvd 5.Graficka je odlicna a razlog prodaje je prelazak na jacu graficku.U svim igricama radi odlicno na visokim rezolucijama i sa highest setingom.

Cena: 270 EUR

Filo je napisao(la):
Ma od kako je dosla Sanja Tigrica nikog ne zanima stara dobra Jenna Jameson :eyebrows:
Ko je Sanja Tigrica? Aj narezi? :d

JOOOOOOOOJ,pazi kad cu da skoknem da vidim da mi napise koliko ceni po komponenti!!Da se kladimo da Barton nece biti ispod 100 eura,a!?Jel sme neko!? :eyebrows:
Pozdrav ,)

Trazeci bezuspesno njegov oglas,naidjoh na ovo:
AMD Barton 3200+
MSI K7N2 DELTA
HDD 80 Gb
256 Mb DDR PC400
GeForce4 MX440 64 Mb
SB 5.1 LAN,CD
Tastatura i mis - 250 E
Kad se preracunaju ove sitnice,dodje se do cene oko 110 eura,znaci za Bartona i plocu (cak ni prosecnu nForce 2) SAMO 140 eura!!Ajmo narode,VRRRRRRRRRLO POVOLJNO!!
Pozdrav ,)

opet ja s slucajevima
prodajem raden 9550 128mb/128bit za 35€(po meni ok cena)
javlja se lik
Zainteresovan sam za karticu , ali je moja procena cene drugacija. Tj.mogu da podnesem trosak od 23 EUR
sto ne ode u pekaru i kaze: Zainteresovan sam za burek , ali je moja procena cene drugacija. Tj.mogu da podnesem trosak od 25din"
pa da vidimo gde ce da zavrsi

Zasto je problem da mu kazes da ne mozes da podneses bezrazlozan trosak od 13€ i zacepis mu usta... normalno je da kad prodajes/kupujes nesto polovno ne racunas uvek fiksnu cenu. Skoro sam kupio plocu od lika, bas sa bencha, i lepo sam ga pitao da li moze niza cena. Rekao mi je ako mi ista zanci da moze da mi spusti 3€, neko ce reci da je to smesno ali meni su u tom trenutku zacila ta 3€. Sve je stvar dogovora. Normalno ako je neko budala pa ti nudi skoro duplo manje od pocetne cene onda mu odbrusis tako da mu ne padne na pamet da ponovo spusta nekome cenu ali opet da ostanes u granicama lepog ponasanja, jos ce i da ti zahvaljuje...

Poslednja izmena:
:) :) :) 12-13 isti djavo
Pozdrav.

Evo da osvezimo malo thread biserom sa samih Bench oglasa.
Sony Ericsson Z1010 U odlicnom stanju 160 evra
Barton 2500+ @ 3200 bez dizanja voltaze - 75 evra

Verovatno coveku zadrhtala ruka kad je dosao do cene, pa je pogresio :d

Nemoj ti nista da se brines, sve ce to da se proda, tako da ne vidim poentu stavljanja tih oglasa u ovaj thread?

Stormbringer_bg je napisao(la):
Nemoj ti nista da se brines, sve ce to da se proda, tako da ne vidim poentu stavljanja tih oglasa u ovaj thread?

Da nije tvoj oglas ;)

Poslednja izmena:
Niksa je napisao(la):
Da nije tvoj oglas ;)

Nije :) samo znam da se ljudi satiru da kupe bartona za 70-ak evra.

Stormbringer_bg je napisao(la):
Nije :) samo znam da se ljudi satiru da kupe bartona za 70-ak evra.

Gde? U nekoj paralelnoj dimenziji :d

Joj ne budite smesni. Pa ja nisam mogao ortaka da ubedim da ne baca pare. Lik je za Bartona i A7V8X plocu dao 110e bre i jos kupio cooler za 15e da moze da ga klokuje i ohladi. I objani ti njemu da je mogao da uzme nforce3 plocu i semprona na 2800+ sa box coolerom ito za manje pare. nov sa 3 god garancije. Tako da taj barton cenaci put do svog vlasnika koji ce ponosno da kaze kako ima bartona koji je kloknut na 2.2 i da ne duzim.... Mnogo je neukih ljudi kod nas sto se tice IT-a tako da LONG LIVE BARTHON!!!!:p

s' postovanjem JA:smoke:

Misko78 je napisao(la):
Gde? U nekoj paralelnoj dimenziji :d

Pre oko 3 nedelje sam prodao bartona 2500+@3200+ i 8rda+ za 100 evra. Da li da napominem da sam ih prodao 20-ak minuta posle postavljanja oglasa, a posto sam tek sutradan sklopio komp i napisao da je prodato, u medjuvremenu mi se javilo jos 10-ak ljudi.
Tako da, ako su ti bench oglasi paralelna dimenzija, onda se slazem sa tobom.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno