Šta je novo?

Crni biseri

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
gx-x je napisao(la):
@Misko78

da da, kao ne znas da je avgust, da su ljudi ili na godisnjem negde ili da su se istrosili za godisnji... Evo ja imam semprone 754 za 50 i kusur evra pa nisam prodao ni jedan, tako da ti to sad nista ne znaci - ne ide prodaja sada nikako !!!

Nemoj da siris neistine - upravo su objavili da je prodaja racunara 7% veca nego prosle godine u ovo vreme ;) :D :d :D

gx-x je napisao(la):
da ali pre mesec dana je sempron 2800+ S754 bio ~75e, a saf je 55e...Znam sta pricam Misko, uostalom ja taj barton zavalim po 65e np ;) (nije da ga zavalim vec ljudi nece da prelaze i ulazu u nove stvari "ovo mi je dosta" varijanta" )

Posto su nam stavovi toliko suprotni svaka dalja diskusija je totalno glupa. ;)
Izvinjavam se sto sam ponovo potezao pitanje "Barton"

eh ti mp3 playeri

Evo jos jednog bisera medju nama Benchmarkovcima

Naime lik prodaje najmanji MP3 player na svetu od 1gb star oko 9 meseci i to za 130 evara.

Ovo mi i nebi bilo toliko smesno da lik nije naveo da ga je platio $252,99 u novembru prosle godine.
Naime ja sam ista takva 2 od po 1gb platio isto toliko (znaci 2 x 1gb za ukupno 260 dolara) i to u isto vreme kad i on znaci pre nekih 9 meseci. I kao i on imam racun da pokazem - samo bih bas voleo da vidim taj njegov kako bih znao gde da ne kupujem jer deru (hehehe).

Plus baja kaze da citiram "integrisana li-on baterija! drzi oko 17 h" sto je mozda i tacno ali na najtisem mogucem setovanju, dok u uputstvu lepo pise da na setovanju od 20 (sto je setovanje na kojem cujete muziku i u gradu na ulici + cujete ljude koji pricaju oko vas) baterija traje oko 10 sati.

Uostalom koliko god da je dobar i placen - taj player sad ne vredi 130 evra jer ima novih jako dobrih za te iste pare, a kao sto svi znamo flash memorija ima "svoj rok trajanja".

Sta reci...

Poslednja izmena:
Eeeeee, pri pomenu Bartona okrene mi se zeludac. Pa ljudi to je samo ovde kod nas napucano, precenjeno, quazi extra primerci birani, 1 u milion itd itd... Sempron na 3000+ je.... uuffff. Znam da nisam trebo al eto... BARTON IS DEAD.....pregazilo ga vreme :) AL DOK JE "STRUCNJAKA" BICE I "BARTONDZIJA", DOK JE OVACA BICE I ...

E ako je to istina,onda stvarno i treba odmah da mu se obrise oglas,mislim da ima i neki zakon protiv laznog reklamiranja proizvoda!?Ali opet,sto se cene tice,mozda je stvarno jako lose prosao,znas i sam da na netu ima i po 50% razlike u cenama 2 ista proizvoda a u razlicitim online prodavnicama,a mozda se samo zeznuo i umesto $150 ukucao $250,mada sumnjam ali ako je slagao i to i za bateriju i... onda mozda i treba da bude obrisan,cisto kao prevencija protiv prevaranata i lopova,za nauk ostalima!
Pozdrav ,)

pazi Lomnica, nisam ja rekao da je covek slagao vec samo da u uputstvu pise drugacije. Mozda sto je on naveo i jeste istina za trajanje baterije ali kad podesis jacinu zvuka na min.

A sto se cene tice to sto je neko njega ocepio ranije ne znaci da sad on treba da cepa druge... (jer to jednostavno ne vredi tolike pare)

To me potseca na onaj sindrom sa ljudima koji su svoj kom platili 500e i onda posle dve godine koriscenja traze za njega 400e - jer znas kako je on je to platio brdo para i to je tad bio najbolji model i sl. Smesno.

Heh,veruj mi da znam,juce sam video,cini mi se na Mobtelovim wap oglasima,da lik za Athlon 2000+,80GB,DVD-RW,Samsung 17"... trazi 350 eura,a platio je mozda oko 500 eura pre jedno... TRI GODINE!! :p :wall:
A sto se ovog za mp3 player tice... naci ce vec neku ovcu,moguce da na to i cilja (sudeci po onom hvalospevu o bateriji koji je i meni neverovatan za onolicni uredjaj=onolicna baterija,znaci bas takvu neznalicu i ceka) ili nekog ko ga jako zeli ali ne moze da kupi nov online (nema karticu,zuri mu se za poklon nekome pa hoce odmah uredjaj...) pa ce kupiti polovan od njega po istoj ceni!
Pozdrav ,)

Pazite ovo, sa pcberze:

Socket A
AMD Athlon XP 2600+ Barton 75e +k
AMD Sempron XP 2800+ Box 85e
AMD Athlon XP 2000+ Palomino 50e +k
AMD Athlon XP 1600+ Palomino 40e
AMD Athlon 1333 MHz 35e
AMD Athlon 1000 MHz 30e
AMD Duron 1300 MHz 20e
Socket 370
Intel Pentium III 1000 MHz Coppermine+k 35e
Intel Pentium III 1000 MHz Coppermine 30e
Intel Pentium III 850 MHz Coppermine 20e
Intel Pentium III 800 MHz Coppermine 20e

K'o da sam u 2003.

pa dobro sad
duron 1300 i nije skup koliko ih ljudi inace cene :p

duron 1300 nije applebred nego morgan, njemu je tih 1300-1400 plafon.

*** Maticna ploca ***
ASUS A7V8X (Via kt400, 3xddr,1xagp 8x, 6xPCI,2xUltraDMA 133, Audio Realtek 6-channel, LAN Broadcom10/100Mbps, 6xUSB 2.0)

*** procesor ***
AMD Athlon 1800+

cena ploce sa procesorom 100EUR

NO COMMENT

To kada je bilo novo nije toliko kostalo, secam se da je u suton SoA ere Athlon XP 1800+ bio 48€ a ta ploca je bila 45€. Znaci strasno kako ga samo nije sramota da to prodaje za 100€ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: neka mu ta zarada ode na lekove.

Misko78 je napisao(la):
Nisam bio tu pa nisam stigao da odgovorim Stormbringeru i GX_u. Evo na delu vase teorije kako Barton ide za 70€ za 5 minuta

Kako te nije sramota da razvlacis ovde moj oglas kao nesto sramotno a posle da mi saljes PM sledece sadrzine :

Live! Drive
Koliko bi najjeftinije dao ovaj dodatak?

Poz.
Milos

Iz tvojih prethodnih postova je ocigledno da si nakupac posto sam kazes da si kupio 3 Bartona u zadnje vreme , 2x50 i 1x40 .
Ovaj Barton je ostao posle upgrade-a , nije odmah otisao jer sam bio na moru . Prodat je za 60 , a posle sam imao jos zainteresovanih za tu cenu (ako je ovaj podatak nekom interesantan) .

nakupac na benchu?
ma neeeeeeeeee :banana:

Brate,on je lepo napisao:"...kako Barton ide za 70 eura za 5 minuta!",i sta je tu lose rekao?Jesi ga prodao za 5 minuta?NISI!!A ipak si imao bolji kuler za njega,znaci ni sa tim nisu ljudi hteli po toj ceni nego si ga posle dosta vremena prodao za 60 eura!
On tebe nije uzeo u usta kao nekog nenormalnog prodavca,vec kao argument protiv onih koji su se"kladili"da Barton toliko puno vredi da bi i za 70 eura mogao da se proda za 5 minuta,a tvoj oglas je bio jednostavno argument protiv,da se vidi da nemaju pojma u proceni vrednosti istog!
Treba da budes,ne ljut,vec ponosan,otvorio si ljudima oci covece,jeee....! ;) Sala mala!
Pozdrav ,)

MichaelZ je napisao(la):
Kako te nije sramota da razvlacis ovde moj oglas kao nesto sramotno a posle da mi saljes PM sledece sadrzine :

Live! Drive

Poz.
Milos

Iz tvojih prethodnih postova je ocigledno da si nakupac posto sam kazes da si kupio 3 Bartona u zadnje vreme , 2x50 i 1x40 .
Ovaj Barton je ostao posle upgrade-a , nije odmah otisao jer sam bio na moru . Prodat je za 60 , a posle sam imao jos zainteresovanih za tu cenu (ako je ovaj podatak nekom interesantan) .

Tvoj oglas sam uzeo kao primer za "Barton ide za 70€ za 5min", sto svako ko je pismen mogao da procita i bio je upucen Stormu i gx-x_u. Nigde tebe niti tvoj oglas nisam ocrnio i stavio ga u negativnom kontekstu. Takodje nakupac nisam posto opremu ne prodajem vec kupujem za sopstvene potrebe i potrebe mojih prijatelja. Svako moze da proveri da li imam bilo kakav oglas ovde, PC Berzi ili bilo gde na netu gde oglasavam prodaju bilo kakvih komponenti moji mobilni su 064/1130387 i 063/636060 pa pretrazi ako te ne mrzi. Poslednje sto sam prodao je kumov stari komp koji je kupio Skyw@lker pre jedno dva meseca pa mozes i njega da pitas da li je stekao utisak kad je bio kod mene da li sam preprodavac ili ne.

Znaci hocu ovde javno da mi se IZVINIS za ovo sto si napisao. Ako neces onda zahtevam od moderatora da sankcionisu ovakvo tvoje bezobrazno ponasanje i pausalne optuzbe.

MichaelZ je napisao(la):
Pali , sve sto imas mozes na PM ili na 064/190-2745

Misa

@ MichaelZ

Ti si stvarno neki lik sa cudno razvijenim smislom stvarnosti. :trust:

Misko78 je lepo naveo tvoj oglas kao repliku drugim userima koji tvrde da barton i dalje vredi brdo para i da se moze lako prodati. Totalno se vidi da nije nista lose mislio o tvom oglasu niti tebe vredjao ni na koji nacin.

A poenta cele price je da je tvoj Barton otisao za 60e (a ne za 70e koju navode neki useri da vredi) i to posle duge prodaje od skoro mesec dana (a ne za 5 min ili sl.).

Ti ako si bio mesec dana na moru kao sto tvrdis tebi ja onda skidam kapu jer ja nisam ni omirisao more ove godine ;)

P.S. Vidim prodajes i Live! Drive, koji iskreno cenis brate mnogo - na e-bay-u ode za najvise $45 i to sa nekim extra dodatcima (tacno da nemaju svi mogucnost kupovine na e-bay-u al ti ga pretera).

Uostalom sasvim je normalno da na pm dobijes ponudu za nesto sto si oglasio tipa .. a jel mozes da smanjis cenu i sl.

Zakljucak: Decko sa "Banovog" - get a grip on reality.

Ah da jos nesto

@ MichaelZ

i nemoj Misku78 da kvaris bespotrebno reputaciju na benchu i da ga nazivas nakucem. Ja ga poznajem licno i znam da se ne bavi preprodajom kompjutera ili bilo kojim slicnim stvarima, vec je samo zaljubljenik kao i mnogi ovde...

Ajde dosta sa offtopicom , zato sam i napisao da sve sto ima da kaze posalje na PM ili da se javi .Ne znam sto si se sad ti javio kao njegov prijatelj , je'l si i ti uvredjen onim sto sam napisao ?
Za sve koji imaju komentar imam PM i mob , ovde vise ne odgovaram i molim moderatore da obrisu sav offtopic .

Misa

MichaelZ je napisao(la):
Ajde dosta sa offtopicom , zato sam i napisao da sve sto ima da kaze posalje na PM ili da se javi .Ne znam sto si se sad ti javio kao njegov prijatelj , je'l si i ti uvredjen onim sto sam napisao ?
Za sve koji imaju komentar imam PM i mob , ovde vise ne odgovaram i molim moderatore da obrisu sav offtopic .

Misa

Nemam ja sta sa tobom da pricam telefonom i da se dopisujem putem PM_a. Javno si me uvredio javno se i izvini i tacka.

Live! Drive

Poz.
Milos

Pa sto ti sve ovo nisi njemu lepo poslao na pm, nego si bez razloga i osnova coveka ovde mrtav ladan nazvao nakupcem i sada jos trazis da se sve to obrise, a tesko ti je da napises jedno izvini. Coveka licno znam godinama i to sto si napisao je najobicnija glupost u najmanju ruku.
Sto se tice Bartona ja sam Asus a7n8-deluxe, otkljucanog Bartona 2500+ i kuler CoolerMaster Jet7 polovne platio 130 evra pre godinu dana.

MichaelZ je napisao(la):

Misa

Ja se izvinjavam ako se neko nasao usamljenim!!!

Oni koji vrede i imaju prijatelje da ih javno brane, ali vidim ti si tu nesto posustao...

Check please!

Pozdrav smekeru

P.S. A da ovo nebi bio totalni offtopic evo i jednog interesantnog trenda kod nas.
Ne znam da li ste primetili ali ima sve vise i vise oglasa gde ljudi prodaju komponente sa "malim" stazom i to za skoro istu lovu za koju su kupili pre par meseci, a pritom cene tih istih komponenti padaju svaki cas. Prosto mi dodje muka kad naletim na oglas da neko prodaje 64bit procesor za 120e kad takav isti u radnji kosta 104e. Ne znam kome uvale to sve, mada je neko jednom rekao - ovce i jesu za sisanje.

Poslednja izmena:
To sa ovcama i sisanjem je prica za raspravu.
Ima ljudi koji jednostavno ne mogu da prevare coveka (tj. da precene svoju robu), onih koji bi zavrnuli samo pojedine (one nabedjene pametnjakovice koji misle da nesto znaju, pa im prodaju muda za bubrege) i obicni prodavci koji bi zaybeali i rodjenu majku.

Da li je sve to ispravno ili ne, ne znam, ali ja se ne bih slozio sa tim.
Pre par meseci sam cuo jedan zanimljiv slucaj i nisam mogao doci sebi 10 dana.

Lik koji radi u Svajcarskoj iz firme je pokupio djubre sto su oni pobacali u magacin (ili podrum, nije bitno) i doneo ovde (kao i mnog koji zele da budu "dobri" prema rodbini/prijateljima).
Znaci, nakupio je 10ak 486, 386 racunara, poklonio nekoliko komada, a ostyalo namenio prodaji. I nasao je nekog seljaka kome je uvalio 486 za 250€ (dvesta pedest, dobro ste procitali).

jadan covek dao 250E za 486, a ja sam se nasao uvredjenim sledecom ponudom na pm doduse user ima samo 5 postova pa nekapira najbolje kako bench zajednica funkcionise.

MSI 6800GS 3 god garancije (kupljena u februaru), full pakovanje + original Colin MCRae rally 5, radi savrseno
oko 160 eur ... (novu nemas ispod 220)

ovo nemas novu ispod 220E mu je najjaci komentar, mozda i nema nova ispod 220E ali zato ima Asus 7600GT za 190E i to u maloprodaji, da nepricamo da dobar deo benchmark populacije moze da nabavi hardware po nizim dilerskim cenama npr. mene taj Asus kosta 155E

Zato u normalnim zemljama (Amerika - svesna debilizma svojih gradjana) drzava treba da stiti narod a ne da vazi pravio ŠIŠAJ OVCE!!?!?!?!?! i to se uzima kao normalna stvar! Ako su dogovori usmeni i privatni, to je jedno, al' kad covek NAPISE da je to to i da kosta toliko i toliko i da je bilje od ovog ili onog ima da odgovara bre ako laze! Pa koliko miliona dolara je jedan Intel svojevremeno platio obmanjenim kupcima kada se pojavila prva PIV sa reklamom da je bolja od III a ispostavilo se da nije... U cemu je razlika sa privatnim licima.
Nego, Srbija, 'bes ga...

Matrox G400 i G450, obe dualhead, u odlicnom stanju, 32 MB sa velikim pasivnim hladnjacima. Cena 30 EUR po kom, obe 50 EUR.
:eyebrows:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno