Šta je novo?

Counter- Strike 2

Слажем се да је требало да оставе и стару верзију ко воли, као што има и даље Сорс и 1.6 или која већ 'оригинална'.

Znam za taj problem ali ono nije bilo hitbox problem :)
Naravno da su trebali staru ostaviti, ali mi se tu nista ne pitamo

Слажем се да је требало да оставе и стару верзију ко воли, као што има и даље Сорс и 1.6 или која већ 'оригинална'.
Da su ostavili staru verziju onda bi se podelili igraci, a oni nisu hteli da urade kao u sto su uradili sa cs 1.6 i source. Gde su se podelili.

Da nisu ostavili 1.6 2012. 50% igrača bi batalilo kanter. Ili bi prešli na non steam instalacije i underground servere. Bila je prevelika razlika u grafici koja je u 1.6 bila apsolutno nebitna, tj i dalje je, a i mehanika je takođe puno promenjena. Osim imena nisu imali ništa zajedničko. Cs2 i csgo su manje više identične igre, i sve će se srediti vrlo brzo, nemojte da se sekirate. Mene generalno nervira sto ne mogu da nadjem idealna podešavanja za grafiku, velika rez ruzultira velikim FPS dropovima, dok HD rez i niže su mi blurry.. Sad Sam stavio full HD i sve na low i vrti na oko 200fps..

Nisu mogli da ostave CS:GO zbog skinova. Skinovi/market je jedna bitna karika u CS, svidjalo se to nekome ili ne. Ovaj hit box problem je zbog kasnjenja vizuelnog prikaza, tako su bar objasnili pojedinci. Da li je to zbog 64 ticka, ne znam, kazu da je na 128 to manje primetno.

Jako zavisi od partije tj pravi je rulet sta ce ti zapasti.
Ovoliko headshots-a nikada nisam imao kao sinoc bas na toj mapi.
Dok sledeca bila sasvim korektna.
Bukvalno u jednoj igras kao totaln noob gde nista ne mozes da ubijes dok si u sledecoj full pro gde se pitas sto nisi na nekom pro takmicenju, fascinantno kako partije idu u svaku moguci krajnost.
Mene najvise nervira sto inace vidim da se desava sa svima je ne registrovanje hitaca. Punis lika ispred sebe i nista, nema dmg, nema krvi dok te on skine sa jednim metkom u glavu.
Da li su serveri ili ping abuse cheateri - ne znam...
Taj problem sa registracijom pogodaka odavno je tu. Najvise volim kad sa p90 pucam u protivnika koji se nalazi na metar razdaljine, ispucam jedno pola sarzera i on me ubije, a meni pise da sam ga pogodio 2 ili 3 puta.

Da nisu ostavili 1.6 2012. 50% igrača bi batalilo kanter. Ili bi prešli na non steam instalacije i underground servere. Bila je prevelika razlika u grafici koja je u 1.6 bila apsolutno nebitna, tj i dalje je, a i mehanika je takođe puno promenjena. Osim imena nisu imali ništa zajedničko. Cs2 i csgo su manje više identične igre, i sve će se srediti vrlo brzo, nemojte da se sekirate. Mene generalno nervira sto ne mogu da nadjem idealna podešavanja za grafiku, velika rez ruzultira velikim FPS dropovima, dok HD rez i niže su mi blurry.. Sad Sam stavio full HD i sve na low i vrti na oko 200fps..
Koliko sam primetio (bar na mom kompu) FPS najviše obara 8X MSAA. Kada aktiviram samo 2X MSAA, 90% vremena imam 100 FPS+ (1080p, sve na high ili very high, osim senki koje su na high, anisotropic filtering 16X itd).
Nedavno je bio jedan apdejt, pa igra sada radi dosta bolje čak i na malo starijem AMD hardveru, ono u početku je bilo neigrivo. E sad, znam da je ovo daleko od idealnog za ovu igru i žanr, ali eto, meni ne smeta previše, za 2-3h igranja nedeljno.

Sad sam odigrao 4 partije sa drugom u mojoj igraonici, igra radi dosta dobro na 11400f, 16gb rama i sapphire 6700xt.

Moram da priznam da mnogo lepo izgledaju mape!

Za 4 partije nisam primetio nijedan bag, a ni jednog čitera da mogu sa sigurnošću da tvrdim.

Meni iskreno ovo ne deluje kao loše, a ne sumnjam da će bagove po prioritetima ispravljati jako brzo. Najviše mi smeta novi zvuk Kalaša, kao stari galil da puca.

I dalje ne radi cl_righthand 0 komanda?

Ne radi.

Da li još neko ima problem ne postojanja opcije 144hz u video meniju, kada se odabere 4:3 full scren? Prebacim na 16:9, opcija se pojavi...

meni je to isto zezalo na 4:3..u sustini nije mi uopste tu nista radilo pa sam preko nvdia settinga samo smanjivo rezoluciju na 960p...onda sam u steam launch option ukuco ovo -w 1920 -h 1080 -refresh 240-fullscreen...meni je 240hz monitor 10890p, tebi ako je 144hz onda to kucaj i probaj...

veca glava..pa lakse pogoditi..

pa jeste ali je periferni vid smanjen.

napisem poruku koga briga za periferni vid kad svaki cosak provjeravas i neko obrise..zalosno...

zalosno je sto psujes na javnom forumu, a jos zalosnije sto admin ne deli poene za to...

psujem sta? sta je to bilo tako opasno za forumsku zajednicu, malu djecu..

Procitaj pravila, ne sluze za ukras. Ako ti se ne svidja, zaobidji ovaj forum

jel mozes onda da obrises na temi hardver vezano za gpu 4000 seriju..samo dio gdje sam opsovo....onaj drugi dio je vrijedna informacija za vlasnike doticne gpu..

ti i dalje ko da sam opsovo nesto clanu..svasta..

da je periferni vid toliko bitan u csgo il ti cs2 onda bi i pro igraci igrali na 16:9 il monitorima vecim preko 25"...

btw - 16.10 pocinje masters u sidneju..

Osecam da se u CSu najvise oseti kada se predje sa 60hz na 144+hz monitor?
Vidim da ljudi jure veliki fps koji prevazilazi osvezenje monitora. Da li postoji prakticni razlog za to?

input lag. Svi oni imaju reflekse Luis Hamiltona pa im samo tih par nanosekundi pravi razliku od potpunog retarda do Esports legendi.

Osecam da se u CSu najvise oseti kada se predje sa 60hz na 144+hz monitor?
Vidim da ljudi jure veliki fps koji prevazilazi osvezenje monitora. Da li postoji prakticni razlog za to?
Naravno da postoji, u csgo je najbolje to bilo da bude 500 fps-a ili vise, sada je novi engine, i igra dosta bolje radi i na manje fps-a. Ako igras igru kompetitivno i juris rank pozeljno je da smanjis podesavanja zarad vise fps-a i boljeg odziva igre.

Cs je najbolje radio na XP-u i onim lite verzijama win7. Kasnije na LTSB win 10 /LTSC.. Davno nisam u tim vodama, ali za ozbiljan kanter je potrebno ozbiljno podesiti i win i bios. Za casual pucanje potpuno je nebitno. Nešto što sam našao za win 11, a veoma prosto uraditi:

Nazad
Vrh Dno