Problem sa hitboxomMene najvise nervira sto inace vidim da se desava sa svima je ne registrovanje hitaca. Punis lika ispred sebe i nista, nema dmg, nema krvi dok te on skine sa jednim metkom u glavu.
Da li su serveri ili ping abuse cheateri - ne znam...
Da su ostavili staru verziju onda bi se podelili igraci, a oni nisu hteli da urade kao u sto su uradili sa cs 1.6 i source. Gde su se podelili.Слажем се да је требало да оставе и стару верзију ко воли, као што има и даље Сорс и 1.6 или која већ 'оригинална'.
Taj problem sa registracijom pogodaka odavno je tu. Najvise volim kad sa p90 pucam u protivnika koji se nalazi na metar razdaljine, ispucam jedno pola sarzera i on me ubije, a meni pise da sam ga pogodio 2 ili 3 puta.Jako zavisi od partije tj pravi je rulet sta ce ti zapasti.
Ovoliko headshots-a nikada nisam imao kao sinoc bas na toj mapi.
Dok sledeca bila sasvim korektna.
Bukvalno u jednoj igras kao totaln noob gde nista ne mozes da ubijes dok si u sledecoj full pro gde se pitas sto nisi na nekom pro takmicenju, fascinantno kako partije idu u svaku moguci krajnost.
Mene najvise nervira sto inace vidim da se desava sa svima je ne registrovanje hitaca. Punis lika ispred sebe i nista, nema dmg, nema krvi dok te on skine sa jednim metkom u glavu.
Da li su serveri ili ping abuse cheateri - ne znam...
Koliko sam primetio (bar na mom kompu) FPS najviše obara 8X MSAA. Kada aktiviram samo 2X MSAA, 90% vremena imam 100 FPS+ (1080p, sve na high ili very high, osim senki koje su na high, anisotropic filtering 16X itd).Da nisu ostavili 1.6 2012. 50% igrača bi batalilo kanter. Ili bi prešli na non steam instalacije i underground servere. Bila je prevelika razlika u grafici koja je u 1.6 bila apsolutno nebitna, tj i dalje je, a i mehanika je takođe puno promenjena. Osim imena nisu imali ništa zajedničko. Cs2 i csgo su manje više identične igre, i sve će se srediti vrlo brzo, nemojte da se sekirate. Mene generalno nervira sto ne mogu da nadjem idealna podešavanja za grafiku, velika rez ruzultira velikim FPS dropovima, dok HD rez i niže su mi blurry.. Sad Sam stavio full HD i sve na low i vrti na oko 200fps..
Uglavnom slicna razlika kao sto je i u globalu bila, modeli su siri, osecaj brze kretnje,A zasto koristis 4:3?
Naravno da postoji, u csgo je najbolje to bilo da bude 500 fps-a ili vise, sada je novi engine, i igra dosta bolje radi i na manje fps-a. Ako igras igru kompetitivno i juris rank pozeljno je da smanjis podesavanja zarad vise fps-a i boljeg odziva igre.Osecam da se u CSu najvise oseti kada se predje sa 60hz na 144+hz monitor?
Vidim da ljudi jure veliki fps koji prevazilazi osvezenje monitora. Da li postoji prakticni razlog za to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari