Šta je novo?

Counter- Strike 2

Stuttering u zvaničnim patch notes kažu da je i dalje moguć za AMD, a kao rešili za ostale i rade s AMD da se reši. Tako da rešenja nema dok oni ne reše. Sve je to trebalo uraditi pre zvaničnog lansiranja, ne znam zašto lansiraju igru koja se koči, a svaka milisekunda ti je bitna...

Što se tiče VAC, on je krš, uvek bio i pravdanje nesposobnosti Valve sa treniraju ga, je uzaludno. Stalno ga treniraju, dok svi živi čituju. Realno instalirajte FACEIT, taman su promenili da je svima obavezan AC (ne znam zašto tako nije bilo od početka).
Meni sa mojom konfiguracijom secka samo tako. 2K rez i low podesavanja tu je oko 120-140fps. Optimizacija nula.

Definitivno treba da srede naslov za AMD karte. Nedopustivo stanje kako je sad.

Definitivno treba da srede naslov za AMD karte. Nedopustivo stanje kako je sad.
Bio update pre 20 minuta
"For AMD GPU users, shader compilation hitches can now be fixed with a driver update" mozda ovo sredi problem.

Bas mi nedostaje killcam u CSu. Mnogo bi mi pomoglo da mogu da vidim iz ugla protivnika kako je izlgedala situacija.

FPS treba drzati na 2-3 fps manje od refresha monitora, dakle 163 na 165hz panelu kada koristis GSync (tj. to je u 99% slucajeva Free sync na nasim monitorima). Tada ce ti u CS2 u meniju biti fps=120 jer je to ogranicenje igre, a u igri ce biti 161fps. Ovo radis da fps ne bi izlazio van refresh ratea monitora jer tada on ne radi i ide ili Vsync (ako je ukljucen) ili off ako si ga u igri iskljuci i tada bi dobio screen tearing jer bi fps bio veci od refresh ratea.

Dakle za NVidia (mozes i DLSS resolution upscaling ali bez frame generation) ide Gsync ON+low latency mode na ultra+ogranicenje fps u CP drajvera na refresh rate - 2fps. Pored ovoga ili u CP drajvera ili u samoj igri Vsync ide OBAVEZNO na OFF. U igrama koje podrzavaju ide onavezno NVidia reflex da zmanjis max latenciju.
Ako u nekoj igri koristis "DLSS frame generation" onda ide ogranicenje fps u CP drajvera na 50%refresh rate - 2fps (u slucaju 165hz panela je to 80). U igrama koje podrzavaju ide onavezno NVidia reflex (mislim da su to bukvalno sve koje imaju DLSS frame generation) da smanjis max latenciju.

Pogledajte prilog 407554
Hvala na savetu, tako sam i podesio. Mada ono sto sam citao , vecina kaze da za pucacine treba otkljucati fps...

Ovi iz stima ludi odigrao 10 partije 3 izgubljene, 10 pobede dobio rank silver jedan. Pa sad mi pise da nemam rank da opet mora da imam 10 pobede haha

Ako odigrao 10 pobeda na dast 2, sad mora da igram 10 pobeda na inferno, onda 10 pobeda na avaku mapu. Na to mislis?
Oni ludi

Neki domaci diskordi sa normalnim ljudima?
Turci i rusi vladaju u competitive, svi neki wannabe teski pro koji su gori od dece...

Ako odigrao 10 pobeda na dast 2, sad mora da igram 10 pobeda na inferno, onda 10 pobeda na avaku mapu. Na to mislis?
Oni ludi
To su uveli jer su ljudi pre išli da dobiju visok rang na nekoj mapi koju niko ne igra. Global Vertigo i slično, a ne zna nijednu drugu mapu.
Imaš Premier, tu je globalan rang, i nije vezan za mapu.

P.S. Novi AMD drajver dosta popravio performanse. Ali hitbox je potpuno pokvaren u CS2, ne znam kad će ovo da poprave, ali svakako nisu smeli da lansiraju ovako.

To su uveli jer su ljudi pre išli da dobiju visok rang na nekoj mapi koju niko ne igra. Global Vertigo i slično, a ne zna nijednu drugu mapu.
Imaš Premier, tu je globalan rang, i nije vezan za mapu.

P.S. Novi AMD drajver dosta popravio performanse. Ali hitbox je potpuno pokvaren u CS2, ne znam kad će ovo da poprave, ali svakako nisu smeli da lansiraju ovako.

Jeste mozda su oni i u pravu, ja znam mape sve ali najvise volim da igram dast 2, ostale mape me nekako smore nije mi to to

Gledao sam istoriju competitive mečeva, i otprilike 10% je dobilo ban (sad ne znači da je svaki ban za cheating u CS, ali takođe ne znači ni da je dobio ban svaki cheater).
Problem sa igrom koja ima 10 igrača u meču i 1 u 10 je cheater je popriličan. Pri tome imam Prime još od kad je trebalo da se veže broj telefona da bi se dobio Prime status.

Jeste mozda su oni i u pravu, ja znam mape sve ali najvise volim da igram dast 2, ostale mape me nekako smore nije mi to to
Meni nikad nije bila jasna opsesija Dust 2, ali je svakako ima. :D

Imam je i ja, dust 2 mogu da igram i 10 partija ali druge mape ne mogu smore me

Poslednja izmena:
Dust 2 doslovno najgluplja i najdosadnija mapa koju smo ekipa i ja maksimalno eskivirali na cago/faceitu. Srecom na Premieru je nema, tako da se lakse dise, iako se trudimo da Anubis-Ancient-Vertigo svedemo na minimum.

Gledao sam istoriju competitive mečeva, i otprilike 10% je dobilo ban (sad ne znači da je svaki ban za cheating u CS, ali takođe ne znači ni da je dobio ban svaki cheater).
Problem sa igrom koja ima 10 igrača u meču i 1 u 10 je cheater je popriličan. Pri tome imam Prime još od kad je trebalo da se veže broj telefona da bi se dobio Prime status.

Meni nikad nije bila jasna opsesija Dust 2, ali je svakako ima. :D

Što se banova tiče, VAC banovi rade na osnovu "potpisa" cheata dok game banove daje overwatch sistem.
U svakom slučaju, i Valve je objavio nedovršen proizvod (i sad se svi kao treba da naviknemo, more ***) što i ne bi bio toliki problem da CSGO nije uklonjen. Ovo je trebala da bude open beta i malo ko bi se bunio da su odložili release.

Chiteri.jpg

Meni prica covjek od nekih 40+ godina kako u csgo cituje vec 7 godina i nisu ga banovali, jer ne igra providno, baca fleske i bombe u prazno, ne ubija kroz smoke itd. Dosao je do global elita, negov pravi rank je gold nova 4, e sad zamislite koliko je takvih, a tek djece. I kad sam ga pitao uzivas li u igri, nije znao sta da mi odgovori...
Cs je prestao biti zabavan onda kad smo iz igraonica presli na online...

"PVP igre su prestale biti zabavane onda kad smo iz igraonica presli na online..."

Fixed. Moze se naci online zabave ali ko predje na PVE igre, bice mu lakse.

Meni prica covjek od nekih 40+ godina kako u csgo cituje vec 7 godina i nisu ga banovali, jer ne igra providno, baca fleske i bombe u prazno, ne ubija kroz smoke itd. Dosao je do global elita, negov pravi rank je gold nova 4, e sad zamislite koliko je takvih, a tek djece. I kad sam ga pitao uzivas li u igri, nije znao sta da mi odgovori...
Cs je prestao biti zabavan onda kad smo iz igraonica presli na online...

Nije ti znao da odgovori jer je u dilemi da ili prizna da mu nije zanimljivo biti cheater ili da mu se ne da naučiti da gira.
Ako si još u kontaktu sa njim, pitaj ga molim te da ti pošalje cheat. Ako ti ga dadne, proslijedi molim te da proslijediš taj cheat Valveu. 😈

Što se banova tiče, VAC banovi rade na osnovu "potpisa" cheata dok game banove daje overwatch sistem.
U svakom slučaju, i Valve je objavio nedovršen proizvod (i sad se svi kao treba da naviknemo, more ***) što i ne bi bio toliki problem da CSGO nije uklonjen. Ovo je trebala da bude open beta i malo ko bi se bunio da su odložili release.
Znam, mada overwatch nema u CS2, i sada AI VAC ide pod game ban koliko sam video.

Novi update od juče, pitanje je da li ih ima još, verovatno ima.
[ ANIMATION ]
  • Fixed several hitbox alignment bugs

Игра скроз кул, али рачунам да су надрндане тетке изузетно бучне кад год се нешто промени. Већина људи настави да пика игрицу, и не бави се тражењем грешака. Неко ужива у вину у романтичном амбијенту, неко плаче по редиту...
20231009181455_1.jpg

Jako zavisi od partije tj pravi je rulet sta ce ti zapasti.
Ovoliko headshots-a nikada nisam imao kao sinoc bas na toj mapi.
Dok sledeca bila sasvim korektna.
Bukvalno u jednoj igras kao totaln noob gde nista ne mozes da ubijes dok si u sledecoj full pro gde se pitas sto nisi na nekom pro takmicenju, fascinantno kako partije idu u svaku moguci krajnost.
Mene najvise nervira sto inace vidim da se desava sa svima je ne registrovanje hitaca. Punis lika ispred sebe i nista, nema dmg, nema krvi dok te on skine sa jednim metkom u glavu.
Da li su serveri ili ping abuse cheateri - ne znam...

^^Slazem se do nekle sa tobom, ovde je problem sto su ljudima uskratili staru igru koju su gotivili i nametnuli ovo.

Nazad
Vrh Dno