Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Kako koje?
lepo ja nemam nijedan server za igranje, igram samo kompetitivKako koje?
Meni sa mojom konfiguracijom secka samo tako. 2K rez i low podesavanja tu je oko 120-140fps. Optimizacija nula.Stuttering u zvaničnim patch notes kažu da je i dalje moguć za AMD, a kao rešili za ostale i rade s AMD da se reši. Tako da rešenja nema dok oni ne reše. Sve je to trebalo uraditi pre zvaničnog lansiranja, ne znam zašto lansiraju igru koja se koči, a svaka milisekunda ti je bitna...
Što se tiče VAC, on je krš, uvek bio i pravdanje nesposobnosti Valve sa treniraju ga, je uzaludno. Stalno ga treniraju, dok svi živi čituju. Realno instalirajte FACEIT, taman su promenili da je svima obavezan AC (ne znam zašto tako nije bilo od početka).
Bio update pre 20 minutaDefinitivno treba da srede naslov za AMD karte. Nedopustivo stanje kako je sad.
Bas bezveze, jer meni sa 1080 na high ide oko 160Meni sa mojom konfiguracijom secka samo tako. 2K rez i low podesavanja tu je oko 120-140fps. Optimizacija nula.
Hvala na savetu, tako sam i podesio. Mada ono sto sam citao , vecina kaze da za pucacine treba otkljucati fps...FPS treba drzati na 2-3 fps manje od refresha monitora, dakle 163 na 165hz panelu kada koristis GSync (tj. to je u 99% slucajeva Free sync na nasim monitorima). Tada ce ti u CS2 u meniju biti fps=120 jer je to ogranicenje igre, a u igri ce biti 161fps. Ovo radis da fps ne bi izlazio van refresh ratea monitora jer tada on ne radi i ide ili Vsync (ako je ukljucen) ili off ako si ga u igri iskljuci i tada bi dobio screen tearing jer bi fps bio veci od refresh ratea.
Dakle za NVidia (mozes i DLSS resolution upscaling ali bez frame generation) ide Gsync ON+low latency mode na ultra+ogranicenje fps u CP drajvera na refresh rate - 2fps. Pored ovoga ili u CP drajvera ili u samoj igri Vsync ide OBAVEZNO na OFF. U igrama koje podrzavaju ide onavezno NVidia reflex da zmanjis max latenciju.
Ako u nekoj igri koristis "DLSS frame generation" onda ide ogranicenje fps u CP drajvera na 50%refresh rate - 2fps (u slucaju 165hz panela je to 80). U igrama koje podrzavaju ide onavezno NVidia reflex (mislim da su to bukvalno sve koje imaju DLSS frame generation) da smanjis max latenciju.
Pogledajte prilog 407554
To su uveli jer su ljudi pre išli da dobiju visok rang na nekoj mapi koju niko ne igra. Global Vertigo i slično, a ne zna nijednu drugu mapu.Ako odigrao 10 pobeda na dast 2, sad mora da igram 10 pobeda na inferno, onda 10 pobeda na avaku mapu. Na to mislis?
Oni ludi
To su uveli jer su ljudi pre išli da dobiju visok rang na nekoj mapi koju niko ne igra. Global Vertigo i slično, a ne zna nijednu drugu mapu.
Imaš Premier, tu je globalan rang, i nije vezan za mapu.
P.S. Novi AMD drajver dosta popravio performanse. Ali hitbox je potpuno pokvaren u CS2, ne znam kad će ovo da poprave, ali svakako nisu smeli da lansiraju ovako.
Da citiram sebe ali da, hitboxovi su krs nad krsevima.... i samo redjao headshotove (koji se nenormalno lako postizu u ovom CS2).
Meni nikad nije bila jasna opsesija Dust 2, ali je svakako ima.Jeste mozda su oni i u pravu, ja znam mape sve ali najvise volim da igram dast 2, ostale mape me nekako smore nije mi to to
Gledao sam istoriju competitive mečeva, i otprilike 10% je dobilo ban (sad ne znači da je svaki ban za cheating u CS, ali takođe ne znači ni da je dobio ban svaki cheater).
Problem sa igrom koja ima 10 igrača u meču i 1 u 10 je cheater je popriličan. Pri tome imam Prime još od kad je trebalo da se veže broj telefona da bi se dobio Prime status.
Meni nikad nije bila jasna opsesija Dust 2, ali je svakako ima.![]()
Meni prica covjek od nekih 40+ godina kako u csgo cituje vec 7 godina i nisu ga banovali, jer ne igra providno, baca fleske i bombe u prazno, ne ubija kroz smoke itd. Dosao je do global elita, negov pravi rank je gold nova 4, e sad zamislite koliko je takvih, a tek djece. I kad sam ga pitao uzivas li u igri, nije znao sta da mi odgovori...
Cs je prestao biti zabavan onda kad smo iz igraonica presli na online...
Znam, mada overwatch nema u CS2, i sada AI VAC ide pod game ban koliko sam video.Što se banova tiče, VAC banovi rade na osnovu "potpisa" cheata dok game banove daje overwatch sistem.
U svakom slučaju, i Valve je objavio nedovršen proizvod (i sad se svi kao treba da naviknemo, more ***) što i ne bi bio toliki problem da CSGO nije uklonjen. Ovo je trebala da bude open beta i malo ko bi se bunio da su odložili release.
[ ANIMATION ]
- Fixed several hitbox alignment bugs
Samo nek se dele banovi uh ruka im se pozlatila.Znam, mada overwatch nema u CS2, i sada AI VAC ide pod game ban koliko sam video.
Novi update od juče, pitanje je da li ih ima još, verovatno ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari